- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.921
Ben de bu konuda Nur'a katılıyorumSiz hamissiniz kuzum çok takmayın eğer takiyosanizda söyleyin gitsin hamilelik psikolojisi var sonuçta hormonlara suç atabilirsiniz içinizde bırakmayın ama
Herkesin beynini yakmışsın. Ben de corona maskesi sandım başta. Kumaş olanlardan herhalde dedim Kore'den ithal ahdjamkxdmEki Görüntüle 2887939
Cildi sıkılaştırıcı nemlendiriyormuş kore ürünleri iyi oluyor bime 6liraya gelmiş yüze yapıştırıyorsun falan maske işteBal0ncuk Nurzfr
Demek tek problem ben değilmişiö hahahahhaBen de bu konuda Nur'a katılıyorum
Herkesin beynini yakmışsın. Ben de corona maskesi sandım başta. Kumaş olanlardan herhalde dedim Kore'den ithal ahdjamkxdm
Suya girmeleri yasak cok kotu hastalanabiliyorlarSağolasın kuzum evet eski okulumda yok biz deprem zamanı aradık hatta çocuklara bile arattik kendi telefonlarimizdan kendi dolaplarimiza kilitliyoruz çünkü zaten tam deprem anında tel akla gelmiyo bile binadan çıkarken alıp çıkmıştık
İnşallah geçer kuzum yaa
Kıyamam kuzum hele en ihtiycain olduğunda yakınların bunu yapio ya atamiosun içinden sonrasında agzigla kuş tutsa nafile
Aynen yavrum sizlerin sayesinde
Haaaayyiiiirrrrr yanmadikkkk akşamları disko disko hem sen gündüz bebisle ilgilencenki zati
Leğene su doldur yavrucak atsın kendini suya coookk sıcakkkk
Aaa cidden mi bilmiyordum bakSuya girmeleri yasak cok kotu hastalanabiliyorlar
Doğumdan sonra ilaçları çöpe atıp oh beeee demek istiyorum.Benim yasaklar bitti çok şükür ama perşembeye kadar bakalım diyetisyen neleri yasaklicak
İnşallah sağlıcakla gelsin kuzummm ondan sonra bı ohh bee deDoğumdan sonra ilaçları çöpe atıp oh beeee demek istiyorum.
Biraz da siz top gibi yuvarlana yuvarlana yürüyün.İnşallah sağlıcakla gelsin kuzummm ondan sonra bı ohh bee de
Doğumdan sonra da bebeğin ilaçlarından poşetlerle gezeceksin. D vitamini, demir ilacı, burun damlası ahshhsDoğumdan sonra ilaçları çöpe atıp oh beeee demek istiyorum.
Deme deme öyle şeyler deme. Bu gidince bir de geri mi dönüyorMide bulantılarm geri döndü
Hayattan soğudum
32-36 arası dönen dıudumdaDeme deme öyle şeyler deme. Bu gidince bir de geri mi dönüyor
Bana söyleyene bak ahaha. En fazla 9 ay saltanatın, sonra sen de gezeceksin.Doğumdan sonra da bebeğin ilaçlarından poşetlerle gezeceksin. D vitamini, demir ilacı, burun damlası ahshhs
Ay yok artık. Sıcaktandır o ya. Az kaldı diren balonlu anne32-36 arası dönen dıudumda
Benm gibi bu kdar geç olan bi benm sanırım
1 haftadır bişi yiyemiorm ama sıcaklardan da olabilir
Benimkiler bitmiyor ki yenisi başlasın.Bana söyleyene bak ahaha. En fazla 9 ay saltanatın, sonra sen de gezeceksin.
Çok mutlu oluyorum böyle, senin de başına geleceeeek derken.
İnşallah hayırlısı daha benim bı senem var top gibi olmayaBiraz da siz top gibi yuvarlana yuvarlana yürüyün.Ben sıramı savayım artık.
Hergün 8 tane ilaç kullanan biri olarak ne desem bilemedim.Benimkiler bitmiyor ki yenisi başlasın.
2021 Bahar kreasyonu sehpaya sığmıyordu, koltuğun biri iğne sergisine dönmüştü. Yaz kreasyonu bu şekilde. Yerleri sabitEki Görüntüle 2887953
Ayyy o hiç çekilmezzzzzBana söyleyene bak ahaha. En fazla 9 ay saltanatın, sonra sen de gezeceksin.
Çok mutlu oluyorum böyle, senin de başına geleceeeek derken.
Benim de sabah bulantılarım tekrar başladı yaa.Bal0ncuk
Sıcakta direnilmioAy yok artık. Sıcaktandır o ya. Az kaldı diren balonlu anne
Benim de 5. O da yeni 5'e düştü daha. Çifter çifter alıyorum ikisini. Ondan önce de tüp destek ilaçları ve iğneleri vardı haftalardır zaten :/ Hayırlısı ne diyelimHergün 8 tane ilaç kullanan biri olarak ne desem bilemedim.
Eninde sonunda olacağı o. Direnme kendini akışa bırak.Nurzfr
Burası bile yanıyor gündüz. Orayı düşünemiyorum. Gece ilginç bir şekilde serinliyor yalnız. Hala İstanbul'un normal yazında değiliz. Garip bir mevsimAyyy o hiç çekilmezzzzz
Sıcakta direnilmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?