- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.421
Bir havluya sarip bacak kısımlarına koy canim. Ust bolgelere ya da gogsune koymazsan bsy olmaz.Yapamıyorum onu çok yapasım geliyor ama anlamadığım bir şekilde aksırık tıksırık var ve sabah sesim kısılmış olarak uyanıyorum. Farenjit falan olursam diye tırsıyorum
Pufff ben bu kadar heyecanlıyım eşini annesini babasını düşünemiyorumBen tahmini söyledim. Genel anestezi aldıysa uyanma süreci de var tabi.
Sonra sende. Kendini hic katmiyo yaa deli olcam.Pufff ben bu kadar heyecanlıyım eşini annesini babasını düşünemiyorum
Pır pır kalbim ya
Sonra sende yaşayacağız aynı heyecanı
Sonra diğer kızlarda
Soğuk suyu kollarıma bacaklarıma püskürtüyorum. O biraz iyi geldiBir havluya sarip bacak kısımlarına koy canim. Ust bolgelere ya da gogsune koymazsan bsy olmaz.
Ben de araya sıkışırım da pek ümidim yok kısmetSonra sende. Kendini hic katmiyo yaa deli olcam.
Bir an önce zamanı gelse de doğsa sağlıkla. Ben hiç iyi değilim. Sıcaktan ağlayasım geliyo evde.
Ya böyle şeyleri içinden yanlışlıkla geçiriyorsan bile dillendirme. Beyin neyi söylersen onu kaydediyor. Niye ümidin olmasın? Doktorun dediklerini ne çabuk unuttun?Ben de araya sıkışırım da pek ümidim yok kısmet
Sıcak bizi bile bayıyorAllah yardımcın olsun
Benle ilgili değil durum neyse boşver Allah büyüktürYa böyle şeyleri içinden yanlışlıkla geçiriyorsan bile dillendirme. Beyin neyi söylersen onu kaydediyor. Niye ümidin olmasın? Doktorun dediklerini ne çabuk unuttun?
Hâlâ umudum yok diyo. Tutun beni atlicamşimdi üstüne ucan balon gibi uçucamBen de araya sıkışırım da pek ümidim yok kısmet
Sıcak bizi bile bayıyorAllah yardımcın olsun
Heh iste gelmez mi, o soguk su torbası da ayak kisimlarinda gece boyu durursa anca oyle uyunuyor, yoksa berbat yapis yapis nefes alınmıyor yaSoğuk suyu kollarıma bacaklarıma püskürtüyorum. O biraz iyi geldi
Niye öyle dedin ki şimdiBenle ilgili değil durum neyse boşver Allah büyüktür
Dört gözle çarşambayı bekliyorum. Hem yağmur geliyor hem de sıcaklıklar düşecek gibi görünüyor çarşambadan itibarenHeh iste gelmez mi, o soguk su torbası da ayak kisimlarinda gece boyu durursa anca oyle uyunuyor, yoksa berbat yapis yapis nefes alınmıyor ya
Aman aman uçma senHâlâ umudum yok diyo. Tutun beni atlicamşimdi üstüne ucan balon gibi uçucam
2 haftadır tık yokNiye öyle dedin ki şimdi
Çare macun. Denemiş miydi hiç? Bizde etkisi oldu gibi onun. Bir de tabii eşinin ailesinin etrafınızdan bi uzaklaşması lazım artık2 haftadır tık yok
Zaten o yüzden bende de istek hiç yokÇare macun. Denemiş miydi hiç? Bizde etkisi oldu gibi onun. Bir de tabii eşinin ailesinin etrafınızdan bi uzaklaşması lazım artık
Hanım hanım onlar benim yavyularımDur daha 30dan sonrası var. Gebeliğin prenses zamanlarindasin hanım.
ben kayınpapama geldim anam klima gibisi var mı ne güzel kutup gibi burası sanki ülke değiştimSonra sende. Kendini hic katmiyo yaa deli olcam.
Bir an önce zamanı gelse de doğsa sağlıkla. Ben hiç iyi değilim. Sıcaktan ağlayasım geliyo evde.
Bence bir tatil iyi gelir başbaşa oh misZaten o yüzden bende de istek hiç yok
Nasıl olsun ki ta burada bizi bile bezdirdiler. Sanki siz evliliğinin ilk yıllarında bir çift değil de ununu eleyip eleğini asmış emekli bir çiftsiniz de bunlar da yanınıza beraber keyif yapın diye geliyorlar. Evliliğin en güzel geçecek zamanlarını insan kendi evladına niye zehir eder? Anlamak güçZaten o yüzden bende de istek hiç yok
Siz gidebilecek misiniz? Gerçi siz yakınsınız tatil merkezlerine ne güzel. Bana doktor yolculuk izni verdi ama yavaş yavaş ve iki saatte bir mola vererek düz yolda gidecekseniz olur, dağ bayırlı yolda olmaz dedi. Öyle bir yer de bulmak zor. Yakın olması lazım falan bir de. Müsilaj olmasa yine marmara çevresinde takılırdım da ona da güvenmiyorum. Şu bulantılar geçer de biraz normal yeme düzenine geçebilirsem biraz daha ayrıntılı araştırma yapacağımBence bir tatil iyi gelir başbaşa oh mis🏞 ben eşime diyorum da bakalım
Anca Ağustosta olabilir.Bence bir tatil iyi gelir başbaşa oh mis🏞 ben eşime diyorum da bakalım
Bende 40 yıllık evli gibi hissediyorum emin ol. Mutlu değilim. Mutluluk rolü oynuyorum bu ara. Bazen patlıyorum bazen içime atıyorum.Nasıl olsun ki ta burada bizi bile bezdirdiler. Sanki siz evliliğinin ilk yıllarında bir çift değil de ununu eleyip eleğini asmış emekli bir çiftsiniz de bunlar da yanınıza beraber keyif yapın diye geliyorlar. Evliliğin en güzel geçecek zamanlarını insan kendi evladına niye zehir eder? Anlamak güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?