- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.021
Aaa kedi daha dert demi?Benim de kedim evde kalcaaak
Sen baya alışmışsın ama unutursunuz bebişi görünceGiderse nereye giderse oraya giderim sanırım
Şehir dışı olmadığı sürece
Şehir dışınada gitmez sanmıorm
Gitmemeli gidenez
Uykumu.. Cok kıskandmSen baya alışmışsın ama unutursunuz bebişi görünce
çok uykum geldi az kestiriyim bende
Erkenciydim bugün aniden sabahları uyanmaya başladım vücut kendini hazırlıyor sanırım ama Allahtan tekrar uyuyabiliyorumUykumu.. Cok kıskandm
Uyu cnmmm uyu vakit varken
Bana kalsa hepten vazgeçtim
Uyku muuu bende istiommm ... Kardesimgil geldi sabah 9 da geri uyandım zaten altı buçukta yatmıştımUykumu.. Cok kıskandm
Uyu cnmmm uyu vakit varken
Nöbet tutuomErkenciydim bugün aniden sabahları uyanmaya başladım vücut kendini hazırlıyor sanırım ama Allahtan tekrar uyuyabiliyorumsende uyusaydın erkenci kuş sabahın 5inde napıyon
Nurrrrrrrrrrrrr bidaha duymayacaaaammmmmmmBana kalsa hepten vazgeçtim
Anaaa ben senş ders çalışıosn sanıormUyku muuu bende istiommm ... Kardesimgil geldi sabah 9 da geri uyandım zaten altı buçukta yatmıştım
Ama gerçekler bunlarNöbet tutuom
Nurrrrrrrrrrrrr bidaha duymayacaaaammmmmmm
Anaaa ben senş ders çalışıosn sanıorm
Gözn aydn kuzum
Canım merhaba enfeksiyonun geçti mi acaba ? Gebelik durumun var mıMerhaba ben yeni gordum basligi birsey sormak istiyorm 2.cocuk icin ugrasiyorz 1 yil olacak nerdeyse daha nasip olmadi mantar ve idrar yolu enfeksiyonu varmis yeni ogrendim sizce bu durum gebelige engelmi acaba ondan mi olmadi suan tedavimi oluorm shbat icin yine devam calismalara simdiden tesekkurler
Len delirme ziyaretine gidersin. Zaten çok uzun ayrı kalmayacan, kardeş gelecekDoktorumdan ayrılacam diye cok üzülüyorum ya
Bir insan doktorunu artık görmeyecek diye üzülürmü, üzülüom
Bu ne diyor?! Benim mecalim yok, takati olan biri dövsünBana kalsa hepten vazgeçtim
Arkadaş doğurdu bile :)Canım merhaba enfeksiyonun geçti mi acaba ? Gebelik durumun var mı
Ben dövdm.. Dövmeye devam edecem..Bu ne diyor?! Benim mecalim yok, takati olan biri dövsün
Annem yanımda kalır eşimi eve gönderirim. Tek kalmasın sıpaAaa kedi daha dert demi?
Pek bilmiorm ama
Biz şaşkına yemek su koyacaz, kafesi hep açk ama ne olur olmaz kapatacaz kalır öyle
Kediler kalırmı bilorm
Ahah sen kendin diyordun bir yıl sonra ikinciyi koyduracağım diye ya ondan dedim. Yoksa benim bir tarafım yemez gibi. Önce şunu sağlıkla bir göreyim de dünya gözüyle. Ben doğurduktan birkaç ay sonra 35'imi dolduruyorum. Bence sen daha yaşı çok şaapmaArkadaş doğurdu bile :)
Ben dövdm.. Dövmeye devam edecem..
İkinci cock şuan cok uzak
Yaşadklarm cok ağır geldi
Ama bir yandan da yaşta var.. Bilmiorm
Yaaa gerçekten mi çok sevindim mantar gebeliğe engel değil mi yani ? Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaş doğurdu bile :)
Gelyiö bacım ayıp ettin kovmazsan
YaşlandıkArkadaş doğurdu bile :)
Benim adam 4. Ye kadar hız kesmeyelim diyorArkadaş doğurdu bile :)
Ah valla onlarıda kendimiz gibi düşünüoruzAnnem yanımda kalır eşimi eve gönderirim. Tek kalmasın sıpa
Kız 32 oldmAhah sen kendin diyordun bir yıl sonra ikinciyi koyduracağım diye ya ondan dedim. Yoksa benim bir tarafım yemez gibi. Önce şunu sağlıkla bir göreyim de dünya gözüyle. Ben doğurduktan birkaç ay sonra 35'imi dolduruyorum. Bence sen daha yaşı çok şaapma
Cnm o konuda net bişi diemem ama mantar geçmeyen bişi değilYaaa gerçekten mi çok sevindim mantar gebeliğe engel değil mi yani ? Allah analı babalı büyütsün inşallah
Eğer depresif takılcaksan kovarmGelyiö bacım ayıp ettin kovmazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?