Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçbir zaman kabul etmiyorlar da aaa biz ne dedik kiiiii diyorlar ben anlamıyorum bir rahat bırakın ama yok

Canim sen naptin testi verecekmisin bugun
Bazı aksilikler yüzünden bugün gidemedim. Ama burda bir konu okudum yanında eşittir var ise gidin diyor < bu işaret varsa 2 den küçüktür negatiftir diye yazmış
Belki yarın adliyenin doktoruna test yaptıririm diyorum ya da katlandı ise idrarda çıkar diyorum kafamı toplayamiyorum. Ailemde bazı sorunlar var aklı selim düşünüp yarın hangisi olursa yapacağım

<2 bu sekilde yaziyorsa eger 2 den kucuk demek bazi labarutuvarlar busekilde giriyor sonucu direkt yazmak yerine cnm

<2 bu sekilde yaziyorsa eger 2 den kucuk demek bazi labarutuvarlar busekilde giriyor sonucu direkt yazmak yerine cnm
Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Öyle bir şey de mi varmış :/

Ne biliyim valla, dün bişeyim yoktu, bugün yine kanama.
Artık o kadar yoruldum ki.
Az kaldı biraz daha dayan progestanı unutma hiç alarm kur telefonuna annene de çok kafa yorma fazla barışırlar.bugün gittin mi doktoruna
inşallah bal0ncuğum Evet bizimde haftamız ilerledi bacağımı kendime çekemiyorum artık yada sürekli oturur pozisyonda duramıyorum gerçi yürüyünce de hemen ayağım şişiyor iç varis vardı bende ondan sanırım yine de çok şükür halimize bir yandan zaman geçsin isterken bir yandan korkuyorum tüm hayatımız değişecek diye her şeye yetişebilecek miyim normalde çok tembeldim artık farklı biri olmam gerekecek nasıl olacak bilmiyorum

Az kaldı biraz daha dayan progestanı unutma hiç alarm kur telefonuna annene de çok kafa yorma fazla barışırlar.bugün gittin mi doktoruna
Gidemedim kuzum. Eşim bana vekalet birakicakti birkaç iş daha vardı vaktim kalmadı. Doktorun da bugün ameliyatı varmış saatler denk düşmedi.

Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Öyle bir şey de mi varmış :/
Valla varmis bende arastir arastir artik uzmn olmustum artik migdem bulanmisti her yeni bilgiden
Şu net çok kötü sürekli araştır araştır yeni bilgiler çıkıyor
Cahil olmak gerçekten çok iyi
Bak bunu cok dogru dedin arastirmak kendimize stres yapmakdan baska biseye yaramiyo olan hep bize oluyor saldim cayira dedigimiz gun zafer bizim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…