Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin demeden kendi gelmesi lazım lazım da işte… öyle olmuyor Allah muhtaç etmesin kimseye yine halimize çok şükür Keşke eşin yanında olsa doğuma da az kaldı izin almıcak mı
Doğumdan 10 gün önce gelcek, eylüle kadar izin alıcak inşallah. Yarın gidip evin tapusunu alıcam, ödemesini yapıcam. Sonra bana diyolar ki rahatına alışkınsın, kimseyi istemiyosun, bişey olunca kimseye haber vermiyosun. İnsan herşeyi kendi yapmaya mecbur kalınca ihtiyacı olunca kimseyi bulamayınca, sadece iyi günlerinde gelip yanında sohbet muhabbet eden birilerini neden istesin ki.

Esin ne zaman izin alacak kuzu
Ayın 31 inde gelir inşallah öyle konuştuk. O gelince kimseye ihtiyacım yok zaten ama nedense eşim burdayken hep etrafımda çok yardımcı oluyor gibi davranıyorlar, sen git gözün arkada kalmasın diyolar. Adam gidince herkes dağılıyo yine tek kalıyorum.

Valla ne denir bilemedim ki kuzu yaa eşine karşı göstermelik mi yapiolar

Seninle kafamız birebir aynı kesinlikle aynı fikirdeyim.normal zamanda yoklar.her şeyi kendimiz yapmaya alışmışız bu saatten sonra da olmasınlar.ben şuan çok huzurluyum ikiyüzlü tipleri istemiyorum etrafımda.kendi kendimize yeteriz evelallah Eşinin uzun süre izin almasına sevindim bol bol sizinle olcak Yarınki işlerinde Allah kolaylık versin sıcaklarda dışarı çıkmak ölüm gibi bir de senin karnın burnunda daha zor

Koca bi göbekle fıldır fıldır geziyorum. Evi de üzerime yapayım tam olsun. Kocam yokken. ahah

Hayırlı uğurlu olsun bu arada rabbim içini dolu etsin ev tapusu sanırım napayım ya oturuyorum işleri bitirdim akşama ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum
onu ben de düşünüyorum, malum tuz yasak. hayatımın tadı tuzu kalmadı
yap yap yabancı mı sanki ne fark etcek
sonra kocam bana ev aldı derim, halbuki alakası yok, kendi kendime zorla aldım adamdan. kim bilecek

sonra kocam bana ev aldı derim, halbuki alakası yok, kendi kendime zorla aldım adamdan. kim bilecek
Hediye olmuş olcak ya doğum hediyesi ha o yapmış ha sen yapmışsın fark etmez ama nazar ederler ben de robotu aldırdığımda eşim sürpriz yaptı dedim millet vay be oldu oysa gitti çeyrek bozdu dırdırımdan kurtulmak için

Ben robotu hiç istememiştim, eşim cidden zorla almıştı. Beceremedim başta hiç. Yeni çıkmıştı o zaman. Millet özele doldu vay öyle mi böyle mi diye. Bence millet kem gözleriyle nazar değdirmeye bahane arıyo, yoksa altı üstü bi süpürge ya.

Olur mu öyle şey daha gençsin ne kırışığı çok da kilo verme yüzün dolu dolu olsun azıcık

yap yap yabancı mı sanki ne fark etcek
Ne kdr çok verirsem o kdri kardır yavru Dr 20 dedi ben 25-30 ne verebilirsem

Benim yasaklar bitti çok şükür ama perşembeye kadar bakalım diyetisyen neleri yasaklicak

Ben aldıramadım adama ama şimdi caliscam bı aylikla hemen alıp gecicem ya banane ben evde yokken temizlesin evi , haftasonu çok iş kalmasın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…