- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.281
Doğurayımda bekle gör senBira diil yavrum yetmişlik devirmezsem namerdim
Sıkıntı yok ben yine yaparım o zamandaDoğurayımda bekle gör sen
Senin de çok çok az kaldı ki belki doğum sonrası istemeyeceksin bile
Yok ya kv İzmir'e gitmek için bizi bekliyor geze geze gidecekmiş bizleAtarsın atar
Tamam İzmir e gelince atın onu nere giderse gitsinSenin de çok çok az kaldı ki belki doğum sonrası istemeyeceksin bile
Yok ya kv İzmir'e gitmek için bizi bekliyor geze geze gidecekmiş bizle
Gezme meraklısıTamam İzmir e gelince atın onu nere giderse gitsin
Oğlu vaktinde gezdirmemistir şimdi seni gezdirerek diye hemen takılmıştır peşinde bilmem mi ah şu KV lerGezme meraklısı70 yaşındasın otur evinde dimi yok anacim bizle beraber inşallah görüşürüz
Buz gibi bir biranın günü saati olmazki of ki ne ofSenin de çok çok az kaldı ki belki doğum sonrası istemeyeceksin bile
Yok ya kv İzmir'e gitmek için bizi bekliyor geze geze gidecekmiş bizle
Bira e bira kakaBuz gibi bir biranın günü saati olmazki of ki ne of
GıcıkBira e bira kaka
Evet aynen öyle evden dışarı çıkmazmışOğlu vaktinde gezdirmemistir şimdi seni gezdirerek diye hemen takılmıştır peşinde bilmem mi ah şu KV lerbizimki gezmelerimizi duymuo duysa paranız mi var demeye başlar ama kızı gitsin herife diyo damada izin ver de hazır görümce raporluyken tatile gitsinler diye
Canını cektirmim daha birşey diyecektim amma sustumBuz gibi bir biranın günü saati olmazki of ki ne of
Heyttttt ulen beeeeEvet aynen öyle evden dışarı çıkmazmışşimdi benle beraber her yeri dolaşıyor Çat diye çatlama sesi duyuyorum bazen ah ah şu kızlarına duskunlukleri
Canını cektirmim daha birşey diyecektim amma sustum
CadısınızEvet aynen öyle evden dışarı çıkmazmışşimdi benle beraber her yeri dolaşıyor Çat diye çatlama sesi duyuyorum bazen ah ah şu kızlarına duskunlukleri
Canını cektirmim daha birşey diyecektim amma sustum
Şuan ne yapıorm tahmn etHeyttttt ulen beeee
Ayran iciosun dimiiiCadısınız
Şuan ne yapıorm tahmn et
Lenanın gğnahı boynuna hahaha
Birazcık var sankim cadılıkCadısınız
Şuan ne yapıorm tahmn et
Lenanın gğnahı boynuna hahaha
Bugün biraz yoruldum, gene kahverengi lekelenme. Hep böyle, ne biliyim. Diken üstündeyim.Ohhh maşallah maşallah .. hiç kötüye düşünme erken doğum olmayacak vakti saati gelince minnoş fıstıkçoğu şey halledilmiş sankim
ArpadanAyran iciosun dimiii
Bu aralar kendini çok yorma canım dikkat et daha yapılacak iş kaldı mı dinlene dinlene yapmaya calisBugün biraz yoruldum, gene kahverengi lekelenme. Hep böyle, ne biliyim. Diken üstündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?