- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 357
- 73
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.121
Mantar olmasına rağmen hamile kaldın yani canım öyle mi ? Birde mantar varken herşeyi yiyor muydun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim darısı bizlere olsunMerhaba cnm ben cok sukur daha sonrasinda hamile kaldim dogumum gerceklestiAma ozmnlad mantar engel olabilir spermleri kalitesizlestirdigi icin demisti doktorum❤
Hayir canim mantar tedavisi bitmisti herhangi bi enfeksiyon mantar filan yokdu hamile kaldigimda ben daha cok antibiyotik kullandigim zman mantar enfeksiyonu geciriyordm yeme icmeyle alakali bi kısıtlama yapmamistimMantar olmasına rağmen hamile kaldın yani canım öyle mi ? Birde mantar varken herşeyi yiyor muydun Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim darısı bizlere olsun
O zaman darısı bebek isteyen tüm anne adaylarına olsun inşallah canım Rabbim bebişini sana bağışlasınHayir canim mantar tedavisi bitmisti herhangi bi enfeksiyon mantar filan yokdu hamile kaldigimda ben daha cok antibiyotik kullandigim zman mantar enfeksiyonu geciriyordm yeme icmeyle alakali bi kısıtlama yapmamistim
Amin canim rabbim tez zmnda hayirli saglikli evlat nasip etsin tum isteyenlereO zaman darısı bebek isteyen tüm anne adaylarına olsun inşallah canım Rabbim bebişini sana bağışlasın
Ya saçmalama ne tırsacakmışsın. Sezaryen senden tırssın. Genel anestezi mi olacak? Kesinleşti mi orası? Ablamın ilki normaldi, ikinci sezaryen. "Doğuracak herkese sezaryen yap" diyor ahshhd Bana da daha ortada bebek yokken diyordu ki "Bir gün hamile kalırsan asla normal doğum yapmana izin vermem, sezaryenle alsınlar mis gibi" İşin kötüsü dört çocuğunu normal doğumla dünyaya getiren annem de sezaryen taraftarıTırsıorm çaktırma kimseye
3.yü de düşünüyor musun sen? Bu arada sahi sen kaç yaşındasın beyaz?Artık hamilelik kontenjanından yararlanamazsın yapacak bişey yok
Doğur güzelce şu kızı sonra 2. 3. Var sırada hızlı olmammız lazım yaş geçiyi
30 um galiba3.yü de düşünüyor musun sen? Bu arada sahi sen kaç yaşındasın beyaz?
Allam bu kızlar yaş geçiyor diyor sıraya sokup dövecem sizi. Amin inşallah sağlıkla gelsin büyüsün, daha vaktin var bol bol30 um galibaRabbim bu evladımı sağ salim nasip ederse düşünüyorum ama nasip tabi
Bugün de kırk yılda bir tavuk aldım. Pişmiş aldım hatta. Baktım pembe pembe üstüne bi de ben pişirdim. Ama yine de pembe gibi geliyo tatmin olmadım hiç. Bu toksoplazmayi takıntı haline getirdim ben galiba ya. Çok tuhafYanlız herşeye yetişmeye çalışmaktan oluyor bazı şeyler hele hamıleyken daha zor gerçekten sağ salim doğsun da minnoş gerisi olur inşallah Allahın izniyle herşey onlar için zaten canımıza okusalarda sesimiz çıkmıyor
Ben oda yapmadm.. Beşik aldm sadece :)Ne çocuğun eşyalarını hazırlayabildim ne oda alabildim.
Bi çantasını hazırladım o da acil bisey olursa diye.
3mü?Artık hamilelik kontenjanından yararlanamazsın yapacak bişey yok
Doğur güzelce şu kızı sonra 2. 3. Var sırada hızlı olmammız lazım yaş geçiyi
Bende şaşırdım valla evet 3 hatta adam 4 diyoBen oda yapmadm.. Beşik aldm sadece :)
3mü?
3 diosn.. 3?
Bildiğimiz 3
Cinsinden galiba geçen bizim aldığımızda öyle pembeydi yiyemem hatta o günden sonda bir daha dışardan söylemedim.ama eşim sevmişti pişme konusunda takıntılı olan adam pişmiş diyip durduBugün de kırk yılda bir tavuk aldım. Pişmiş aldım hatta. Baktım pembe pembe üstüne bi de ben pişirdim. Ama yine de pembe gibi geliyo tatmin olmadım hiç. Bu toksoplazmayi takıntı haline getirdim ben galiba ya. Çok tuhaf
Amaaann onu yeme bunu yeme hiç bişey de olduğu yok ancak gözümüzü korkutuyolarCinsinden galiba geçen bizim aldığımızda öyle pembeydi yiyemem hatta o günden sonda bir daha dışardan söylemedim.ama eşim sevmişti pişme konusunda takıntılı olan adam pişmiş diyip durdu
Yok ben öyle şeylere takılmıyorum elime ne geçerse yiyorumAmaaann onu yeme bunu yeme hiç bişey de olduğu yok ancak gözümüzü korkutuyolaryıyelim gitsin
Beyazm sana bol şansBende şaşırdım valla evet 3 hatta adam 4 diyo
Yani koyulaşabilir çok mu cıvık bir paket daha dök içine karıştır olmadıYok ben öyle şeylere takılmıyorum elime ne geçerse yiyorumama çiğ şeylerden tiksiniyorum artık bu arada benim bu krem şantim koyulaşmadı buzluğa koydum koyulaşır mı acaba
Sağol bacım burdayız dahaBeyazm sana bol şans
Ben 2 bile belki
2 paket yaptım cıvık oldu anlamadımYani koyulaşabilir çok mu cıvık bir paket daha dök içine karıştır olmadı
Bizde de bi beşikBen oda yapmadm.. Beşik aldm sadece :)
3mü?
3 diosn.. 3?
Bildiğimiz 3
Kendi pisirdigime de ikna olmuyorum. Gıcık oldum.Cinsinden galiba geçen bizim aldığımızda öyle pembeydi yiyemem hatta o günden sonda bir daha dışardan söylemedim.ama eşim sevmişti pişme konusunda takıntılı olan adam pişmiş diyip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?