Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimse olmasa bile kayinvalidem bir ay kalcak.
O bakmak için geliyor, farklı bir durum ama başka kimsenin gelmemesi lazım. İki önceki kontrolde yeni doğum yapmış bir kadın ve kocası bebekleriyle beraber gelmişti doktora. Çıkarken sordular "Bebeğe de maske takalım mı?" diye. O da dedi ki "Hayır sakın öyle bir şey yapmayın ama kimsenin kucağına vermeyin, fazla yaklaşmasınlar"

Kıymetini bil bu zamanların:) kontrolün ne zaman, bebiş ne kadarlık oldu.

Hamilelik için en güzel ayları seçmişiz.
Biz secmedik, secildik ahdhshdhshdhs
Yavru bak muttttlaka şu buz kalıpları ve sıcak su torbasina soguk su doldurmayi dene, seni cok iyi anlıyorum, çarpıntı o kadar fena olyor ki ..

Biz secmedik, secildik ahdhshdhshdhs

Yavru bak muttttlaka şu buz kalıpları ve sıcak su torbasina soguk su doldurmayi dene, seni cok iyi anlıyorum, çarpıntı o kadar fena olyor ki ..
Yapamıyorum onu çok yapasım geliyor ama anlamadığım bir şekilde aksırık tıksırık var ve sabah sesim kısılmış olarak uyanıyorum. Farenjit falan olursam diye tırsıyorum

Bu tarz bisey benim dedigim.
Yanii sen ust katta dinlenirsin bebeginle ilgilenirsin rahat edersin.

Bosver zaten su an misafiri sesi tv yi dusunme sen nasil rahat ediyorsan oyle yap misafir istemiyorsan kabul etme yani senden daha onemli degil. Yat kalk ye ic keyfine bak seni kimse dusunmez sen kendini dusun.

Buna denk geldim bikac kez. Keşke gelme deyince gelmeseler.:)

Ben de ayaklarımı peteklere dayıyorum ama sonra ağrımaya başlıyor hep tutamıyorum vantilatör kullanıyorum o da eşim beni hasta ediyor dediği için kendime çeviremiyorum işe yaramıyor nolcak halimiz bilmem maşallah 9 bitmiş senin zaman çabuk geçiyor

Çok zor cidden. Burası çok geç ve birden ısındı. Vücut ondan da adapte olamıyor sanırım. Yoksa bu dereceleri her yaz görüyoruz. Çabuk mu değil mi anlayamıyorum ben daha. Hep endişeyle geçti ya

Çok zor cidden. Burası çok geç ve birden ısındı. Vücut ondan da adapte olamıyor sanırım. Yoksa bu dereceleri her yaz görüyoruz. Çabuk mu değil mi anlayamıyorum ben daha. Hep endişeyle geçti ya
Bence gebelikten sıcağa gelemiyoruz.kan akışı falan artıyor vücut sıcaklığımız yükseliyor hava sıcak.nefes alma şeklimiz bile değişiyormuş geçen aldığım nefesin yetmediğini fark ettim.her şey değişince dayanılmaz oluyor endişeyle geçti ama şimdi iyisiniz çok şükür eskiyi düşünme artık hem senin gebelik daha güzel zamanlara denk geliyor şanslısın

Dur daha 30dan sonrası var. Gebeliğin prenses zamanlarindasin hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…