- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.441
UmarımDört gözle çarşambayı bekliyorum. Hem yağmur geliyor hem de sıcaklıklar düşecek gibi görünüyor çarşambadan itibaren
Allah yarattığı kulunu biliyor işte. Ben bir iki ay daha şu modda olsam heralde çatlarım. 9. Aya girince o doğurma isteği geliyor bir şekilde. Vücut artık son enerjisini kullanmaya başladığından mıdır nedir artık.Hanım hanım onlar benim yavyularımSanki prenseslik bitiyor gibi kramplar batmalar uyuyamamalar başladı iki yürüsem ayağım şişiyor
ben kayınpapama geldim anam klima gibisi var mı ne güzel kutup gibi burası sanki ülke değiştim
Bizim insanimiz yuzsuz maalesefBuna denk geldim bikac kez. Keşke gelme deyince gelmeseler.:)
Benim de sabahtan beri onda aklım. İnşallah bebik de o da iyidirlerDoğru.Bal0ncuk 'u da merak ettim.
Bende cok merak ettimmDoğru.Bal0ncuk 'u da merak ettim.
Yaaa cok tatliş bir anne olucak cok mutlu oldum
Yaa yerimm❤❤❤❤
Yaaaa şu haberi okumak icin girdimmmmm, yihhuuuuuuu oyy kuzum benimmmm nasil hissediyordur kimbilir simdiiiiii
Amin gözümüz aydın oooooyyyyy
Cok sükür masallah ❤Darisi diger arkadaslara insallah
Kesinlikle fıstıkYaaa cok tatliş bir anne olucak cok mutlu oldum
Çok şükür canım
Analı kızlı yeriz artikinYaa yerimm❤❤❤❤
Daylerimmmmmmm valla kız kardeşim doğum yapmış gibi hissettim aklım hep ondaydi. Haberi alınca ağladım eşim diyor ne oldu dedim teyze oldumYaaaa şu haberi okumak icin girdimmmmm, yihhuuuuuuu oyy kuzum benimmmm nasil hissediyordur kimbilir simdiiiiii
Bal0ncuk agliycammmmm
Yaaaa kiyamam, nasil duygulaniyoruz taaa buralardan bile, hepimiz yaşayalım bu duygulari canim benimm, sağlıkla sihhatle kavusalim kuzularimiza, civil civil buyusunler insallahhhhhKesinlikle fıstık
Çok şükür canım
Analı kızlı yeriz artikin
Daylerimmmmmmm valla kız kardeşim doğum yapmış gibi hissettim aklım hep ondaydi. Haberi alınca ağladım eşim diyor ne oldu dedim teyze oldum
İnşallah canım inşallahYaaaa kiyamam, nasil duygulaniyoruz taaa buralardan bile, hepimiz yaşayalım bu duygulari canim benimm, sağlıkla sihhatle kavusalim kuzularimiza, civil civil buyusunler insallahhhhh
Devam edecek kuzum, edecek bak gorİnşallah canım inşallah
hepimiz biliyoruz geçirdiğimiz süreçleri...ki neredeyse her birimiz bir sürü sorunla karşılaştık... Çok şükür cogunlugumuz mutlu sona kavuştu kavuşmaya devam edecek canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?