- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.461
Yükselmesin sutlacin 3mus dış gebelige çevirmişDur bakalım hemen söktürücü alma. Yükselirse beta bi de. Yani inşallah yükselir
Yok canım her düşük başlayanın dış gebelik mi Allah korusun. Kötü ihtimalleri getirme aklına. Belki geç döllenme oldu ondan düşük bilemezsin kiYükselmesin sutlacin 3mus dış gebelige çevirmiş
Yarın tekrar yaptıracağım hakkımızda hayırlısıYok canım her düşük başlayanın dış gebelik mi Allah korusun. Kötü ihtimalleri getirme aklına. Belki geç döllenme oldu ondan düşük bilemezsin ki
Merhaba cnm topigi uzaktan takipdeyim baloncugumun guzel haberini aldikdan sonra senin de guzel haber alman icin her daim okumaya calisiyorm beta 2 cikip yukselen var bunun icin 2.gun sonra tekrarlatmanda fayda var sökturucu kullanma hemen ayrica 13 ile ogrendim gebeligimi git gide yukseldi ve suan kuzum yanimdaŞimdi kızlar benim beta 2 çıktı.
Hamilelik olmayan testler hep 0.1 çıktı şimdi netten baktım şu yazıyor
Adet gecikmesi yaşayan kişiler merak edip beta HCG testi yaptırdıklarında sonuçları 2 çıkınca hamile olmadıklarına üzülebilirler ancak birkaç gün içinde tekrar bakmak gereklidir. Bu değerler oldukça hızlı yükseldiğinden dolayı beta HCG değerleri her an yükselebilir. Beta HCG sonucu 2 çıkıp da hamile olan pek çok insan bulunmaktadır.
doğruluk payı var mıdır?
Ama benim sinirlerim boşaldı. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sonra mesajını okudum koyverdim gittiMerhaba cnm topigi uzaktan takipdeyim baloncugumun guzel haberini aldikdan sonra senin de guzel haber alman icin her daim okumaya calisiyorm beta 2 cikip yukselen var bunun icin 2.gun sonra tekrarlatmanda fayda var sökturucu kullanma hemen ayrica 13 ile ogrendim gebeligimi git gide yukseldi ve suan kuzum yanimdaOlumlama yap kotuyu degil iyiyi cagiralim ❤insallah gonlune gore olur cnm
Paremm hayirlisi olsun insallah saglikli bir bebis geliyordur ❤Ama benim sinirlerim boşaldı. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sonra mesajını okudum koyverdim gittiçatlama ayın 23unde oldu. Dün regl olmam gerekiyordu test 2 çıktı.o yarın takrar yaptıracağım var ise sağlıklı ise benle kalsın değil ise regl ile birlikte gitsin
Kuzunu benim için kokla olur mu sen nasıl minnak nasıl
Amin canım amin Allah hepimizin gonlune göre versin
Ahh ya aglama ne olur rabbim en guzelini hazirliyor sana bunu unutma seni bilmeden tanimadan dualarinda yer versn ben gibi kac kisi var bu bile umut etmek icin yeter ❤Tarihlere gunlere kendimizi kaptirip cok yikimlar yasadik ben de dahil ama rabbim oyle bir hazirlamiski bizim icin herseyi hamd olsn sukurler olsun sonu guzel olsun bekleyislerimizinAma benim sinirlerim boşaldı. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi sonra mesajını okudum koyverdim gittiçatlama ayın 23unde oldu. Dün regl olmam gerekiyordu test 2 çıktı.o yarın takrar yaptıracağım var ise sağlıklı ise benle kalsın değil ise regl ile birlikte gitsin
Kuzunu benim için kokla olur mu sen nasıl minnak nasıl
Amin canım amin Allah hepimizin gonlune göre versin
Sende cok kalp bebegim iyiki varsiniz tanimadan sevdiklerim
Canımmm buyuttumçok şükür önce Allah büyüttü tabi ki sen nasılsın doğum oldu muCnm iyiyiz sen nasılsn
Büyüttünmü bebişi
Canım hiç kusuyorum yada lekelenmelerin varmı bilmiyorum ama korkma valla ben 7 haftalık hamileydim ögrendigimde hemde lekelenmelerim oldu kusma işine gelince ben 6 ay her sabaha kustum doğuma kadar da ara ara yine kustumBat öncesi mi sonrası mu bu 2? Doktoruna sordun mu? Ben burada çok düşükken başlayıp yükselen birkaç kişiyi okumuştum. İki gün sonra tekrar baktır istersen
Yaa sağ olasın. Maalesef hem lekelenme hem kusma. Lekelenme tam bitti diyorum bir daha başlıyor. O yüzden artık bitti demeye de korkuyorum. Bulantı ve kusmalar sabah olur diyorlar ben genelde gece kusuyorum. Bir şey yiyemiyorum. O korkutuyor beni. Hayırlısı inşallah. Allah bağışlasın bebeğini. Sağlıklı, uzun, güzel bir ömür yaşasın inşallahCanım hiç kusuyorum yada lekelenmelerin varmı bilmiyorum ama korkma valla ben 7 haftalık hamileydim ögrendigimde hemde lekelenmelerim oldu kusma işine gelince ben 6 ay her sabaha kustum doğuma kadar da ara ara yine kustum
Nerdesn nerdeCanımmm buyuttumçok şükür önce Allah büyüttü tabi ki sen nasılsın doğum oldu mu
Her adımını kendime benzetiyorm :)Yaa sağ olasın. Maalesef hem lekelenme hem kusma. Lekelenme tam bitti diyorum bir daha başlıyor. O yüzden artık bitti demeye de korkuyorum. Bulantı ve kusmalar sabah olur diyorlar ben genelde gece kusuyorum. Bir şey yiyemiyorum. O korkutuyor beni. Hayırlısı inşallah. Allah bağışlasın bebeğini. Sağlıklı, uzun, güzel bir ömür yaşasın inşallah
Dedim ve 5 gün aradan sonra yeniden kahverengi kahverengi geldi. Bi rahat nefes aldırmıyorHer adımını kendime benzetiyorm :)
Ah o günler
Hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah nasip ettiği vakit saatte gelecekte işte biz telaş ediyoruzParemm hayirlisi olsun insallah saglikli bir bebis geliyordur ❤
Canımsın Allah razı olsun sende duamdasın sağlıkla sihhatle bebeğini büyüt diyeAhh ya aglama ne olur rabbim en guzelini hazirliyor sana bunu unutma seni bilmeden tanimadan dualarinda yer versn ben gibi kac kisi var bu bile umut etmek icin yeter ❤Tarihlere gunlere kendimizi kaptirip cok yikimlar yasadik ben de dahil ama rabbim oyle bir hazirlamiski bizim icin herseyi hamd olsn sukurler olsun sonu guzel olsun bekleyislerimizincok inaniyorum bu ay olmazsa en yakin zmanda senin guzel haberini alicam sende inan yoruldun hakli olarak ama tam da buyuzden inan cok yakinsin mucizene❤
Ya canım sorma boşver şehir dışındayımNerdesn nerde
Geçer geçer merak etme kuzumYaa sağ olasın. Maalesef hem lekelenme hem kusma. Lekelenme tam bitti diyorum bir daha başlıyor. O yüzden artık bitti demeye de korkuyorum. Bulantı ve kusmalar sabah olur diyorlar ben genelde gece kusuyorum. Bir şey yiyemiyorum. O korkutuyor beni. Hayırlısı inşallah. Allah bağışlasın bebeğini. Sağlıklı, uzun, güzel bir ömür yaşasın inşallah
Amin canim cumlemizden razi olsun rabbimHakkımızda hayırlısı olsun canım Allah nasip ettiği vakit saatte gelecekte işte biz telaş ediyoruz
Canımsın Allah razı olsun sende duamdasın sağlıkla sihhatle bebeğini büyüt diyeamin canım amin vakti saati henüz gelmemiştir yoksa kötu olmayacağım varsa şok edecek orasi ayrı Allah razı olsun inşallah yakındır o günler belki yolun başındayım ama çok yorgun hissediyorum... ruhum yorgun...insanlarin her sorusunda farklı farklı cevap vermek yoruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?