- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.161
Kesin evde terör estirip kendim de yatağa oturur ağlarım "Ben bu çocuğa yetemiyorum" diye. İnşallah öyle olmam da kendimde bu potansiyeli görüyorumÇocuğu kucağına alınca napacaksın çok merak ediyorumağladı mı nasıl ağladı ses tonu tuvaleti uykusu. Allah bilir gecede 25 kere kalkıp kontrol edersin.
Sen çok güzel anne olacaksin ya cidden.
Biraz benim salaklığım aslında süt soğumadan yapmışım buzluğa koyunca kıvama geldiBen daha tavuk, et yemeye başlayamadım ama normalde de tam pişmiş olacak takıntım vardı. Tavuğu düdüklüde pişirdiğimde et kemikten ayrılacak kadar fazla pişirdiğimde bile renginin pembe kaldığı oluyordu. Kendi rengi galiba o. Ben de ikna olmuyorum o ayrı
Ben de bu kafaya teoride geldim, pratikte gelmeyi bekliyorum
Misafir geleceği zaman sanki bir güç devreye giriyor, insan her zaman çok güzel yaptığı şeyin bile kıvamını, tadını, bir şeysini tutturamıyor. Ben de bir tek bana mı oluyor acaba diyordum
Eşimin sevdiği ağlayan kekimdenAyyy yine ne yapıosn
çok sinir bozucu gerçekten.ben şimdiden kafama koydum arayıp sormayan komşu arkadaşları bebek görmeye gelmek isterlerse müsait değilim diyerek yol vericem.kimsenin ikiyüzlülüğüyle uğraşacak değilim.sende hayır demesini bil görüşme.yalnızlık bence süper.eş insana yetiyor zaten yakında gelecekmiş ya az kaldı.ben annemi doğum anında çağırmıcam zaten her saniye sinir edecek bir şey buluyor o an hiç uğraşamamBenim durduk yere çok sinirim bozuldu ya. Böyle kimsenin umrunda değilim ya, çok koyuyo bana. Yıllardır herkesin herşeyine koştum ben.
Gribim bir tabak çorba pişirmeye halim yok tek başımayım. Bir gelenim olmadı. Ama çocuk doğsa hepsi başıma musallat olacak, çünkü eğlence var muhabbet var. Çok dokundu durduk yere bana bunlar ya.
O herkeste bi iki kere oluyo illa kiKesin evde terör estirip kendim de yatağa oturur ağlarım "Ben bu çocuğa yetemiyorum" diye. İnşallah öyle olmam da kendimde bu potansiyeli görüyorum
En azından o yönden şanslısınYok ona gel desem gelir de onlar komple şehir dışında zaten
Yk cnm almıolar burda doğuma sezeryanda
Hiç ilgi alanm değilBu arada ekşimiş peyniri böreğe koysam bir şey olur mu zehirlenir miyiz nete baktımda bulamadım cevap
Eşin bu durumda girmesi mi girmemesi mi daha iyi sorusuna cevap bulamıyorum. Hem o kadarına da şahit olmasın diyorum hem de yanında insan destek arar mı o anda acaba diyorum. Değişik işlerYk cnm almıolar burda doğuma sezeryanda
NoliyGerçekten berbat bir gün
Ben girmesini isterdm.. Beni geç kendi cok isterdi.. Şansımızı bile zorladkEşin bu durumda girmesi mi girmemesi mi daha iyi sorusuna cevap bulamıyorum. Hem o kadarına da şahit olmasın diyorum hem de yanında insan destek arar mı o anda acaba diyorum. Değişik işler
Cok sinirliyim ayyy
Biz konuştuk eşim girmek istedi. Doktor da covid testi yaptirirsaniz girebilirsiniz dedi. Demek ki değişen bir uygulama. Ben bana destek olsun istiyorum. Ameliyathanede tek başına hissetmek istemiyorum.Eşin bu durumda girmesi mi girmemesi mi daha iyi sorusuna cevap bulamıyorum. Hem o kadarına da şahit olmasın diyorum hem de yanında insan destek arar mı o anda acaba diyorum. Değişik işler
Ben de cagirmak istemiyorum. Kardeşime de söyledim. Ben doğumdan çıkınca doğdu haberin olsun dersiniz dedim.çok sinir bozucu gerçekten.ben şimdiden kafama koydum arayıp sormayan komşu arkadaşları bebek görmeye gelmek isterlerse müsait değilim diyerek yol vericem.kimsenin ikiyüzlülüğüyle uğraşacak değilim.sende hayır demesini bil görüşme.yalnızlık bence süper.eş insana yetiyor zaten yakında gelecekmiş ya az kaldı.ben annemi doğum anında çağırmıcam zaten her saniye sinir edecek bir şey buluyor o an hiç uğraşamamdevlette odaya kimse almıyorlarmış zaten yanlış duymadıysam
Benimki kendi hayatta istemez. Kan görmeye gelemiyor hiç ama ben ister miyim bilmiyorum hala. İki türlü de diğerini seçmediğime pişman olurmuşum gibi geliyorBen girmesini isterdm.. Beni geç kendi cok isterdi.. Şansımızı bile zorladk
Normal doğumda olabiliormş ama sezeryanda almıolarmş
Fotoğrafçı bile yeni srrbest oldu neyseki
Cok sinirliyim ayyy
Sıcak cok sıcak
Hastanedeym elektirikler kesilip gidio
Kaç kere nst girdm
Doktor randevm kaçtı
Doktor ameliuata girdi
Ve ben akşama kdsr burdayö sanırım
Muhtemelen hastaneden hastaneye değişiyor evet. Mayıs ayında kuzenimin eşi sezaryen oldu, kuzenimi almadılar doğumaBiz konuştuk eşim girmek istedi. Doktor da covid testi yaptirirsaniz girebilirsiniz dedi. Demek ki değişen bir uygulama. Ben bana destek olsun istiyorum. Ameliyathanede tek başına hissetmek istemiyorum.
Yani ben ameliyatta olucam ya. Bilmiyorum duygusal olarak zayıf olabilirim. Elimi tutması bile iyi gelebilir.Muhtemelen hastaneden hastaneye değişiyor evet. Mayıs ayında kuzenimin eşi sezaryen oldu, kuzenimi almadılar doğuma
Ben o ameliyattan iki tane oldum, korkma. Zaten bir şey anlamıyorsun ki uyuyacaksın. Hem de beni ameliyathaneye ayık soktulat. Sedyeden yatağa kendim geçtim falan. Yaptıkları iğnenin etkisiyle de kafam güzeldi oo salak salak sorular sorup durmuştum. Ne eğlenmiştir o ekip benimle abhsjd Ameliyat yastığı simit gibi oluyor yuvarlak silikon ortası delik. Ben onu ilk defa orada gördüm. Çok değişik gelmişti. Gözüm de bulanık bulanık görüyor. Parmağımı bastırıp "Bu nee" demiştimYani ben ameliyatta olucam ya. Bilmiyorum duygusal olarak zayıf olabilirim. Elimi tutması bile iyi gelebilir.
O zaman kocamı almasınlar, ne söyleyeceğim belli olmaz. AhahahsdfBen o ameliyattan iki tane oldum, korkma. Zaten bir şey anlamıyorsun ki uyuyacaksın. Hem de beni ameliyathaneye ayık soktulat. Sedyeden yatağa kendim geçtim falan. Yaptıkları iğnenin etkisiyle de kafam güzeldi oo salak salak sorular sorup durmuştum. Ne eğlenmiştir o ekip benimle abhsjd Ameliyat yastığı simit gibi oluyor yuvarlak silikon ortası delik. Ben onu ilk defa orada gördüm. Çok değişik gelmişti. Gözüm de bulanık bulanık görüyor. Parmağımı bastırıp "Bu nee" demiştim
Hahah ben de annemle babam var diye tırsmıştım. Ablamlara "Saçmalarsam susturun beni" demiştimO zaman kocamı almasınlar, ne söyleyeceğim belli olmaz. Ahahahsdf
Hala bekliormBenimki kendi hayatta istemez. Kan görmeye gelemiyor hiç ama ben ister miyim bilmiyorum hala. İki türlü de diğerini seçmediğime pişman olurmuşum gibi geliyor
Hay Allah ya kötü olmuş. Burası bile 2-3 gündür çok fena. Orayı düşünemiyorum. Son kontroller diye çağırıyorlar di mi nst'ye. Neyse klima varsa cafesine falan geç olmadı orda takıl
Muhtemelen hastaneden hastaneye değişiyor evet. Mayıs ayında kuzenimin eşi sezaryen oldu, kuzenimi almadılar doğuma
AbboooovHala bekliorm
Bana endoskopide yapmışlardı genel anestezi. Ki ameliyata göre çok daha hafif bi dozdur tahminim. Ona rağmen o günün yarısı bende hala yok. Anneme iyiyim demisim sen git eve demisim kızmışım ben gezicem demisim falanHahah ben de annemle babam var diye tırsmıştım. Ablamlara "Saçmalarsam susturun beni" demiştimÇıktıktan sonrası daha efsane oluyor. Bir de normalde alkol kullanmayanları anestezi daha fena çarpıyormuş galiba. Benim kafa süper olmuştu. İkinci ameliyattan sonra yatıp kalkıp odadakilere "Sizin burada ne işiniz var yeaa" demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?