Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapamıyorum onu çok yapasım geliyor ama anlamadığım bir şekilde aksırık tıksırık var ve sabah sesim kısılmış olarak uyanıyorum. Farenjit falan olursam diye tırsıyorum
Bir havluya sarip bacak kısımlarına koy canim. Ust bolgelere ya da gogsune koymazsan bsy olmaz.

Pufff ben bu kadar heyecanlıyım eşini annesini babasını düşünemiyorum
Pır pır kalbim ya
Sonra sende yaşayacağız aynı heyecanı
Sonra diğer kızlarda
Sonra sende. Kendini hic katmiyo yaa deli olcam.
Bir an önce zamanı gelse de doğsa sağlıkla. Ben hiç iyi değilim. Sıcaktan ağlayasım geliyo evde.

Dur daha 30dan sonrası var. Gebeliğin prenses zamanlarindasin hanım.
Hanım hanım onlar benim yavyularım Sanki prenseslik bitiyor gibi kramplar batmalar uyuyamamalar başladı iki yürüsem ayağım şişiyor
Sonra sende. Kendini hic katmiyo yaa deli olcam.
Bir an önce zamanı gelse de doğsa sağlıkla. Ben hiç iyi değilim. Sıcaktan ağlayasım geliyo evde.
ben kayınpapama geldim anam klima gibisi var mı ne güzel kutup gibi burası sanki ülke değiştim

Zaten o yüzden bende de istek hiç yok
Nasıl olsun ki ta burada bizi bile bezdirdiler. Sanki siz evliliğinin ilk yıllarında bir çift değil de ununu eleyip eleğini asmış emekli bir çiftsiniz de bunlar da yanınıza beraber keyif yapın diye geliyorlar. Evliliğin en güzel geçecek zamanlarını insan kendi evladına niye zehir eder? Anlamak güç

Bence bir tatil iyi gelir başbaşa oh mis 🏞 ben eşime diyorum da bakalım
Siz gidebilecek misiniz? Gerçi siz yakınsınız tatil merkezlerine ne güzel. Bana doktor yolculuk izni verdi ama yavaş yavaş ve iki saatte bir mola vererek düz yolda gidecekseniz olur, dağ bayırlı yolda olmaz dedi. Öyle bir yer de bulmak zor. Yakın olması lazım falan bir de. Müsilaj olmasa yine marmara çevresinde takılırdım da ona da güvenmiyorum. Şu bulantılar geçer de biraz normal yeme düzenine geçebilirsem biraz daha ayrıntılı araştırma yapacağım

Bence bir tatil iyi gelir başbaşa oh mis 🏞 ben eşime diyorum da bakalım
Anca Ağustosta olabilir.
Bende 40 yıllık evli gibi hissediyorum emin ol. Mutlu değilim. Mutluluk rolü oynuyorum bu ara. Bazen patlıyorum bazen içime atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…