- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.501
Hiçbir zaman kabul etmiyorlar da aaa biz ne dedik kiiiii diyorlar ben anlamıyorum bir rahat bırakın ama yokAmin canim cumlemizden razi olsun rabbimAllah dağina gore kar verirmis benimde cok psikolojimi bozan oldu sildim attim hepsini artik kimseyi duymuyorum cocuk doguruncada sütün varmi diyenler bitmio arayip hayirli olsunda once emziriyosun dimi diye soruyolar bu hadsizler hic bitmiyor hayatimizin bi kösesinde her daim bu kan emiciler var malesef
Canim sen naptin testi verecekmisin bugunHiçbir zaman kabul etmiyorlar da aaa biz ne dedik kiiiii diyorlar ben anlamıyorum bir rahat bırakın ama yok
Bazı aksilikler yüzünden bugün gidemedim. Ama burda bir konu okudum yanında eşittir var ise gidin diyor < bu işaret varsa 2 den küçüktür negatiftir diye yazmışCanim sen naptin testi verecekmisin bugun
<2 bu sekilde yaziyorsa eger 2 den kucuk demek bazi labarutuvarlar busekilde giriyor sonucu direkt yazmak yerine cnmBazı aksilikler yüzünden bugün gidemedim. Ama burda bir konu okudum yanında eşittir var ise gidin diyor < bu işaret varsa 2 den küçüktür negatiftir diye yazmış
Belki yarın adliyenin doktoruna test yaptıririm diyorum ya da katlandı ise idrarda çıkar diyorum kafamı toplayamiyorum. Ailemde bazı sorunlar var aklı selim düşünüp yarın hangisi olursa yapacağım
Evet o şekilde olduğu için artmaz diyorum canım<2 bu sekilde yaziyorsa eger 2 den kucuk demek bazi labarutuvarlar busekilde giriyor sonucu direkt yazmak yerine cnm
Bazı aksilikler yüzünden bugün gidemedim. Ama burda bir konu okudum yanında eşittir var ise gidin diyor < bu işaret varsa 2 den küçüktür negatiftir diye yazmış
Belki yarın adliyenin doktoruna test yaptıririm diyorum ya da katlandı ise idrarda çıkar diyorum kafamı toplayamiyorum. Ailemde bazı sorunlar var aklı selim düşünüp yarın hangisi olursa yapacağım
Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Öyle bir şey de mi varmış :/<2 bu sekilde yaziyorsa eger 2 den kucuk demek bazi labarutuvarlar busekilde giriyor sonucu direkt yazmak yerine cnm
Şu net çok kötü sürekli araştır araştır yeni bilgiler çıkıyorHer gün yeni bir şey öğreniyoruz. Öyle bir şey de mi varmış :/
Az kaldı biraz daha dayanNe biliyim valla, dün bişeyim yoktu, bugün yine kanama.
Artık o kadar yoruldum ki.
inşallah bal0ncuğumOyy kafa dağıtmışsındır iyi gelmiştir
Yaaa sen nerdesn nerdeee...
Tam gelionnnnnnn snra hoppppp gidionnnn
Gitmeeee
Gitsende arada gel bariiiiii
Olmayacak die bişi ykk abla ya... Tüp neden denemiosn
Benmde tüple oldu
Evet cnm.. Darısı sizlere inş bulutum
Seninde haftan ilerliyor
Valla korktm dün oracıkta doğurcam sandmda.. Düzenli değilmiş düzenli olmasıda önemliymiş..
Hergn yeni bişiler öğreniyoruz işte
Evet ya ben de iki gündür ihmal ettim. Bebeğin hareketlerini hissetmek biraz rahatlatıyo ama yine de gitmem lazım tabi.Günaydın kızlar. Doktorla mesajlaştım. İlaçların dozunu düşürdüğümüz için lekelenmeler olabilirmiş.Miss Bride oku burayı. İlaçlarını ihmal etme
Gidemedim kuzum. Eşim bana vekalet birakicakti birkaç iş daha vardı vaktim kalmadı. Doktorun da bugün ameliyatı varmış saatler denk düşmedi.Az kaldı biraz daha dayanprogestanı unutma hiç alarm kur telefonuna annene de çok kafa yorma fazla barışırlar.bugün gittin mi doktoruna
Kesinlikle ya. Gerçekten keşke bu kadar araştırıp bilmeseymişiz bazı şeyleriŞu net çok kötü sürekli araştır araştır yeni bilgiler çıkıyor
Cahil olmak gerçekten çok iyi
Olsun hareketlerini hissediyormuşsun iyidir bıdık inşallahGidemedim kuzum. Eşim bana vekalet birakicakti birkaç iş daha vardı vaktim kalmadı. Doktorun da bugün ameliyatı varmış saatler denk düşmedi.
Valla varmis bende arastir arastir artik uzmn olmustum artik migdem bulanmisti her yeni bilgidenHer gün yeni bir şey öğreniyoruz. Öyle bir şey de mi varmış :/
Bak bunu cok dogru dedin arastirmak kendimize stres yapmakdan baska biseye yaramiyo olan hep bize oluyor saldim cayira dedigimiz gun zafer bizim oluyorŞu net çok kötü sürekli araştır araştır yeni bilgiler çıkıyor
Cahil olmak gerçekten çok iyi
Etme etme. Saat aralıklarını bile çok oynatmamak lazımmış. Düzenli kullanmaya çalışEvet ya ben de iki gündür ihmal ettim. Bebeğin hareketlerini hissetmek biraz rahatlatıyo ama yine de gitmem lazım tabi.
İki gün önce oldu, ilacı aldım geçti. Sonra iki gün gene unuttum. Gece uyudum. Bugün baktım gene olmuş. Şu son bir ayı atlatsam.Etme etme. Saat aralıklarını bile çok oynatmamak lazımmış. Düzenli kullanmaya çalış
Diye diye 40'ı görecen ha. Alarm kur ilaçlar için. Benim hepsi alarmlıİki gün önce oldu, ilacı aldım geçti. Sonra iki gün gene unuttum. Gece uyudum. Bugün baktım gene olmuş. Şu son bir ayı atlatsam.
Olsun hareketlerini hissediyormuşsun iyidir bıdık inşallahsenin hamile günlüğüne bakınca ben heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?