- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.061
Sen evi temizlednmi ondan bahsetLena beni biliyorteyzesi kurban olur minicik ayaklarına ellerine öp bebeyi doğunca benim yerime bari
30Ah valla onlarıda kendimiz gibi düşünüoruz
Kız 32 oldm
Ah ah
Sen daha miniksin
Bazi mantar durumlarinda engel olabiliyormus diye biliyorum.Amin inşallah canım sizin bir bilginiz yok mu peki bu enfeksiyon konusunda ?
Minik ahahahSen daha miniksin
Boyunu saymıosMinik ahahah
Yaklasik 176 boyunda bir minik
Yine naptın da rahat duramadınHer an banlanabilirim kızlar hshshhshd hakkinizi helal edin
Kanki beni hor gördüler meslek lisesinden mezun dediler hsgsgdgYine naptın da rahat duramadın
Meslek lisesinin olayı çıkışa gidip adam dövmek. Sen burada kendini mi banlatıyonKanki beni hor gördüler meslek lisesinden mezun dediler hsgsgdg
Gidip dovemiyom napiyim icimdemi kalsin hdhshshMeslek lisesinin olayı çıkışa gidip adam dövmek. Sen burada kendini mi banlatıyon
Kalsın bacım. Burada lazımsın şşşGidip dovemiyom napiyim icimdemi kalsin hdhshsh
Hassas noktalarim var ya işim ve hayvanlar dayanamıyorum laf eden olunca. Neyse cevap vermedi bana gitmicem galibaKalsın bacım. Burada lazımsın şşş
Merhaba cnm ben cok sukur daha sonrasinda hamile kaldim dogumum gerceklestiCanım merhaba enfeksiyonun geçti mi acaba ? Gebelik durumun var mı
Tam ne oldu yapma etme diecektm aşağdaki msjı gördmHer an banlanabilirim kızlar hshshhshd hakkinizi helal edin
Ulaaaa ben bile seni tutamazdmKanki beni hor gördüler meslek lisesinden mezun dediler hsgsgdg
Hsgshsus beni umursayip cevap vermedi maalesef hxhdhdhd yoksa göze almıştım herseyi hshshTam ne oldu yapma etme diecektm aşağdaki msjı gördm
Ulaaaa ben bile seni tutamazdm
En hassas noktan
Aşkoş iç çamaşırın hazır
Alnının akıyla git gel
Oh en sevdigim afiyet olsunBu saatte adama tost yaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?