- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.281
Yatak atasım var buraya inan öyle bir serinlemiş ki üşümeyi özlemişim bir günde ki ben tam yaz insanıyım soğuğu hiç sevmemTadını cıkar kuzum..
Bizim burasıda fena.. Kendimi çölde hissediorm..
Ama yinede kışı özlemedim.... Lağnett..
Zaten tontonsam tontonton olacaz galibaSefan olsun kuzumm
Ayy bugn herkes manzaracı
Ye ye tonton ol ben gibi
Şimdi sana salam yeme diyeceğim ama bugün kendim Starbucks'ın peynirli simitini yedim dondurulmuş, çözülmüş, mikrodalgada ısıtılmış, kim bilir içinde ne var olan, mis gibi yapay, peynirli simitBundan önce en son ne zaman yediğimi de hatırlamıyorum. Aklıma nereden geldiyse
Acıktın sende kalk bişeyler ye bebeler aç benim kız çok seviyor tostu
Pişik kremini de üç gün araştırıp sudocrem aldı.Hangisiymiş? Vardığı sonuçları bizimle de paylaş, genel kültürlenelim
İnsan serin bşr yer buluncaYatak atasım var buraya inan öyle bir serinlemiş ki üşümeyi özlemişim bir günde ki ben tam yaz insanıyım soğuğu hiç sevmem
Bi kerede yeme... Hey AllahımYemiom bir kerelık
Sudocrem bulunabilecek en etkili pişik kremi. Onu doğru bulmuş ama geçenlerde onun içeriğinin çok da masum olmadığını öğrendim. Petrol türevi varmış sanırım içinde. İçeriğini bir daha bi araştırsın. Göğüs ucu kremi ben de Incia güvenilir diye biliyorum. Lansinoh en çok satılan ve pazarlanan ama onun içinde de adını tam hatırlamadığım lanolin mi ne bir madde varmış yine olmaması gerekenPişik kremini de üç gün araştırıp sudocrem aldı.
Göğüs ucu kremini de günler de araştırıp incia mi ne aldı işte.
Bana birakmiyo ki her lafın her konunun içinde araştırmacı ruhu
Heh tam ondan olduk işte. Bulantılar "Kalk git ilacını al" diyor ama hava diyor ki "Dur eve gidip nefessiz mi kalmak istiyorsun"İnsan serin bşr yer bulunca
Ah şurada yatak olsada püfür püfür eserken uyusak dio
Tamamen masum bisey bulmak artık o kadar zor ki.Sudocrem bulunabilecek en etkili pişik kremi. Onu doğru bulmuş ama geçenlerde onun içeriğinin çok da masum olmadığını öğrendim. Petrol türevi varmış sanırım içinde. İçeriğini bir daha bi araştırsın. Göğüs ucu kremi ben de Incia güvenilir diye biliyorum. Lansinoh en çok satılan ve pazarlanan ama onun içinde de adını tam hatırlamadığım lanolin mi ne bir madde varmış yine olmaması gereken
İlac tabi önemliHeh tam ondan olduk işte. Bulantılar "Kalk git ilacını al" diyor ama hava diyor ki "Dur eve gidip nefessiz mi kalmak istiyorsun"
Elimden geldiğince stresi bırakmaya çalışıyorumYaa ne güzel yapmışsınız. Oh doya doya gez, dinlen, eğlen, acısını çıkar bütün yorgunluğun, stresin, sıkıntıların
Evet, oÇıplak gözle çok daha net tabii
Sağol canımSefan olsun kuzumm
Ayy bugn herkes manzaracı
Ye ye tonton ol ben gibi
Hayır durmasın yarın bu saatlerde tatlı bir koşuşturmaca, yerinde duramama hastane çantasının kontrolü sonrası hastaneye gidiş ve kucağında Lena ile eve dönüşGünaydın
Bugün zaman durmalı
Evetttttt doguruyorsuunnnnn yerimmmm, azcik kaldi, yarin minnos bir bebeyle birliktesin yavruuuDoğuruom dayloş
Cnm doktorn hastanede değilmi
Mesela bak sabah bana msj atmş dr sekreteri
Saati değiştirmişler 12de hastanede olcam p. Tesi die
Sizin drlar cok ilgisiz
Ben de ters rahimliyim canim, regl zamani agzima s.ciyo ahhdhshdKızlar doktordan geldik. 34 haftalıksın di mi dedi? Mal mal baktım. Değil misin dedi? Cevap da veremiyorum. Kadına mal gibi kitlendim ne diyor acaba karnım içbükey nasıl 34. haftada olabilirim diye. Sonra dedi ki "Ayyy 34 yaşındasın di mi diyecektim. Ben de diyorum niye bana böyle bakıyor" ahsjdjjd Yaşımdan dolayı fetal dna önerdi. Onu yaptıracağız. Yalnızca ÜÇ BİN İKİ YÜZ ELLİ TELE. Bu bebek gelmeden varınızı yoğunuzu elinizden alacağım diye yemin etti zaar. Bir de ters rahimliymişim. Bunu yeni öğrendiğim iyi oldu. Her gün yeni bir bilgi. Bir ay sonra kontrol
Yiaaaaaa kalp cikiyo gözlerimden nnnnBugün bu buz gibi şelalede yüzdüm hepiniz için...kendime geldim yahu
Yooooo, biz konustuk durmycakmis datlim yaa ajhdshdhsGünaydın
Bugün zaman durmalı
Günaydın son gün yarın lena kollarında hayat yeni başlıyorGünaydın
Bugün zaman durmalı
Yirimmmm. Ozlemisim kiz seniiiiToparladim baya beybi❤ hazir misin anne olmaya
Burdayım kusumm napiosun nasılsın heyecan dorukta mi
He ağrı yapıyor dedikleri o muymuş. Bir kere bir doktor muayene sonrası rahimle ilgili bir şey dedi anlamadım tıbbi bir terim gibiydi. Sonra "Adet dönemlerin çok sancılı geçiyordur senin" dedi ama sanki rahim duvarında kaslarla ilgili bir şey diyor gibi kalmış aklımda. Belki de buydu. Dünkü doktor "Rahmin ters o yüzden bebek biraz zor görünüyor şimdilik. 14. haftaya kadar muayeneye idrara sıkışık gel" deyince şok oldum. "Hsg çekildiğinde yazmıyordu öyle bir şey" dedim dehşet içinde. "Niye yazsın ki bu öyle bir şey değil" dediBen de ters rahimliyim canim, regl zamani agzima s.ciyo ahhdhshd
Ağrın geçti mi?Tamamen masum bisey bulmak artık o kadar zor ki.
Parmaklarımın arası kasiniyo ve kıpkırmızı oldu ya. Doktora sordum artarsa antibiyotiği bırak dedi. Ilaç alerji yaptı galiba. Sabah sabah kedi uyandırdı bi de bu kaşıntı çıktı. Deli deli yatakta oturdum kasiniyorum. İyi ki kocam yok
Gece beni mahvetti, kıvrandırdı bulantı sırf ilacı 1,5 saat geç aldım diye :/İlac tabi önemli
Yoo durmayacak. Sıcak bir gün. Hızlı geçsin, daha sabah olacak bebik gelecekGünaydın
Bugün zaman durmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?