Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben baygın olcam ya, doktoru kontrole giriyo bu bence ama bana söylemiyo ahahaha
Yok yok o kadar da psikopat değildir heralde. Bence ona da ucundan biraz sakinleştirici yapsınlar, bayılır bi de bunu ayılacaklar.
Yok artık enişte o kadar kontrolcü mü ya sakinleştiriciye ihtiyacı olcak biraz akışına bırakmak lazım sen ne güzel sakin birisin dengeliyorsunuz

Yok artık enişte o kadar kontrolcü mü ya sakinleştiriciye ihtiyacı olcak biraz akışına bırakmak lazım sen ne güzel sakin birisin dengeliyorsunuz
Kontrolcüdür. Bir bebek bezi için iki gün araştırma yaptı. Elinde kalem kağıt not aldı hangisinin özelliği neymiş en güzeli hangisiymiş diye.

Çok iyi geldi. Bu bayram tatilini iyi değerlendiriyorum şelalede yuzmedim demem artık İstanbul çok nemli
Yaa ne güzel yapmışsınız. Oh doya doya gez, dinlen, eğlen, acısını çıkar bütün yorgunluğun, stresin, sıkıntıların
Tam ortada olmayan, sağa yakin tek başına duran mi ki
Evet, o Çıplak gözle çok daha net tabii

Kocişin spesiyelidil peyniri koyuyor salam tereyağ
Şimdi sana salam yeme diyeceğim ama bugün kendim Starbucks'ın peynirli simitini yedim dondurulmuş, çözülmüş, mikrodalgada ısıtılmış, kim bilir içinde ne var olan, mis gibi yapay, peynirli simit Bundan önce en son ne zaman yediğimi de hatırlamıyorum. Aklıma nereden geldiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…