- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.261
Bende çıktım aşımı oldum hemen eve kostmmgez kuzu gezBen çıktım dışarı pişman olup geri döndüm çok sıcaaaak
Hayır İzmir'de yaşamalı benceSen gel hatayda yaşa bide
Cano cano
Neynnn beni görürdün işteYok almiyim baluşum
Yoo hiçte gaz vermiom sen icemezsin sana yasakkkk
Ayrıca aslan sütü iccem bugün yok öyle altı aydır ağzıma sürmedim bı işe yaramadı
Aşermek die bişi varrrrrrrYoo hiçte gaz vermiom sen icemezsin sana yasakkkkbu gece barda gönlüm hovardaaa...
Hepte yasaklı gıdalara aserin amannn insan bulunması zor gıdalara aserir ne o öyle biraya asermis git bakkaldan al gel bu kdr basit şeyler olmasın azıcık herifleri süründürünAşermek die bişi varrrrrrr
O diilde bu karnımdaki morluklar ne zaman geçer giderek siyaha dönmeye başladı önceden mordu bariz bikini giyemiyorum arkidesss kilodan diil yani sırf morluklar danAşermek die bişi varrrrrrr
Kuzum artk nette herşey var.. Eskidendi o bulamamak felan...Hepte yasaklı gıdalara aserin amannn insan bulunması zor gıdalara aserir ne o öyle biraya asermis git bakkaldan al gel bu kdr basit şeyler olmasın azıcık herifleri süründürün
Benm karnımda morluk olmadıO diilde bu karnımdaki morluklar ne zaman geçer giderek siyaha dönmeye başladı önceden mordu bariz bikini yiyemiyorum arkidesss kilodan diil yani sırf morluklar dan
Karnımın resmini atardım ama korkarsinizzKuzum artk nette herşey var.. Eskidendi o bulamamak felan...
Şimdi herşeyi buluon
Benm karnımda morluk olmadı
Totomda progestan iğnelerin oldu geçti
Ama o son iğne bi geçmedi aylardır anısı duruo.. Birlikte ölecez sanırım
Ben katılabilirimYoo hiçte gaz vermiom sen icemezsin sana yasakkkkbu gece barda gönlüm hovardaaa...
YihuuuuuKoş gelll
Ne birası kız valla mı töbe
Geçer kuzumKarnımın resmini atardım ama korkarsinizz
Ben katılabilirimmidemin bulanmasini da alır
Yihuuuuu
İzmir'e geliyorum ama biliyorsun kuyruklarım var onları bırakabilirsem buluşuruz
Aha valla bakNe birası kız valla mı töbe
Atarsın atarYihuuuuu
İzmir'e geliyorum ama biliyorsun kuyruklarım var onları bırakabilirsem buluşuruz
Bira diil yavrum yetmişlik devirmezsem namerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?