- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.961
Ellerine sağlıkOh yarasın afiyet olsunevet iş yükün yarı yarıya düşecek sende el işlerinle rahatça kahveni yudumlarsın bende elişine devam ediyorum meyve falan yapıyorum amigurimiden
Kızzz daha kargalar uyanmadı ama biz ayaktayız nasıl geç kaldm
Orda güneş çıkmıştır ve burada da yarım saate kalmaz çıkar herhal inşallahKızzz daha kargalar uyanmadı ama biz ayaktayız nasıl geç kaldm
İnsan denize yakn olunca martılar felanOrda güneş çıkmıştır ve burada da yarım saate kalmaz çıkar herhal inşallahmartılar yetiyo kargalara gelene kadar
Şuan o kdr güzel esiyorki bunu kaçırmayayim dedimİnsan denize yakn olunca martılar felan
Biz anca karga diyelim
Heee güneş doğdu
Sizi gidi batılılar sizi
Kanka güneş çıkıp sıcak basınca nasıl uyuyosn Alla sen..Şuan o kdr güzel esiyorki bunu kaçırmayayim dedimo yüzden hiç uyumadım güneş çıksın sıcak bassın o zaman uyucam
Perdeleri kapatiom camları kapatiom içeri sıcak girmiyoKanka güneş çıkıp sıcak basınca nasıl uyuyosn Alla sen..
İnsan esince uyur
Perdeyi pencereyi kapatırsam sanırım nefessizlikten ölürümPerdeleri kapatiom camları kapatiom içeri sıcak girmiyoşuan her yer açık içeri bütün serin hava doluoyo
Diğer türlü sıcak havadan nefes alinmiuokiPerdeyi pencereyi kapatırsam sanırım nefessizlikten ölürüm
Kız ben anamlarn terasında heryer açk nefes alamıormDiğer türlü sıcak havadan nefes alinmiuoki
Biz her yer cereyanla yatıyoz oğlan ortada 3 kişi ter mi ararsın ne ararsan varKız ben anamlarn terasında heryer açk nefes alamıorm
Pencereyi kapatsam ecelinemi susadın derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?