Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz hamissiniz kuzum çok takmayın eğer takiyosanizda söyleyin gitsin hamilelik psikolojisi var sonuçta hormonlara suç atabilirsiniz içinizde bırakmayın ama
Ben de bu konuda Nur'a katılıyorum
Eki Görüntüle 2887939
Cildi sıkılaştırıcı nemlendiriyormuş kore ürünleri iyi oluyor bime 6liraya gelmiş yüze yapıştırıyorsun falan maske işte Bal0ncuk Nurzfr
Herkesin beynini yakmışsın. Ben de corona maskesi sandım başta. Kumaş olanlardan herhalde dedim Kore'den ithal ahdjamkxdm

Suya girmeleri yasak cok kotu hastalanabiliyorlar

Doğumdan sonra da bebeğin ilaçlarından poşetlerle gezeceksin. D vitamini, demir ilacı, burun damlası ahshhs
Bana söyleyene bak ahaha. En fazla 9 ay saltanatın, sonra sen de gezeceksin.
Çok mutlu oluyorum böyle, senin de başına geleceeeek derken.
Benim de sabah bulantılarım tekrar başladı yaa. Bal0ncuk

Bana söyleyene bak ahaha. En fazla 9 ay saltanatın, sonra sen de gezeceksin.
Çok mutlu oluyorum böyle, senin de başına geleceeeek derken.
Benimkiler bitmiyor ki yenisi başlasın.
2021 Bahar kreasyonu sehpaya sığmıyordu, koltuğun biri iğne sergisine dönmüştü. Yaz kreasyonu bu şekilde. Yerleri sabit

Benimkiler bitmiyor ki yenisi başlasın.
2021 Bahar kreasyonu sehpaya sığmıyordu, koltuğun biri iğne sergisine dönmüştü. Yaz kreasyonu bu şekilde. Yerleri sabitEki Görüntüle 2887953
Hergün 8 tane ilaç kullanan biri olarak ne desem bilemedim.
Eninde sonunda olacağı o. Direnme kendini akışa bırak. Nurzfr

Hergün 8 tane ilaç kullanan biri olarak ne desem bilemedim.
Eninde sonunda olacağı o. Direnme kendini akışa bırak. Nurzfr
Benim de 5. O da yeni 5'e düştü daha. Çifter çifter alıyorum ikisini. Ondan önce de tüp destek ilaçları ve iğneleri vardı haftalardır zaten :/ Hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…