Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben direkt, 'kahve icebilir miyim ' dedim anesteziden uyandığım gibi sorduğum da doktor değil tabii hasta bakici mi hemşire mi artik kime denk geldi bilmiyorum

Msjlarin hiç birini okuyamadım ama iciyorsak bı sebebi var diyorum susuyorum
İç iç

Cnmmmmm
Kuzum benm cok saol
Bende sizleri biliyorm görüorm..
Bu hasretin ne demek olduğunu en iyi anlayanlardanım.. Neler yaşadm..
Allah hiç birinize yaşatmasn o kötü günlerden..
Hepiniz için dua ediorm
Sağlıklı gebelikler yaşayın diye

Sorma. Hafif hafif ellerim kasiniyo dünden beri ya.
Msjda atamıosn cnm?
Msjla sorsan?

Aşk olsun öylemiyim de
Değilmiydin ya

Seni seviyom çiçeği burnunda anne 1 günün kaldı hadi bakalım

Kızlar doktordan geldik. 34 haftalıksın di mi dedi? Mal mal baktım. Değil misin dedi? Cevap da veremiyorum. Kadına mal gibi kitlendim ne diyor acaba karnım içbükey nasıl 34. haftada olabilirim diye. Sonra dedi ki "Ayyy 34 yaşındasın di mi diyecektim. Ben de diyorum niye bana böyle bakıyor" ahsjdjjd Yaşımdan dolayı fetal dna önerdi. Onu yaptıracağız. Yalnızca ÜÇ BİN İKİ YÜZ ELLİ TELE. Bu bebek gelmeden varınızı yoğunuzu elinizden alacağım diye yemin etti zaar. Bir de ters rahimliymişim. Bunu yeni öğrendiğim iyi oldu. Her gün yeni bir bilgi. Bir ay sonra kontrol

Bende 33+4 den buyana yatıyorum. Erken doğum tehlikesinden dolayı ağrılarımı bı kere kestiler hastanede yattım. Suan 35+5 olduk ama daha fazla duracağını sanmıyorum bel ağrılarım artmaya başladı.

Msjda atamıosn cnm?
Msjla sorsan?
Pazartesi gel dicek. Adim gibi biliyorum. Daha önce de bu konuyu sordum öyle dedi.
Beybi bence git sen ne olur ne olmaz. Şimdi bir de bayramüstü tam. Doğum yaklaştıysa bir de tedbirli olmuş ol. Sonuçta sizin bebikler artık doğuma hazır haftalarındalar. Erken doğum olmuyor yani
Şu üç hafta geçsin eşim gelsin çok rahatlıcam. Tek başına beklemek beni geriyo.

Kaç tl kaç tl. Ayrıntılı Ultrasona 500 tl dediklerinde içime oturmuştu. Kız bu soygun gibi ya. Sağlık sektörü bu kadar pahalı olmamalı. Herkes ulaşabilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…