- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.481
İnşallah hayırlısıylaGeçer geçer merak etme kuzum
Bensabah mide bulantisyla uyanıyordum doğru lavobaya gece gündüz fark etmiyordu ne kullandıysam geçmedi 6 ay çektim sonratam rahatladım derken mide yanması başladı 2 günde 1 sise redio şurup botiriyordum ictigim soğuk su sade soda saymıyorum bileİnşallah hayırlısıyla
Böyle sonsuza kadar devam edecekmiş gibi geliyor. O kadar yerleşip kaldı ki bulantı. Lekelenme/kanama olmasın diye bulantıya razı olmuştum. O da bitmedi. Böyle aklımı oynatacağım az kaldıBensabah mide bulantisyla uyanıyordum doğru lavobaya gece gündüz fark etmiyordu ne kullandıysam geçmedi 6 ay çektim sonratam rahatladım derken mide yanması başladı 2 günde 1 sise redio şurup botiriyordum ictigim soğuk su sade soda saymıyorum bile
Şikâyet etme ne zamandır istiyorsunbilmiyorum ben vazgeçmiştim artık bebek konusundanhiç beklemediğim anda oldu bunlardan biri baloncuk ben 3 buçuk yıl bekledim. Sonraşükür dedim ağlaya ağlayaBöyle sonsuza kadar devam edecekmiş gibi geliyor. O kadar yerleşip kaldı ki bulantı. Lekelenme/kanama olmasın diye bulantıya razı olmuştum. O da bitmedi. Böyle aklımı oynatacağım az kaldı
Tüp bebek tedavisiyle oldu benim. O yüzden ekstra tedirginim. Bu bulantı ve kusmaları da bundan 3 yıl kadar önce epey uzun süre yaşadım kaygı bozukluğu yüzünden. 42 kiloya kadar düştüm. Psikiyatristin verdiği ilaçla yeniden yemek yemeye başladım. O halimi hatırlattığı için yine geçmeyecek korkusu basıyorŞikâyet etme ne zamandır istiyorsunbilmiyorum ben vazgeçmiştim artık bebek konusundanhiç beklemediğim anda oldu bunlardan biri baloncuk ben 3 buçuk yıl bekledim. Sonraşükür dedim ağlaya ağlaya
Korkma asla canım korkma. Kaygı daha çok seni negatif yapar düşüncen yasama şeklin olur. O yüzden ne yapıyoruz pozitif oluyoruz asla kötü konuşmuyoruz düşünmüyoruz ne kadarlıkolduTüp bebek tedavisiyle oldu benim. O yüzden ekstra tedirginim. Bu bulantı ve kusmaları da bundan 3 yıl kadar önce epey uzun süre yaşadım kaygı bozukluğu yüzünden. 42 kiloya kadar düştüm. Psikiyatristin verdiği ilaçla yeniden yemek yemeye başladım. O halimi hatırlattığı için yine geçmeyecek korkusu basıyor
Benm hiç bitmedi... 3.5 ay boyunca hergn hergn hergnDedim ve 5 gün aradan sonra yeniden kahverengi kahverengi geldi. Bi rahat nefes aldırmıyor
Hayırdır yaYa canım sorma boşver şehir dışındayım
Hayır kuzum batı karadenizdeyimBenm hiç bitmedi... 3.5 ay boyunca hergn hergn hergn
Hayırdır ya
7 haftalık daha. Hayırlısı inşallah bakalımKorkma asla canım korkma. Kaygı daha çok seni negatif yapar düşüncen yasama şeklin olur. O yüzden ne yapıyoruz pozitif oluyoruz asla kötü konuşmuyoruz düşünmüyoruz ne kadarlıkoldu
Iste o odunluk degil, orda anlasamiyoruzTmm o kdarda odunlaşma be
O kdar demedik
TatilmiHayır kuzum batı karadenizdeyim
Zaten sni gördükçe ben romantiğimIste o odunluk degil, orda anlasamiyoruzböyle şeylere cok onem vermek ne kadar kibarlik degilse, onem vermemek de o kadar odunluk degil. Odunluk bu değil
Anneme geldim teyzelerime gittim kuzum 2 yıldır izmirden çıkmadım neredeyse pandemidehamileyken zaten çıkmadım hafta sonu dönücemTatilmi
Zaten sni gördükçe ben romantiğim
Ama romantiklik de oyle bsy değilTatilmi
Zaten sni gördükçe ben romantiğim
Çok haklıEşim de kendin gibi yetiştirme bu devirde biraz hakkını aramak lazım yoksa eziliyorlar diyo.
Ama o naif bi hanfendiiii diyorum, gülüyo
hadi hayırlısı ufaktan alıştırması güzel iki hafta daha dursa yeter dimiNst girdim çktm ilk defa ufak sancm çktı
Şimdi 12de muayne olmam lazmdı saat 1 olcak daha girmedm yahu
Ne biliyim valla, dün bişeyim yoktu, bugün yine kanama.Çok haklıNaifliğini yesinler prensesin bakalım nasıl olcak kızçeler inşallah hayırlı terbiyeli evlatlar olurlar
Az kaldi diye sinyal veriyo zottiri bebecikNst girdim çktm ilk defa ufak sancm çktı
Şimdi 12de muayne olmam lazmdı saat 1 olcak daha girmedm yahu
Lekelenme mi kanama mi? Yogun mu epey yani? 2 hafta daha sabretsin minnosNe biliyim valla, dün bişeyim yoktu, bugün yine kanama.
Artık o kadar yoruldum ki.
Üç damla falan. Rengi kırmızı değil. Bebek hareketlerini yine hissediyorum ama bi yandan da hafif bel ve alt karin ağrım var ara ara.gidicem bugün.Lekelenme mi kanama mi? Yogun mu epey yani? 2 hafta daha sabretsin minnos
Oyy kafa dağıtmışsındır iyi gelmiştirAnneme geldim teyzelerime gittim kuzum 2 yıldır izmirden çıkmadım neredeyse pandemidehamileyken zaten çıkmadım hafta sonu dönücem
Yaaa sen nerdesn nerdeee...Merhaba kızlar,çalışmaktan ve denemekten bitap düşen eski anne adayınız geldi ve gidiyorO değil de baluşum Bal0ncuk hamileymiş,gözlerim doldu..Nasıl sevindim anlatamam Dilerim hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız..O kadar bebişin doğumuna girdim ama kendimin olmayacak kanaat getirdim.Ara ara gelip tatlışlıklarınızı okuyacağım.Hepinizi öpüyorum kızlar
Evet cnm.. Darısı sizlere inş bulutumÇok haklıNaifliğini yesinler prensesin bakalım nasıl olcak kızçeler inşallah hayırlı terbiyeli evlatlar olurlar
hadi hayırlısı ufaktan alıştırması güzel iki hafta daha dursa yeter dimibeklemedeyiz
Valla korktm dün oracıkta doğurcam sandmda.. Düzenli değilmiş düzenli olmasıda önemliymiş..Az kaldi diye sinyal veriyo zottiri bebecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?