- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.941
Bundan sonrası güzel olacak inşallah, karnın büyüdükçe biraz daha terelelli ama mutlu olcaksın.Benim de 5. O da yeni 5'e düştü daha. Çifter çifter alıyorum ikisini. Ondan önce de tüp destek ilaçları ve iğneleri vardı haftalardır zaten :/ Hayırlısı ne diyelim
Öyle deme kendi kendine süpüren süpürge oBen robotu hiç istememiştim, eşim cidden zorla almıştı. Beceremedim başta hiç. Yeni çıkmıştı o zaman. Millet özele doldu vay öyle mi böyle mi diye. Bence millet kem gözleriyle nazar değdirmeye bahane arıyo, yoksa altı üstü bi süpürge ya.
Doktor öyle dediyse tabikiNe kdr çok verirsem o kdri kardır yavru Dr 20 dedi ben 25-30 ne verebilirsem
Benim yasaklar bitti çok şükür ama perşembeye kadar bakalım diyetisyen neleri yasaklicak
Ay inşallah yaCnm gidio
Bende gitti..
Kızzzlarrr bakn bakn
Kaçak beyaz gelmiş
Oo kral kendin alman daha başka tabiki al geçBen aldıramadım adama ama şimdi caliscam bı aylikla hemen alıp gecicem ya banane ben evde yokken temizlesin evi ,haftasonu çok iş kalmasın bana
Keşke eski halimi çekseydmÖyle deme kendi kendine süpüren süpürge oinsanlık için küçük,benim gibi üşengeçler için büyük bir şey eşinden Allah razı olsun senin iş yükünü azaltmış daha ne aman bu kadınlara da yaranılmıyor
Doktor öyle dediyse tabikikolay gele
Ay inşallah yason aya gelince geçtiğini duymamıştım doğumdan sonra geçer diyorlar aman ne zaman geçerse geçsin yeterki geçsin hastalıklı gibi oldum
Kendimi cilt bakımı bilmem neyin reklamını yapan youtuber gibi hissettimBen de bu konuda Nur'a katılıyorum
Herkesin beynini yakmışsın. Ben de corona maskesi sandım başta. Kumaş olanlardan herhalde dedim Kore'den ithal ahdjamkxdm
hadi ya ne güzel ben hep sivilcesi olan biriydim tam azaldığı dönemde gebelikle birlikte artışa geçti sonrada iz bıraktı.boyun ense falan hormondan herhalde oralarda çıkmadı bendeKeşke eski halimi çekseydm
Ben hiç sivilcesi olan biri değilim
Çenemde başladı.. Boynum ensem doldu taştı... Kaşınıodu.. Omuzlarmda çktı felam
Hep leke leke kaldı.. Asla gitmiecek dedm
Ama gidiolar birkaç tane kaldı
Sıcak su iç cnm.. İçine bir iki damla limon damlatBoğazlarım acıyo ya sabahtan beri. Dün ciğer geliştirici iğneden sonra kan ter içinde kaldım defalarca. Sonra bi klima çarpma vakası mı oldu nedir. Bi boğaz ağrısından başka da bişey yok, ne yapsam geçer bu kızlar ya?
ıhlamur mu yapsamSıcak su iç cnm.. İçine bir iki damla limon damlat
Varsa rezene iç
Gebelikten olanlar gidiyor bulutumKendimi cilt bakımı bilmem neyin reklamını yapan youtuber gibi hissettimtoplu bir bakıma girmemiz lazım anlaşılan
hadi ya ne güzel ben hep sivilcesi olan biriydim tam azaldığı dönemde gebelikle birlikte artışa geçti sonrada iz bıraktı.boyun ense falan hormondan herhalde oralarda çıkmadı bende
Ihlamur ben günde 1 çay bardağo içiodm emin olamıodmıhlamur mu yapsam
evde yok da ondan dedim. ya herşeyi kolilere kaldırdık aradığım bişeyi de bulamıyorum.Ihlamur ben günde 1 çay bardağo içiodm emin olamıodm
Ama rezenenin süt arttırıcı özelliği var zararsız onu bildiğim için önerdm cnm
Evet maalesef olumcul bile olabiliyor o yuzden tavsanlari yikamamak lazim kendilerini temizliyorlar zatenAaa cidden mi bilmiyordum bak
Umarım gebelikten olmuşturGebelikten olanlar gidiyor bulutum
Sıcak ballı su ya da sütevde yok da ondan dedim. ya herşeyi kolilere kaldırdık aradığım bişeyi de bulamıyorum.
Geçmiş olsun gelinimevde yok da ondan dedim. ya herşeyi kolilere kaldırdık aradığım bişeyi de bulamıyorum.
Aynen Dr öyle dedi Perşembe baslicam ya bugün her şeyi gömdüm,Öyle deme kendi kendine süpüren süpürge oinsanlık için küçük,benim gibi üşengeçler için büyük bir şey eşinden Allah razı olsun senin iş yükünü azaltmış daha ne aman bu kadınlara da yaranılmıyor
Doktor öyle dediyse tabikikolay gele
Ay inşallah yason aya gelince geçtiğini duymamıştım doğumdan sonra geçer diyorlar aman ne zaman geçerse geçsin yeterki geçsin hastalıklı gibi oldum
Sileni de var ya onlardan alcam yapsın o ben sadece çamaşır yıka utule onla ugrasayimOo kral kendin alman daha başka tabiki al geçben evdeyken yaptırıyorum hep evdeyim nasılsa ama sen çalışınca baya rahat olur Bir tek silmesi sana kalır gerçi halın yoksa silmesini de o yapar.benim her yer halı sildiremiyorum
Oyyy sudan uzak tut o zamanEvet maalesef olumcul bile olabiliyor o yuzden tavsanlari yikamamak lazim kendilerini temizliyorlar zaten
Aynen oyle yapiyorum. Balkonda durdugunda zaten yagmur basladigi an kendi kaciyor benim cagirmama gerek kalmiyorAynen Dr öyle dedi Perşembe baslicam ya bugün her şeyi gömdüm,
Sileni de var ya onlardan alcam yapsın o ben sadece çamaşır yıka utule onla ugrasayim
Oyyy sudan uzak tut o zaman
Ayyy kıyamamAynen oyle yapiyorum. Balkonda durdugunda zaten yagmur basladigi an kendi kaciyor benim cagirmama gerek kalmiyor
Oh yarasın afiyet olsunAynen Dr öyle dedi Perşembe baslicam ya bugün her şeyi gömdüm,
Sileni de var ya onlardan alcam yapsın o ben sadece çamaşır yıka utule onla ugrasayim
Oyyy sudan uzak tut o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?