Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acıktın sende kalk bişeyler ye bebeler aç benim kız çok seviyor tostu

Hangisiymiş? Vardığı sonuçları bizimle de paylaş, genel kültürlenelim
Pişik kremini de üç gün araştırıp sudocrem aldı.
Göğüs ucu kremini de günler de araştırıp incia mi ne aldı işte.
Bana birakmiyo ki her lafın her konunun içinde araştırmacı ruhu

Pişik kremini de üç gün araştırıp sudocrem aldı.
Göğüs ucu kremini de günler de araştırıp incia mi ne aldı işte.
Bana birakmiyo ki her lafın her konunun içinde araştırmacı ruhu
Sudocrem bulunabilecek en etkili pişik kremi. Onu doğru bulmuş ama geçenlerde onun içeriğinin çok da masum olmadığını öğrendim. Petrol türevi varmış sanırım içinde. İçeriğini bir daha bi araştırsın. Göğüs ucu kremi ben de Incia güvenilir diye biliyorum. Lansinoh en çok satılan ve pazarlanan ama onun içinde de adını tam hatırlamadığım lanolin mi ne bir madde varmış yine olmaması gereken

Tamamen masum bisey bulmak artık o kadar zor ki.
Parmaklarımın arası kasiniyo ve kıpkırmızı oldu ya. Doktora sordum artarsa antibiyotiği bırak dedi. Ilaç alerji yaptı galiba. Sabah sabah kedi uyandırdı bi de bu kaşıntı çıktı. Deli deli yatakta oturdum kasiniyorum. İyi ki kocam yok

Yaa ne güzel yapmışsınız. Oh doya doya gez, dinlen, eğlen, acısını çıkar bütün yorgunluğun, stresin, sıkıntıların

Evet, o Çıplak gözle çok daha net tabii
Elimden geldiğince stresi bırakmaya çalışıyorum
Nasıl da belli ediyor kendini oracıkta
Sefan olsun kuzumm

Ayy bugn herkes manzaracı

Ye ye tonton ol ben gibi
Sağol canım
Günaydın

Bugün zaman durmalı
Hayır durmasın yarın bu saatlerde tatlı bir koşuşturmaca, yerinde duramama hastane çantasının kontrolü sonrası hastaneye gidiş ve kucağında Lena ile eve dönüş

Doğuruom dayloş

Cnm doktorn hastanede değilmi
Mesela bak sabah bana msj atmş dr sekreteri
Saati değiştirmişler 12de hastanede olcam p. Tesi die
Sizin drlar cok ilgisiz
Evetttttt doguruyorsuunnnnn yerimmmm, azcik kaldi, yarin minnos bir bebeyle birliktesin yavruuu
Ben de ters rahimliyim canim, regl zamani agzima s.ciyo ahhdhshd
Bugün bu buz gibi şelalede yüzdüm hepiniz için...kendime geldim yahu
Yiaaaaaa kalp cikiyo gözlerimden nnnn
Günaydın

Bugün zaman durmalı
Yooooo, biz konustuk durmycakmis datlim yaa ajhdshdhs

Ben de ters rahimliyim canim, regl zamani agzima s.ciyo ahhdhshd
He ağrı yapıyor dedikleri o muymuş. Bir kere bir doktor muayene sonrası rahimle ilgili bir şey dedi anlamadım tıbbi bir terim gibiydi. Sonra "Adet dönemlerin çok sancılı geçiyordur senin" dedi ama sanki rahim duvarında kaslarla ilgili bir şey diyor gibi kalmış aklımda. Belki de buydu. Dünkü doktor "Rahmin ters o yüzden bebek biraz zor görünüyor şimdilik. 14. haftaya kadar muayeneye idrara sıkışık gel" deyince şok oldum. "Hsg çekildiğinde yazmıyordu öyle bir şey" dedim dehşet içinde. "Niye yazsın ki bu öyle bir şey değil" dedi

Ağrın geçti mi?
İlac tabi önemli
Gece beni mahvetti, kıvrandırdı bulantı sırf ilacı 1,5 saat geç aldım diye :/
Günaydın

Bugün zaman durmalı
Yoo durmayacak. Sıcak bir gün. Hızlı geçsin, daha sabah olacak bebik gelecek Kaçta çağırdılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…