- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.001
Hic sorma ya az once onu konusuyorduk bizde. Guzel bi pansiyon bakiyorum cunku bakicak kimse yok. Bulamasamda yanimda getiririm yada gelmem. Dusundukce gozlerim doluyor nasil ayri kalicam bilmiyorumTr gelirken ayrılmak zor olacakk
Ben doğum yapcam 2 gn kuşumdan nasıl ayrı kalcam die düşünüorm
Cnm şaşkınım
Bakacak kimse ykmu kolu komşu eş dost akrabaHic sorma ya az once onu konusuyorduk bizde. Guzel bi pansiyon bakiyorum cunku bakicak kimse yok. Bulamasamda yanimda getiririm yada gelmem. Dusundukce gozlerim doluyor nasil ayri kalicam bilmiyorum
Simdilik yok bakalim ozamana kadar abim bakabilirim derse ona birakirim aklim onda kalmazBakacak kimse ykmu kolu komşu eş dost akraba
Ayy el kdar zararsız.. Nie bakmasnSimdilik yok bakalim ozamana kadar abim bakabilirim derse ona birakirim aklim onda kalmaz
Yapmadım hala yarın eşimle kendime yapıyım sonuçları yazarım
Keşke bende göremesem gitse de yenisi gelse bugün de sinir etti beni.şeker yüklemesi istemeyenler 2 gün üst üste kan verince oluyormuş sağlık ocağı dedi diyorum ters ters öyle şey mi olur iyi yazalım buraya anne istemiyor sorumluluk ona aittir falan diye.salak mı ne bana söyleneni söylüyorum insan gibi cevap vermek yerine değişik değişik konuşuyorDoktorumdan ayrılacam diye cok üzülüyorum ya
Bir insan doktorunu artık görmeyecek diye üzülürmü, üzülüom
Planlari vardi kuzum yoksa bakar ama bakalim belki degisiklik olurAyy el kdar zararsız.. Nie bakmasn
Hahahhaa ayy sakin ol şampiyonKeşke bende göremesem gitse de yenisi gelse bugün de sinir etti beni.şeker yüklemesi istemeyenler 2 gün üst üste kan verince oluyormuş sağlık ocağı dedi diyorum ters ters öyle şey mi olur iyi yazalım buraya anne istemiyor sorumluluk ona aittir falan diye.salak mı ne bana söyleneni söylüyorum insan gibi cevap vermek yerine değişik değişik konuşuyor
BaksnPlanlari vardi kuzum yoksa bakar ama bakalim belki degisiklik olur
İstemiyor değilim ki sağlık ocağındaki ebe istemeyenler oluyor onlara 2 gün üst üste kan vermelerini öneriyorum dedi onu söyledim ama dinleme özürlüsü hemen ukala ukala cevap verdi.yaptırcam araştırdım bir zararı yokmuş zaten.bayram sonrasına kaldıkHahahhaa ayy sakin ol şampiyon
Nie istemiosn şeker yüklemesini
Senin bu dr talihsizliğin ne olacak böyleİstemiyor değilim ki sağlık ocağındaki ebe istemeyenler oluyor onlara 2 gün üst üste kan vermelerini öneriyorum dedi onu söyledim ama dinleme özürlüsü hemen ukala ukala cevap verdi.yaptırcam araştırdım bir zararı yokmuş zaten.bayram sonrasına kaldık
Bende oyle dedim hatta duygu somurusu yapiyorum arada iste baskasina guvenemem baska yere birakamam ya bisey olursa evde kosturuyor tum gun orda bi kafese koyarlar felan diye bakalim ne kadar etki edicekBaksnbakmalı
Bana getirBende oyle dedim hatta duygu somurusu yapiyorum arada iste baskasina guvenemem baska yere birakamam ya bisey olursa evde kosturuyor tum gun orda bi kafese koyarlar felan diye bakalim ne kadar etki edicek
Ah ah başka biri olsa durmam giderdim mecburiyet işte neyse 3 buçuk ay kaldı sonra o sağ ben selametSenin bu dr talihsizliğin ne olacak böyle
Kıyamam sana yaAh ah başka biri olsa durmam giderdim mecburiyet işte neyse 3 buçuk ay kaldı sonra o sağ ben selametsen şimdi kime gideceksin
Ben gidiyor sandım deseneKıyamam sana ya
Ben kime gidecem derken?
Kuzum doğumdan snra kontrole gidecem snra artk göremiecem ondan bahsediorm
Umarm ikinci gebeliğimdede hala birlikte oluruz doktorumla
Artk bana çocuk doktoru yolu göründü
Umarm o konudada şanslı olurum..
Gerçi doktorum dedi bi doğum yap ben seni yönlendirecem dedi
Giderse nereye giderse oraya giderim sanırımBen gidiyor sandım deseneüzülme ikinci bebede görüşürsünüz ya da yönlendireceği doktor onun gibi biri olur sen şanslısın bu konuda
Benim de kedim evde kalcaaakTr gelirken ayrılmak zor olacakk
Ben doğum yapcam 2 gn kuşumdan nasıl ayrı kalcam die düşünüorm
Cnm şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?