- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.221
Ben direkt, 'kahve icebilir miyimHahah ben de annemle babam var diye tırsmıştım. Ablamlara "Saçmalarsam susturun beni" demiştimÇıktıktan sonrası daha efsane oluyor. Bir de normalde alkol kullanmayanları anestezi daha fena çarpıyormuş galiba. Benim kafa süper olmuştu. İkinci ameliyattan sonra yatıp kalkıp odadakilere "Sizin burada ne işiniz var yeaa" demişim
En güzel sezon finaliBen prensesi bekliyorum
Masallar herzaman guzel bitmeyebilir ama baluşun masali cok guzel bitiyor
Tabii devamida olsun bitiyor derken sezon finali yapiyor
Biz boyle kutlama yapip biralari icersek hic ayik olupta bebe yapamayiz
Agrim var gene. Bu cocuk ben doktora gidemiyim diye haftasonlarini seçiyor. Başka açıklama bulamıyorum.Ye ye bebeğe kilo aldırır
Doktorun özel hastanede ama c.tesi çalışmıyor mu?Agrim var gene. Bu cocuk ben doktora gidemiyim diye haftasonlarini seçiyor. Başka açıklama bulamıyorum.
Doğuruom dayloşNaber genclerrrr, yetisemedim size, okuyamadim hepsiciiiniiii
Cnm doktorn hastanede değilmiAgrim var gene. Bu cocuk ben doktora gidemiyim diye haftasonlarini seçiyor. Başka açıklama bulamıyorum.
Msjlarin hiç birini okuyamadım ama iciyorsak bı sebebi var diyorum susuyorum
Azıcık kaldı beeeeDoğuruom dayloş
Cnm doktorn hastanede değilmi
Mesela bak sabah bana msj atmş dr sekreteri
Saati değiştirmişler 12de hastanede olcam p. Tesi die
Sizin drlar cok ilgisiz
Bu ağrıya da güvenemiyorum ki kuzum. Bi gelip bi gidiyo.Doktorun özel hastanede ama c.tesi çalışmıyor mu?
Sorma. Hafif hafif ellerim kasiniyo dünden beri ya.Doğuruom dayloş
Cnm doktorn hastanede değilmi
Mesela bak sabah bana msj atmş dr sekreteri
Saati değiştirmişler 12de hastanede olcam p. Tesi die
Sizin drlar cok ilgisiz
İç içMsjlarin hiç birini okuyamadım ama iciyorsak bı sebebi var diyorum susuyorum
CnmmmmmCanımm Balomm gözlerim doldu yaa nasıl mücadele ettiğini nasıl istediğini çok iyi biliyorum. Allahım dualarının karşılığını verdi çok şükür darısı bizlere. Sağlıkla gelsin güzel kızımızBal0ncuk
Msjda atamıosn cnm?Sorma. Hafif hafif ellerim kasiniyo dünden beri ya.
Değilmiydin yaAşk olsun öylemiyim de
Beybi bence git sen ne olur ne olmaz. Şimdi bir de bayramüstü tam. Doğum yaklaştıysa bir de tedbirli olmuş ol. Sonuçta sizin bebikler artık doğuma hazır haftalarındalar. Erken doğum olmuyor yaniBu ağrıya da güvenemiyorum ki kuzum. Bi gelip bi gidiyo.
Seni seviyom çiçeği burnunda anne 1 günün kaldı hadi bakalımİç iç
Cnmmmmm
Kuzum benm cok saol
Bende sizleri biliyorm görüorm..
Bu hasretin ne demek olduğunu en iyi anlayanlardanım.. Neler yaşadm..
Allah hiç birinize yaşatmasn o kötü günlerden..
Hepiniz için dua ediorm
Sağlıklı gebelikler yaşayın diye
Msjda atamıosn cnm?
Msjla sorsan?
Değilmiydin ya
Aynen ağrıları ciddiye almak lazım gerçektenBeybi bence git sen ne olur ne olmaz. Şimdi bir de bayramüstü tam. Doğum yaklaştıysa bir de tedbirli olmuş ol. Sonuçta sizin bebikler artık doğuma hazır haftalarındalar. Erken doğum olmuyor yani
Pazartesi gel dicek. Adim gibi biliyorum. Daha önce de bu konuyu sordum öyle dedi.Msjda atamıosn cnm?
Msjla sorsan?
Şu üç hafta geçsin eşim gelsin çok rahatlıcam. Tek başına beklemek beni geriyo.Beybi bence git sen ne olur ne olmaz. Şimdi bir de bayramüstü tam. Doğum yaklaştıysa bir de tedbirli olmuş ol. Sonuçta sizin bebikler artık doğuma hazır haftalarındalar. Erken doğum olmuyor yani
Kaç tl kaç tl. Ayrıntılı Ultrasona 500 tl dediklerinde içime oturmuştu. Kız bu soygun gibi ya. Sağlık sektörü bu kadar pahalı olmamalı. Herkes ulaşabilmeli.Kızlar doktordan geldik. 34 haftalıksın di mi dedi? Mal mal baktım. Değil misin dedi? Cevap da veremiyorum. Kadına mal gibi kitlendim ne diyor acaba karnım içbükey nasıl 34. haftada olabilirim diye. Sonra dedi ki "Ayyy 34 yaşındasın di mi diyecektim. Ben de diyorum niye bana böyle bakıyor" ahsjdjjd Yaşımdan dolayı fetal dna önerdi. Onu yaptıracağız. Yalnızca ÜÇ BİN İKİ YÜZ ELLİ TELE. Bu bebek gelmeden varınızı yoğunuzu elinizden alacağım diye yemin etti zaar. Bir de ters rahimliymişim. Bunu yeni öğrendiğim iyi oldu. Her gün yeni bir bilgi. Bir ay sonra kontrol
Bide oyle deneyelimKızzzz asıl o zaman yapacaksanız bence
Ayıkken tembelsiniz
Senin askerlik uzun sen bekle
Ye ye bebeğe kilo aldırır
EvetttEn güzel sezon finali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?