Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla
Bensabah mide bulantisyla uyanıyordum doğru lavobaya gece gündüz fark etmiyordu ne kullandıysam geçmedi 6 ay çektim sonratam rahatladım derken mide yanması başladı 2 günde 1 sise redio şurup botiriyordum ictigim soğuk su sade soda saymıyorum bile

Böyle sonsuza kadar devam edecekmiş gibi geliyor. O kadar yerleşip kaldı ki bulantı. Lekelenme/kanama olmasın diye bulantıya razı olmuştum. O da bitmedi. Böyle aklımı oynatacağım az kaldı

Böyle sonsuza kadar devam edecekmiş gibi geliyor. O kadar yerleşip kaldı ki bulantı. Lekelenme/kanama olmasın diye bulantıya razı olmuştum. O da bitmedi. Böyle aklımı oynatacağım az kaldı
Şikâyet etme ne zamandır istiyorsunbilmiyorum ben vazgeçmiştim artık bebek konusundanhiç beklemediğim anda oldu bunlardan biri baloncuk ben 3 buçuk yıl bekledim. Sonraşükür dedim ağlaya ağlaya

Şikâyet etme ne zamandır istiyorsunbilmiyorum ben vazgeçmiştim artık bebek konusundanhiç beklemediğim anda oldu bunlardan biri baloncuk ben 3 buçuk yıl bekledim. Sonraşükür dedim ağlaya ağlaya
Tüp bebek tedavisiyle oldu benim. O yüzden ekstra tedirginim. Bu bulantı ve kusmaları da bundan 3 yıl kadar önce epey uzun süre yaşadım kaygı bozukluğu yüzünden. 42 kiloya kadar düştüm. Psikiyatristin verdiği ilaçla yeniden yemek yemeye başladım. O halimi hatırlattığı için yine geçmeyecek korkusu basıyor

Korkma asla canım korkma. Kaygı daha çok seni negatif yapar düşüncen yasama şeklin olur. O yüzden ne yapıyoruz pozitif oluyoruz asla kötü konuşmuyoruz düşünmüyoruz ne kadarlıkoldu

Merhaba kızlar,çalışmaktan ve denemekten bitap düşen eski anne adayınız geldi ve gidiyorO değil de baluşum Bal0ncuk hamileymiş,gözlerim doldu..Nasıl sevindim anlatamamDilerim hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız..O kadar bebişin doğumuna girdim ama kendimin olmayacak kanaat getirdim.Ara ara gelip tatlışlıklarınızı okuyacağım.Hepinizi öpüyorum kızlar

Eşim de kendin gibi yetiştirme bu devirde biraz hakkını aramak lazım yoksa eziliyorlar diyo.
Ama o naif bi hanfendiiii diyorum, gülüyo
Çok haklı Naifliğini yesinler prensesin bakalım nasıl olcak kızçeler inşallah hayırlı terbiyeli evlatlar olurlar
Nst girdim çktm ilk defa ufak sancm çktı
Şimdi 12de muayne olmam lazmdı saat 1 olcak daha girmedm yahu
hadi hayırlısı ufaktan alıştırması güzel iki hafta daha dursa yeter dimi beklemedeyiz

Lekelenme mi kanama mi? Yogun mu epey yani? 2 hafta daha sabretsin minnos
Üç damla falan. Rengi kırmızı değil. Bebek hareketlerini yine hissediyorum ama bi yandan da hafif bel ve alt karin ağrım var ara ara.gidicem bugün.
Annemle babamın arası yine bozuk. Dün annem geldi. Öyle olunca ben unuttum magnezyumu progestanı. Ondan oldu kesin

Anneme geldim teyzelerime gittim kuzum 2 yıldır izmirden çıkmadım neredeyse pandemidehamileyken zaten çıkmadım hafta sonu dönücem
Oyy kafa dağıtmışsındır iyi gelmiştir

Yaaa sen nerdesn nerdeee...
Tam gelionnnnnnn snra hoppppp gidionnnn
Gitmeeee
Gitsende arada gel bariiiiii
Olmayacak die bişi ykk abla ya... Tüp neden denemiosn
Benmde tüple oldu

Evet cnm.. Darısı sizlere inş bulutum
Seninde haftan ilerliyor

Az kaldi diye sinyal veriyo zottiri bebecik
Valla korktm dün oracıkta doğurcam sandmda.. Düzenli değilmiş düzenli olmasıda önemliymiş..
Hergn yeni bişiler öğreniyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…