- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.181
O hastanede beklemek kadar gicik bisey yok ya.Hala bekliorm
Beni o her seferinde çarpıyor. 3-4 kez oldum endoskopi. İlk ameliyattan sonra akşamüstü hemşire ve hasta bakıcı geldi üstünü değiştirelim dediler. Önce sondayı çıkarıp tuvalete götüreceklerdi. Üstümde ameliyat önlüğü bir kolumda hemşire diğerinde hasta bakıcı tuvalete girdik. Bunlar beni oturttu hep beraber seyrediyorlar ablamla annem de orada. Kalkarken dedim ki bırakın ben kendim kalkabilirim. Bu akıllılar da benim neyime güvendiyse bırakmış. Ayağa kalktığım gibi şak diye bayılmışım. Annem oda kapısını açıp "Çocuğumu öldürüyorlar" diye bağırmış ahshhsjs Ne dediğini anlamıyorum tabii ben bir bağırtıyla kendime geldim. Baktım odanın tuvaletinde yerde oturuyorum. Hepsi başımda ahshhsjsjsjskkdBana endoskopide yapmışlardı genel anestezi. Ki ameliyata göre çok daha hafif bi dozdur tahminim. Ona rağmen o günün yarısı bende hala yok. Anneme iyiyim demisim sen git eve demisim kızmışım ben gezicem demisim falan
10dan geriye doğru say dediler, 7den sonrası yokBeni o her seferinde çarpıyor. 3-4 kez oldum endoskopi. İlk ameliyattan sonra akşamüstü hemşire ve hasta bakıcı geldi üstünü değiştirelim dediler. Önce sondayı çıkarıp tuvalete götüreceklerdi. Üstümde ameliyat önlüğü bir kolumda hemşire diğerinde hasta bakıcı tuvalete girdik. Bunlar beni oturttu hep beraber seyrediyorlar ablamla annem de orada. Kalkarken dedim ki bırakın ben kendim kalkabilirim. Bu akıllılar da benim neyime güvendiyse bırakmış. Ayağa kalktığım gibi şak diye bayılmışım. Annem oda kapısını açıp "Çocuğumu öldürüyorlar" diye bağırmış ahshhsjs Ne dediğini anlamıyorum tabii ben bir bağırtıyla kendime geldim. Baktım odanın tuvaletinde yerde oturuyorum. Hepsi başımda ahshhsjsjsjskkd
Anesteziden sonra sen sen ol birden ayağa kalkma. Tansiyon düşüyormuş. İkincide tecrübeliydim bir vukuat yaşamadık
Hayır olsun kuzum nolduuuGerçekten berbat bir gün
Yaaa cok az kalmis bebisine kavusmanaKızlar pazartesi doğumum..
Etiketleme yapmıorm okuyan okur
Şuan hissizim
Bana say da demediler. Bileğimde bileklik vardı adım soyadım yaşım ve yatış yapılan bölüm yazıyor. Herhalde kafam ne kadar yerinde diye anlamak için sorular sordular. "Doktorun kim? Ne ameliyatı olacaksın?" falan. "Aha bunlar beni yanlış ameliyata sokacak" dedim içimden. Ödüm patladı. Baktım baktım doktorum da yok. Direkt de soramıyorum "Bana nabıcaaanız lan?" diye. "Şey Sadiye Hanım nerede?" dedim ahshjdjd "Hazırlanıyor, gelir birazdan" dediler. Öyle bir içim rahatladı. Sonra koluma tansiyon aleti taktılar. "Bu çok sıkıyor yalnız" dedim. "Sana öyle geliyor" dediler. Ameliyat bitti, odada kendime gelince koluma bir baktım resmen kan toplanmış. Gerçekten sıkmış alet, kafam gidikken bile doğru düşünüp hissedebiliyorum demek ki aferin bana. Tuvalette kendim kalkabilirim demem hariç10dan geriye doğru say dediler, 7den sonrası yok
Oh çifte bayramKızlar pazartesi doğumum..
Şuan hissizim
Kendin kalkmayı bi kenara bırak,bana izin verseler ben gezmeye çıkacakmışım.Bana say da demediler. Bileğimde bileklik vardı adım soyadım yaşım ve yatış yapılan bölüm yazıyor. Herhalde kafam ne kadar yerinde diye anlamak için sorular sordular. "Doktorun kim? Ne ameliyatı olacaksın?" falan. "Aha bunlar beni yanlış ameliyata sokacak" dedim içimden. Ödüm patladı. Baktım baktım doktorum da yok. Direkt de soramıyorum "Bana nabıcaaanız lan?" diye. "Şey Sadiye Hanım nerede?" dedim ahshjdjd "Hazırlanıyor gelir birazdan" dediler. Öyle bir içim rahatladı. Sonra koluma tansiyon aleti taktılar. "Bı çok sıkıyor yalnız" dedim. "Sana öyle geliyor" dediler. Ameliyat bitti, odada kendime gelince koluma bir baktım resmen kan toplanmış. Gerçekten sıkmış alet, kafam gidikken bile doğru düşünüp hissedebiliyorum demek ki aferin bana. Tuvalette kendim kalkabilirim demem hariç
Şahsen diken üstünde olmaktan iyidir tarih bilmek. Ben ne zaman doğurcam diye oturdum bekliyorum mesela.Kızlar pazartesi doğumum..
Şuan hissizim
Ameliyattan sonra karnım hep bantlıydı. Yengeme "Ben aslında liposuction yaptırdım da kist aldırdım diyorum çaktırma" dediğimi hatırlıyorum hayal meyal. Demek sarhoş olsam neler yapacağımKendin kalkmayı bi kenara bırak,bana izin verseler ben gezmeye çıkacakmışım.
En güzeli zaten eşin doğumda yanında olcakmış ne güzel.ben bizimkine özelde mi doğursam yanımda olursun diyorum istemiyor sanırım görmeye dayanamaz bayılırBen de cagirmak istemiyorum. Kardeşime de söyledim. Ben doğumdan çıkınca doğdu haberin olsun dersiniz dedim.
Allah en güzelini sanada nasip etsin inşallah güzel avukatım benmYaaa cok az kalmis bebisine kavusmana
Nerden nereyesenin icin o kadar mutluyum ki herseyin en guzelini hak ediyorsun ❤
Her anin tadini cikar bebisini bol bol kokla bizim yerimizede
Ayy bilemedm nealimOh çifte bayramŞu an bir şey hissetmen gerekmiyor zaten. Onu doğumdan sonra soracağız
Kıyamam bende öyleydm ama bugn dr bebişin kilosu tombiş.. Normal doğumu es geçiorus dediŞahsen diken üstünde olmaktan iyidir tarih bilmek. Ben ne zaman doğurcam diye oturdum bekliyorum mesela.
Cnm bulutBal0ncuk ay çok heyecanlı 2 gün var inşallah doğumdan sonra o annelik duygusu hemen olur şimdi insan ne yapacağını da bilemiyor ki sağlıcakla gelsin fındık kızımız senide çok yormasın
Niye ağlıyon olum? Doğumdan çıkıp içecek bu kız. Biri durdursunİçesim var ağlamaktan
İçecem zatenNiye ağlıyon olum? Doğumdan çıkıp içecek bu kız. Biri durdursun
Canm parem
Allah razı olsun birtanem valla çok pis ağlayasım var... Nerden nereeeeCanm parem
Dilimden duamdan düşmüyorsnz
Düşmeyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?