Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yarattığı kulunu biliyor işte. Ben bir iki ay daha şu modda olsam heralde çatlarım. 9. Aya girince o doğurma isteği geliyor bir şekilde. Vücut artık son enerjisini kullanmaya başladığından mıdır nedir artık.

Yaaa cok tatliş bir anne olucak cok mutlu oldum
Kesinlikle fıstık
Oh gözümüz aydın. Çok şükür
Darısı sana Miss Bride
Çok şükür canım
Yaa yerimm❤❤❤❤
Analı kızlı yeriz artikin
Yaaaa şu haberi okumak icin girdimmmmm, yihhuuuuuuu oyy kuzum benimmmm nasil hissediyordur kimbilir simdiiiiii
Bal0ncuk agliycammmmm
Daylerimmmmmmm valla kız kardeşim doğum yapmış gibi hissettim aklım hep ondaydi. Haberi alınca ağladım eşim diyor ne oldu dedim teyze oldum

Yaaaa kiyamam, nasil duygulaniyoruz taaa buralardan bile, hepimiz yaşayalım bu duygulari canim benimm, sağlıkla sihhatle kavusalim kuzularimiza, civil civil buyusunler insallahhhhh

Yaaaa kiyamam, nasil duygulaniyoruz taaa buralardan bile, hepimiz yaşayalım bu duygulari canim benimm, sağlıkla sihhatle kavusalim kuzularimiza, civil civil buyusunler insallahhhhh
İnşallah canım inşallah
hepimiz biliyoruz geçirdiğimiz süreçleri...ki neredeyse her birimiz bir sürü sorunla karşılaştık... Çok şükür cogunlugumuz mutlu sona kavuştu kavuşmaya devam edecek canımın içi

Devam edecek kuzum, edecek bak gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…