Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni seviyom çiçeği burnunda anne 1 günün kaldı hadi bakalım
1 günmüüüüü
Sen söyleyene kdar o açıdan düşünmedim
Nie didin
İlginç bir diyalog...
Bence usgde ölçümler iyi çıkıp
İkili test sonucu yüksek gelmezse hiç gerek yok fetal dna'ya
İkili test orda ne kdar
Burda 90 tl vermiştim

Pazartesi gel dicek. Adim gibi biliyorum. Daha önce de bu konuyu sordum öyle dedi.

Şu üç hafta geçsin eşim gelsin çok rahatlıcam. Tek başına beklemek beni geriyo.
Valla ne diyim allah yardmcn olsn kuzum

İlginç bir diyalog...
Bence usgde ölçümler iyi çıkıp
İkili test sonucu yüksek gelmezse hiç gerek yok fetal dna'ya
İkili test orda ne kdar
Burda 90 tl vermiştim
İkili testi hiç sormadım. Ben yaşımdan dolayı zaten kafamda böyle karar vermiştim. Doktor bu testi önerirse direkt yaptırırım diyordum. O yüzden hiç sorgulamadım. Kafamda soru işareti kalmasın. İkili test bunun kadar güvenilir değil dedi ki zaten bunu daha önce de okumuştum

Pazartesi gel dicek. Adim gibi biliyorum. Daha önce de bu konuyu sordum öyle dedi.

Şu üç hafta geçsin eşim gelsin çok rahatlıcam. Tek başına beklemek beni geriyo.
Benim içim rahat etmedi böyle ya. O çağırmıyorsa da sen kendin gitseydin bi. O yoksa da başka bir doktora görünürdün. Üç hafta çok uzun bir zaman şu anki haftan için. Belki de daha hiçbir şey yok ama sen tedbiren bir görünseydin

Üç hafta değil de, 10 gün sonra randevum. Bu tür kasılmalar da normal diyolar. Düzenli değilse arada bir geliyorsa yalancı sancı imiş. Hastane uzak tek başıma gitmek de eziyet gibi. Tek başıma şu halde araba kullanamıyorum. Taksi arıyorum en az yarim saat güneşin altında.

İkiside %100 garanti vermio
Zaten tıpta %100diyebişi yok
Benm bebe gelişim sorunu olmasına rağmen doktorum öyle demişti ölçümü ve ikili testi iyi çkmıştı
Neden boşa para vereceksn demişti
Ama sende yaş var tabi
O etken olabilir cnm

Evet sınırdasın dedi. Hiç riske atmak istemiyorum o yüzden. Zaten tahmin etmiştim böyle diyeceğini. Hiçbir testin %100 garanti veremeyeceğini biliyorum ya orada sıkıntı yok. Sadece bu, tarama testlerine göre daha güvenilir direkt kromozom bakıldığı için. Hayırlısı inşallah temiz çıksın da

Cinsiywtte net çıkıomuş o testte kızzzz

Aynen fetal dna yaptır bir de ayrıntılısı var onun herşeye bakıolar sonra kafan rahat etsin zaten 10 günde ancak çıkıyor biz de verdik 3 bin ikili teste de lanet gelsin beni mahvetmişti onu bekledik bir de 10 gün fetal bekledik ben benden gittim

Ptesi yeğen geliyor ya kutlama yapıyorum Bal0ncuk çifte bayram yaşayacak
Cnmsın
Darısı benm sizin için kutlama yapmama

Yanlş yönlendirme le
Senin ikili testin riskli çıkmıştı ama...
Heee üzüldüğüne değdimi
Değmediiiiiii
Nanikkkk

Evet öyle söyledi. Birkaç şey sıraları şunlara şunlara bakılıyor diye de aklımda kalmadı tabii. Ben de her taramada o stresi ayrı ayrı bir daha yaşamak istemiyorum. Fiyat da çok yüksekmiş ama eşim de hiç yaptırmayalım falan demedi. Doktor onun yanında söyledi zaten ben bunu öneriyorum diye. Bakalım bayramdan sonra yaptıracağız. İnşallah her şey yolundadır, sağlıklıdır o da

Bende dedm nerde doğuruorm bian anlamadm
Siz beni nie strese sokuosnz el ele vermiş
Doğuruyorsun goş hahaha
Daha var ya sakin. Biz sana doğurduğun zaman söyleyeceğiz Yav ayrıca sen niye strese giriyon? Hissetmeyeceksin bile. Bir bakacaksın aa kucağına vermişler bebiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…