- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.041
Hayır ben artk senin gebe halini çekememBenim adam 4. Ye kadar hız kesmeyelim diyor
Ben kim depseresiflik kim aaa olacak şey mi bir iki ağlarız geçerAh valla onlarıda kendimiz gibi düşünüoruz
Kız 32 oldm
Ah ah
Cnm o konuda net bişi diemem ama mantar geçmeyen bişi değil
Tedavi oldnmu
Eğer depresif takılcaksan kovarm
Hayır ben artk senin gebe halini çekemem
Sana 2 yeter
Çok ağlarm ağlama demeeeeeeeeeBen kim depseresiflik kim aaa olacak şey mi bir iki ağlarız geçer
Eceline susamışBende dedim eminmisin bak dedim uyardım ama dinlemio
Hah tamam iştw ondan çok seviyom seni tek ortak noktamız buÇok ağlarm ağlama demeeeeeeeee
Kaç kutu fitil kullandım 2-3 hafta da şekerli abur cubur hiç bir şey yemedim sadece sebze akşam bir kase salata vajinal hap ağızdan alınan hap kullandım flora için önceden peynirimsi akıntım çok olurdu en son ilk üç gün sonrasında bir haftalik fitil kullandım ve akıntım kesildi kaşıntı akıntı vs yok ama içten içe varmıdır mantar olsa illa akıntı oluyor mu ? Ben şuan reglyim ikinci günüm ve canım tatlı istedi iki dilim kek yedim tetikler mi acaba en çok korktuğum gebeliğe engel mi onu çok merak ediyorum doktora sorduğumda ise hayır engel değil diyor ama çoğu deneyen kadın mantardan mi olmuyor diye isyan ediyor bende korkuyorumAh valla onlarıda kendimiz gibi düşünüoruz
Kız 32 oldm
Ah ah
Cnm o konuda net bişi diemem ama mantar geçmeyen bişi değil
Tedavi oldnmu
Eğer depresif takılcaksan kovarm
He kız bir gelsin sonra tekrar kpnuşalım dedim bendeEceline susamış
Hakkında hayırlısı olsn cnmKaç kutu fitil kullandım 2-3 hafta da şekerli abur cubur hiç bir şey yemedim sadece sebze akşam bir kase salata vajinal hap ağızdan alınan hap kullandım flora için önceden peynirimsi akıntım çok olurdu en son ilk üç gün sonrasında bir haftalik fitil kullandım ve akıntım kesildi kaşıntı akıntı vs yok ama içten içe varmıdır mantar olsa illa akıntı oluyor mu ? Ben şuan reglyim ikinci günüm ve canım tatlı istedi iki dilim kek yedim tetikler mi acaba en çok korktuğum gebeliğe engel mi onu çok merak ediyorum doktora sorduğumda ise hayır engel değil diyor ama çoğu deneyen kadın mantardan mi olmuyor diye isyan ediyor bende korkuyorum
BencedeHe kız bir gelsin sonra tekrar kpnuşalım dedim bende
Hala 35 olmadan evdeki miniği büyütüp ikinciyi yapma şansın var işte daha ne istiyon bacımKız 32 oldm
Ah ah
CesaretHala 35 olmadan evdeki miniği büyütüp ikinciyi yapma şansın var işte daha ne istiyon bacım
Amin inşallah canım sizin bir bilginiz yok mu peki bu enfeksiyon konusunda ?Hakkında hayırlısı olsn cnm
Bencede
Onu toplamaya vaktin ve kocamaaaağn bir motivasyon kaynağın olacak. Ay çok heyecanlı ya azıcık kaldı büyük buluşmayaCesaret
Malesef.. Ben enfeksioj geçirdim ama ilaç kullanınca geçtiAmin inşallah canım sizin bir bilginiz yok mu peki bu enfeksiyon konusunda ?
Ayyy inşallahOnu toplamaya vaktin ve kocamaaaağn bir motivasyon kaynağın olacak. Ay çok heyecanlı ya azıcık kaldı büyük buluşmaya
Bebe geliyor artık farkında mısınAyyy inşallah
Dolduramazsn kızımıBebe geliyor artık farkında mısınhala ne diyo doğuyor lena ana oluyon kendıne gel
Çok teşekkür ederimMalesef.. Ben enfeksioj geçirdim ama ilaç kullanınca geçti
Fakat gebe kalıncada defalarca oldum enfeksion
Bende engel olduğunu düşünmüorm
İç çamaşırınızı sık sık değişin
Ütüleyin
Pamuklu giyinin
Bildiklerim bunlar
Lena beni biliyorDolduramazsn kızımı
Sende kaşnma bak sendede gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?