Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 5. O da yeni 5'e düştü daha. Çifter çifter alıyorum ikisini. Ondan önce de tüp destek ilaçları ve iğneleri vardı haftalardır zaten :/ Hayırlısı ne diyelim
Bundan sonrası güzel olacak inşallah, karnın büyüdükçe biraz daha terelelli ama mutlu olcaksın.
Bugün yolda gidiyorum, yokuş çıkarken iki üç dakikada bir duruyorum, dinleniyorum. Bi de konuşuyorum. Kızım bak senin için hep bu fedakarlıklar falan diye. Baktım arkamdan adam geliyo. Deli sandı beni galiba. Yolu boş sanmıştım.

Yürüyüş vakti

Eklentiler

• 16261975977556829214931386761995.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 29
Öyle deme kendi kendine süpüren süpürge o insanlık için küçük,benim gibi üşengeçler için büyük bir şey eşinden Allah razı olsun senin iş yükünü azaltmış daha ne aman bu kadınlara da yaranılmıyor
Ne kdr çok verirsem o kdri kardır yavru Dr 20 dedi ben 25-30 ne verebilirsem

Benim yasaklar bitti çok şükür ama perşembeye kadar bakalım diyetisyen neleri yasaklicak
Doktor öyle dediyse tabiki kolay gele
Cnm gidio
Bende gitti..

Kızzzlarrr bakn bakn
Kaçak beyaz gelmiş
Ay inşallah ya son aya gelince geçtiğini duymamıştım doğumdan sonra geçer diyorlar aman ne zaman geçerse geçsin yeterki geçsin hastalıklı gibi oldum

Ben aldıramadım adama ama şimdi caliscam bı aylikla hemen alıp gecicem ya banane ben evde yokken temizlesin evi , haftasonu çok iş kalmasın bana
Oo kral kendin alman daha başka tabiki al geç ben evdeyken yaptırıyorum hep evdeyim nasılsa ama sen çalışınca baya rahat olur Bir tek silmesi sana kalır gerçi halın yoksa silmesini de o yapar.benim her yer halı sildiremiyorum

Keşke eski halimi çekseydm
Ben hiç sivilcesi olan biri değilim
Çenemde başladı.. Boynum ensem doldu taştı... Kaşınıodu.. Omuzlarmda çktı felam
Hep leke leke kaldı.. Asla gitmiecek dedm
Ama gidiolar birkaç tane kaldı

Boğazlarım acıyo ya sabahtan beri. Dün ciğer geliştirici iğneden sonra kan ter içinde kaldım defalarca. Sonra bi klima çarpma vakası mı oldu nedir. Bi boğaz ağrısından başka da bişey yok, ne yapsam geçer bu kızlar ya?

Ben de bu konuda Nur'a katılıyorum

Herkesin beynini yakmışsın. Ben de corona maskesi sandım başta. Kumaş olanlardan herhalde dedim Kore'den ithal ahdjamkxdm
Kendimi cilt bakımı bilmem neyin reklamını yapan youtuber gibi hissettim toplu bir bakıma girmemiz lazım anlaşılan
hadi ya ne güzel ben hep sivilcesi olan biriydim tam azaldığı dönemde gebelikle birlikte artışa geçti sonrada iz bıraktı.boyun ense falan hormondan herhalde oralarda çıkmadı bende

Sıcak su iç cnm.. İçine bir iki damla limon damlat
Varsa rezene iç

Gebelikten olanlar gidiyor bulutum

Aynen Dr öyle dedi Perşembe baslicam ya bugün her şeyi gömdüm,
Sileni de var ya onlardan alcam yapsın o ben sadece çamaşır yıka utule onla ugrasayim
Evet maalesef olumcul bile olabiliyor o yuzden tavsanlari yikamamak lazim kendilerini temizliyorlar zaten
Oyyy sudan uzak tut o zaman

Sileni de var ya onlardan alcam yapsın o ben sadece çamaşır yıka utule onla ugrasayim

Aynen oyle yapiyorum. Balkonda durdugunda zaten yagmur basladigi an kendi kaciyor benim cagirmama gerek kalmiyor

Oh yarasın afiyet olsun evet iş yükün yarı yarıya düşecek sende el işlerinle rahatça kahveni yudumlarsın bende elişine devam ediyorum meyve falan yapıyorum amigurimiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…