- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.261
Yok artık enişte o kadar kontrolcü mü yaBen baygın olcam ya, doktoru kontrole giriyo bu bence ama bana söylemiyo ahahaha
Yok yok o kadar da psikopat değildir heralde. Bence ona da ucundan biraz sakinleştirici yapsınlar, bayılır bi de bunu ayılacaklar.
NcıkNeoşşşşşş sana bu sözlerini hatırlatacam
Ekranda alaym mı
Kontrolcüdür. Bir bebek bezi için iki gün araştırma yaptı. Elinde kalem kağıt not aldı hangisinin özelliği neymiş en güzeli hangisiymiş diye.Yok artık enişte o kadar kontrolcü mü yasakinleştiriciye ihtiyacı olcak biraz akışına bırakmak lazım sen ne güzel sakin birisin dengeliyorsunuz
Anaaam çılgın. Biz de bugün neme boğulduk. Hissedilen 36 dereceydi, bakmayı bıraktım daha da boğulmayayım nefessiz kalıp dedimBugün bu buz gibi şelalede yüzdüm hepiniz için...kendime geldim yahu
Hangisiymiş? Vardığı sonuçları bizimle de paylaş, genel kültürlenelimKontrolcüdür. Bir bebek bezi için iki gün araştırma yaptı. Elinde kalem kağıt not aldı hangisinin özelliği neymiş en güzeli hangisiymiş diye.
Neli yiyon bu tostları beyaz anlat bizim de iştahımız açılır belkiTost saati
Çok iyi geldi. Bu bayram tatilini iyi değerlendiriyorum şelalede yuzmedim demem artıkAnaaam çılgın. Biz de bugün neme boğulduk. Hissedilen 36 dereceydi, bakmayı bıraktım daha da boğulmayayım nefessiz kalıp dedim
Tam ortada olmayan, sağa yakin tek başına duran mi kiGalata'yı bulun bakalımEki Görüntüle 2890098
Kocişin spesiyeliNeli yiyon bu tostları beyaz anlat bizim de iştahımız açılır belki
Ohhh afiyet şifa olsunKocişin spesiyelidil peyniri koyuyor salam tereyağ
Sağol canoOhhh afiyet şifa olsun
Yaa ne güzel yapmışsınız. Oh doya doya gez, dinlen, eğlen, acısını çıkar bütün yorgunluğun, stresin, sıkıntılarınÇok iyi geldi. Bu bayram tatilini iyi değerlendiriyorum şelalede yuzmedim demem artıkİstanbul çok nemli
Evet, oTam ortada olmayan, sağa yakin tek başına duran mi ki
Sefan olsun kuzummBugün bu buz gibi şelalede yüzdüm hepiniz için...kendime geldim yahu
Ayy bugn herkes manzaracıGalata'yı bulun bakalımEki Görüntüle 2890098
Ye ye tonton ol ben gibiTost saati
Şimdi sana salam yeme diyeceğim ama bugün kendim Starbucks'ın peynirli simitini yedim dondurulmuş, çözülmüş, mikrodalgada ısıtılmış, kim bilir içinde ne var olan, mis gibi yapay, peynirli simitKocişin spesiyelidil peyniri koyuyor salam tereyağ
Manzaraya değil ya oksijen almaya geldik. Daha yeni serinledi hava. Evden ancak çıkabildik. Daha yarın da bugün gibi olacakmışAyy bugn herkes manzaracı
Tadını cıkar kuzum..Manzaraya değil ya oksijen almaya geldik. Daha yeni serinledi hava. Evden ancak çıkabildik. Daha yarın da bugün gibi olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?