- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.781
Belki önce bebeğin emip tazyik basması lazımdır. Ben de anlayamadım onu. Cadı kız ya anasını terbiye ediyor yarım kol kadar boyuyla. Süt var emsen ya çocuğum. Millet o sütü bulamıyorAynen öyle ama ben emmesini geçtm
Göğsümü makina neden sağmıo ondaym
Onu halletsem sağar sağar biberonla veririm.. Kaşık biberon kurtarıcım oldu
He ondan işteEvde kal ama tüm yasakları kaldır..
Otelleri aç.. Turizm aç..
Ay neyse
Yoykodan herkes cok ama cok memnun bende ondan alacaktm ama son anda karşıma çıkan beşiğe dönüş yaptmNeyi büyük konuşsam yutuyorum hala öğrenemedim büyük konuşmamayı. 6-7 aydan önce bebeğin hiçbir şeyini almam diyordum. Yoyko yatak 900'e düşmüş. Marttan beri ilk kez bu fiyatlara inmiş, fiyat grafiğine baktık da. 1-2 hafta öncesine kadar 1500'lerdeydi. O fiyata çıkarsa bir daha alamayız dedi eşim ve siparişini verdik. İnşallah bir daha büyük konuşmam
dayler dayler DusunceBulutu sizin de aklınızda varsa bakın isterseniz
Elle annem ittire ittire sağıo ama nereye kdar?Belki önce bebeğin emip tazyik basması lazımdır. Ben de anlayamadım onu. Cadı kız ya anasını terbiye ediyor yarım kol kadar boyuyla. Süt var emsen ya çocuğum. Millet o sütü bulamıyor
Elinle sağabiliyor musun biberona? Bari öyle değerlensin. İnsan süte de üzülüyor he o kadar değerli bir şey ki
He ondan işte
İyi yapmışşsın valla gülerek yatsın kuzuNeyi büyük konuşsam yutuyorum hala öğrenemedim büyük konuşmamayı. 6-7 aydan önce bebeğin hiçbir şeyini almam diyordum. Yoyko yatak 900'e düşmüş. Marttan beri ilk kez bu fiyatlara inmiş, fiyat grafiğine baktık da. 1-2 hafta öncesine kadar 1500'lerdeydi. O fiyata çıkarsa bir daha alamayız dedi eşim ve siparişini verdik. İnşallah bir daha büyük konuşmam
Bacım el pompaları var elektrıklı değil de onunla denedin mi hiç belki senınki onla sağılırYoykodan herkes cok ama cok memnun bende ondan alacaktm ama son anda karşıma çıkan beşiğe dönüş yaptm
Elle annem ittire ittire sağıo ama nereye kdar?
Kadında parmak kalmadı garibim
Bide zor inan.. Yarm saat uğraşıosn minicik çıkıo elle..
Milletin damla damla sütünü makina çekio
Benm sütü çekmio
Hemşire bile artk pes etti
Dün herif e bebekten aldı getirdi ama açmadan dayabamadm hastaneye gittimBacım el pompaları var elektrıklı değil de onunla denedin mi hiç belki senınki onla sağılır
El yordamıyla akıyorsa bacım dedim belki onlar işe yarar bir dene bakalımDün herif e bebekten aldı getirdi ama açmadan dayabamadm hastaneye gittim
Öylece kaldk
Elektrikli çekmeyince manuelmi çeker acaba die düşüniorm?
İade edecektm
Denedim 3 damla bişi sağdoEl yordamıyla akıyorsa bacım dedim belki onlar işe yarar bir dene bakalım
Çok erken oldu ama hayırlısı artıkYoykodan herkes cok ama cok memnun bende ondan alacaktm ama son anda karşıma çıkan beşiğe dönüş yaptm
Hemşirelere bakma sen onlar yeğenimde de biraz kolay pes etmişti. Biz yılmadan devam ettik. Annene zor oluyordur tabii ona yardım edebilecek biri varsa dönüşümlü yapsınlar. Makineyle yine de sağmaya çalışmaya devam ediyor musun arada? Belki zamanla çekmeye başlarElle annem ittire ittire sağıo ama nereye kdar?
Kadında parmak kalmadı garibim
Bide zor inan.. Yarm saat uğraşıosn minicik çıkıo elle..
Milletin damla damla sütünü makina çekio
Benm sütü çekmio
Hemşire bile artk pes etti
Sağ ol beyazcım. Aşırı erken olmuş oldu aslında böyle kötü hissedeceğim kendimi ama yine yükselirse alamayız o fiyattan dedi :/ Haklı. Uçurum var arada resmenİyi yapmışşsın valla gülerek yatsın kuzu
Acaba diorm makinada azmı bekliormÇok erken oldu ama hayırlısı artık
Hemşirelere bakma sen onlar yeğenimde de biraz kolay pes etmişti. Biz yılmadan devam ettik. Annene zor oluyordur tabii ona yardım edebilecek biri varsa dönüşümlü yapsınlar. Makineyle yine de sağmaya çalışmaya devam ediyor musun arada? Belki zamanla çekmeye başlar
Aynen bende baktım geçenlerde chicco nun ki 2 küsür bir de indirimli hali yani yoykoyu herkes çok övüyor gülerek güzel günlerde büyüyerek yatsın bebeğinSağ ol beyazcım. Aşırı erken olmuş oldu aslında böyle kötü hissedeceğim kendimi ama yine yükselirse alamayız o fiyattan dedi :/ Haklı. Uçurum var arada resmen
Bacım başta hemen çekmez zaten o çektikçe süt gelir geldikçe akar çekmeye devam et akmasa da çünkü lena emmedğinden onun görevini görecek pompaAcaba diorm makinada azmı bekliorm
10 dk duruorm bakıorm çekmio bırakıorm
Sanki daha uzun sürüyordu ama ne kadar süre tutuyorduk onu hatırlayamadım ya 8 sene olmuş. Ablamı aradım açmadı. Bir de daha uzun tutmayı dene bakalım.Acaba diorm makinada azmı bekliorm
10 dk duruorm bakıorm çekmio bırakıorm
Her şey çok pahalı da 900'e de satılabilen bir yatağı 1500'e satmaları çok acımasız. İnşallah sağlıkla gelir de kullanabilir dediğin gibi. Sağ olasınAynen bende baktım geçenlerde chicco nun ki 2 küsür bir de indirimli hali yani yoykoyu herkes çok övüyor gülerek güzel günlerde büyüyerek yatsın bebeğin
Hay lenayaBacım başta hemen çekmez zaten o çektikçe süt gelir geldikçe akar çekmeye devam et akmasa da çünkü lena emmedğinden onun görevini görecek pompa
Sanki daha uzun sürüyordu ama ne kadar süre tutuyorduk onu hatırlayamadım ya 8 sene olmuş. Ablamı aradım açmadı. Bir de daha uzun tutmayı dene bakalım.
Hemsirecik Sen hatırlarsın reyiz
E herhalde canim, olmazsa dunyanin sonu degil yapacak bsy yok, sen sadece bastan olmuyor diye olumsuzlama yapma, gerisi sorun degil olduğu kadar yavruHemşire pes etme 1 aya kendini belli eder dedi.. Devam et.. Baktn olmuo ne yapacan mecbur sütün geri çekecek gelmiecek zateb dedi mama vereceksn. Bazı bebekler kordondan beslemeye alışmş doğuomuş tembel.. Buda onlardan
Ayyy valla kendi bilir
Yavru ben yoykonun anne yani park yatagini düşündüm ama 900e dedigin hangisi bulamıyorum normali de olsa gormedimNeyi büyük konuşsam yutuyorum hala öğrenemedim büyük konuşmamayı. 6-7 aydan önce bebeğin hiçbir şeyini almam diyordum. Yoyko yatak 900'e düşmüş. Marttan beri ilk kez bu fiyatlara inmiş, fiyat grafiğine baktık da. 1-2 hafta öncesine kadar 1500'lerdeydi. O fiyata çıkarsa bir daha alamayız dedi eşim ve siparişini verdik. İnşallah bir daha büyük konuşmam
Hepsiburada'da yoyko park yatak yazınca çıkıyor. Maalesef sadece bordosu var. Aslında 1000 TL'ye inmiş ama uygulamanın kendi kampanyası var 1000'lik alışverişe sepette 100 TL de indirim oluyor. Öyle aldık biz de 900'eYavru ben yoykonun anne yani park yatagini düşündüm ama 900e dedigin hangisi bulamıyorum normali de olsa gormedimbi de ablam elelenin normal park yatagini kullaniyor o da çok güzel.
Heee onu biliyorum kuzu, bordosu bir suredir oyle. Fümesi deli gibi pahaliHepsiburada'da yoyko park yatak yazınca çıkıyor. Maalesef sadece bordosu var. Aslında 1000 TL'ye inmiş ama uygulamanın kendi kampanyası var 1000'lik alışverişe sepette 100 TL de indirim oluyor. Öyle aldık biz de 900'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?