- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.761
Barışmışlardı diye biliyordum belkide böylesi hayırlıdır üzülme.her ailede de öyle akraba bulunur napıcaksın kendini strese sokma az zamanın kaldı zaten boşverDaha doğurmadım, annemle babamın boşanma işleri var bildiğiniz gibi. Benim de bi dayım var, her olaydan kendine alay edecek bişey bulan herkesin arkasından konuşan yanar döner karaktersiz bi adam. Ona canım sıkıldı, yarın gidip haddini bildiricem de. Saat sayıyorum yarın olsun diye. Çünkü bende telefonu bile yok, görüşmüyorum normalde.
Hiç üzülmüyorum artık, boşansınlar istiyorum, ikisi de daha mutlu olacak. Ama yarın dayıma ağzıma geleni sayıcam artık hak etti. İnsanların arkasından konuşmak, dalga geçmek, dedikodu, yanardönerlik. Biri haddini bildirmeli.Barışmışlardı diye biliyordum belkide böylesi hayırlıdır üzülme.her ailede de öyle akraba bulunur napıcaksın kendini strese sokma az zamanın kaldı zaten boşver
Yaşı da baya varmış yakışmamış gerçekten.yüzsüz insana ne desen utanmaz gerçi ama için rahatlayacaksa konuş tabiki.yanındaki kadından dolayı utanır belki.en sevmediğim büyün huylar varmış bize uzak Allah’a yakın olsun böyleleri.canı sıkılıp size bulaştı herhaldeHiç üzülmüyorum artık, boşansınlar istiyorum, ikisi de daha mutlu olacak. Ama yarın dayıma ağzıma geleni sayıcam artık hak etti. İnsanların arkasından konuşmak, dalga geçmek, dedikodu, yanardönerlik. Biri haddini bildirmeli.
Yarın arkasından alay edip dalga geçtiği adamın evine sevgilisiyle kahvaltıya gelicek, böyle de yüzsüz. 60 yaşında adam bu lafları kendine yakıştırıyosa hodri meydan, ben de o kadının yanında onu yerin dibine sokup çıkarmazsam. Sırf bunun için gidicem.
Hep öyle, bişey olsun da alay konusu olsun, dalga geçsin. kardeşimi sıkıştırmış, cesareti varsa bana söylesin, bana ağzını açamıyo. anneme de yazdım. yarın yanımda bu boşanma konusunu açarsa rezil edicem onu dedim. annem gördü cevap yazmadı. akrabadan yana gülmüyo yüzüm. ne baba tarafından güldü, ne anne tarafından.Yaşı da baya varmış yakışmamış gerçekten.yüzsüz insana ne desen utanmaz gerçi ama için rahatlayacaksa konuş tabiki.yanındaki kadından dolayı utanır belki.en sevmediğim büyün huylar varmış bize uzak Allah’a yakın olsun böyleleri.canı sıkılıp size bulaştı herhalde
Alir kuzum mutlaka, almayacagini hic dusunmuyorum, bazilari biraz daha gec aliyor ama aliyor, baslayana kadar biraz gecebilir ama devami gelecek merak etme. Naptın hastaneye 2.ye cagirmis hemsire gittin mi, durum nedir kuzu?Huni diyince beni alıo bi gülme
Dayloş dün ilk defa hiç uyutmadı başladı uykusuz geceler
Memeyi asla almıor
Almadığı içinde göğsüm taş ağırıo acı çekiorm
Dolayısıyla oda çekio..
Anlamıorm nenyapsak olmuo
Eve hemşire geldi yok anam yo inatçı
Hahaha aynen yaa, ordan oraya savruluyorumO ona, öbürü diğerine atmış tam Türk usulü. Neyse 27'sine bir şey kalmadı. Güzel haberlerle gel inşallah. Fazla yormamaya çalış kendini. Badana boya işleriniz bitti mi?
Gidip de kendine stres yapma canım bak az kaldi dogumuna, boşver bende de var pislik ayni dayi! Lanet biriHep öyle, bişey olsun da alay konusu olsun, dalga geçsin. kardeşimi sıkıştırmış, cesareti varsa bana söylesin, bana ağzını açamıyo. anneme de yazdım. yarın yanımda bu boşanma konusunu açarsa rezil edicem onu dedim. annem gördü cevap yazmadı. akrabadan yana gülmüyo yüzüm. ne baba tarafından güldü, ne anne tarafından.
Canom senin yaşadıklarının aynısını yaşadım kesinlikle almak istemedi oğlan memeyi görünce kavga ediyordu bir de bizim reflü vardı üstüneMNbeyaz hav ar yu
Hep öyle, bişey olsun da alay konusu olsun, dalga geçsin. kardeşimi sıkıştırmış, cesareti varsa bana söylesin, bana ağzını açamıyo. anneme de yazdım. yarın yanımda bu boşanma konusunu açarsa rezil edicem onu dedim. annem gördü cevap yazmadı. akrabadan yana gülmüyo yüzüm. ne baba tarafından güldü, ne anne tarafından.
Okudum tüm konuştuklarınızı kızlarla gelinim.. Haklısında.. Anlıorumda..Daha doğurmadım, annemle babamın boşanma işleri var bildiğiniz gibi. Benim de bi dayım var, her olaydan kendine alay edecek bişey bulan herkesin arkasından konuşan yanar döner karaktersiz bi adam. Ona canım sıkıldı, yarın gidip haddini bildiricem de. Saat sayıyorum yarın olsun diye. Çünkü bende telefonu bile yok, görüşmüyorum normalde.
Gittim dayloşum.. Hemşire işin içinden çıkamadj.. Makinada süt sağmıo ama elle sıkınca süt gelioAlir kuzum mutlaka, almayacagini hic dusunmuyorum, bazilari biraz daha gec aliyor ama aliyor, baslayana kadar biraz gecebilir ama devami gelecek merak etme. Naptın hastaneye 2.ye cagirmis hemsire gittin mi, durum nedir kuzu?
Sen de memeye taktin huniyi bak ahdjshd
Hahaha aynen yaa, ordan oraya savruluyorumamin canim insalllaahhh, yatarken gayet iyi de iste hep yatamıyorsun tabii ki
Yok be canim, esim kendi yapıyor, acayip de dikkatli oldugu icin yavas yavas icine sindire sindire yapmaya çalışıyor, en az 10 gun surer herhalde. Her yer her yerde
Kıyamammm ohhhh alçıdan kurtuluorsunhz lililililuuuuşşşşCanom senin yaşadıklarının aynısını yaşadım kesinlikle almak istemedi oğlan memeyi görünce kavga ediyordu bir de bizim reflü vardı üstüneDeli gibi kusuyordu önemli olan pes etmemek arkadaşım inat etmek lazım eninde sonunda emecek inşallah Lena da zor ama uğraşamak gerekiyor işte
Bizde bayramdı telaşdı oğlandı kafayı kaldıramadım bu hafta çıkıyor alçı inşallah bir buçuk ay oldu alçıda anamdam emdiklerim burnumdan geldi
Yok aslında rahatlıcam bayağıGidip de kendine stres yapma canım bak az kaldi dogumuna, boşver bende de var pislik ayni dayi! Lanet biri
Yine de ciddî manada kötü olamıyorum. Keşke olabilsem. Babama anlatsam da yüzüne tükürürken izleyebilsem. Ama o kadarını bile yapamıyorum.annenin payına düşen mirası hacılayan dayı
"her ailede aileyi mahveden, iflas ettiren, kavga çıkaran, haksızlık yapan, ortalığı birbirine katan, huzur vermeyen, hak ettiğinden fazla malı üstüne alan en az bir amca veya bir dayı vardır. bizde …eksisozluk.com
Böylelerinden maalesef her ailede en az bir tane var. Ben de zamanında anneme ve babama yaptığı saygısızlık yüzünden ağzıma geleni söyleyip evden kovdum dayımı. Sonra annem babam affetti onu. Tabii ki yüzsüzlüğe, terbiyesizliğe devam etti. Bu sefer hiç çirkinleşmedim. İletişimi komple kestim. Babam da kendi anladı onun ne cins bir tip olduğunu. O da uzak tuttu kendini. Annem maalesef kardeşi olduğu için görüşmeye devam ediyor. Diyeceğim o ki mayası bozuk insana sen istediğin kadar haddini bildir, bildiği havayı okumaya devam edecek. Utanması olan insan zaten yaptığını ya hiç yapmaz ya ders çıkarır kendine. Üstüne kalkıp kahvaltıya gelmezdi yani öyle bir karakteri, duruşu olsa. Sen üzüldüğünle, canını sıktığınla kalırsın
Basladi gene bizimki kafa sallamayaOkudum tüm konuştuklarınızı kızlarla gelinim.. Haklısında.. Anlıorumda..
Ama şu süreçte senin ve bebeiin sağlığı için yapacağım tek yorum var
Lütfen öyle insanlarla uğraşma kafana takma.. Gitsen knuşsan cokmu ablayacak sanıosn? Anlmıacak... Anlıacak olsa zaten öyle konuşmaz cnkü haddi değil..
İnsanlar konuşur.. Ağzı olan konuşur..
Boşvsr salla.. Doğumun yakın onu düşin..
Ters bişi söyler gerilirsinz felan
Hiç gerek yk bence
Gittim dayloşum.. Hemşire işin içinden çıkamadj.. Makinada süt sağmıo ama elle sıkınca süt gelio
Napcaz bilmiorm
Sabredeceksn dio
Kıyamammm ohhhh alçıdan kurtuluorsunhz lililililuuuuşşşş
Sen kendine dikkat et de ne istiyosan yap, karaktersiz insanlara agzinin payinin verilmesi gerektigini dusunuyorum ben de her zaman.Yok aslında rahatlıcam bayağı
Kuzum biliyorum anlamicagini ama ben rahatlicam bayağı. Yıllardır sustuk diye böyle edepsizliği ele aldı bu adam. Biri karşısına çıkıp böyle konuşamazsın dese susardı.Bal0ncuk
Canım cidden hiçbir işe yaramıyor bak ben bizzat denedim. Bütün yaptıklarını bağıra bağıra yüzüne vurdum sinirden titreyerek. Hiçbir işe yaramadı. Pişkin pişkin evimize gelmeye, annemle babama iğrenç davranmaya devam etti. Ben ettim sen etme. Hele de bebeğin varken hiç girme o sinir harbineYine de ciddî manada kötü olamıyorum. Keşke olabilsem. Babama anlatsam da yüzüne tükürürken izleyebilsem. Ama o kadarını bile yapamıyorum.
Aslında seninle aynı fikirdeymYok aslında rahatlıcam bayağı
Kuzum biliyorum anlamicagini ama ben rahatlicam bayağı. Yıllardır sustuk diye böyle edepsizliği ele aldı bu adam. Biri karşısına çıkıp böyle konuşamazsın dese susardı.Bal0ncuk
Cnm makina güçlü onu geçtim hastaneye gittim ordaki makinalar güçlüoğlugüçlüBasladi gene bizimki kafa sallamaya
Makine gucsuz geliyordur, memen de bebe de alisacak yavrukus hic merak etme, ozellikle sezaryen doğumlarda sütün gelmesi bebenin almasi birkac gün aksayabiliyor, ama olacak
Sen kendine dikkat et de ne istiyosan yap, karaktersiz insanlara agzinin payinin verilmesi gerektigini dusunuyorum ben de her zaman.
Hayır gelmediSize de Evde Kal Türkiye alarmlı bildirimi geldi mi ya? Uykumdan alarmla uyandım. Aklımı aldı. Hala geçmedi travması
Yeni bebelerin hepsi inat yavrum hepsi, biz eskiden boyle miydik be ahdhsbdbbs. Alisacak kuzu pasa paşa, merak etme sen, kuduruk totolu kizcemiz mecbur kalacak emmeyeAslında seninle aynı fikirdeym
Böyle insanlara susmamak lazmki üste çıkmasnlar
Ama şuan senin özel durumun var..
Evladının ve senin sağlığın daha önemli
Cnm makina güçlü onu geçtim hastaneye gittim ordaki makinalar güçlüoğlugüçlü
Banamısın demio..
Yok dayloş benm kız ben gibi zilli..
Anlıor herşeyi.. Silikon meme ucu veriorm içine sütü sıkıorm sütü emio snra vaaooovvvvv başlıo
Hayır gelmedi
İyiki gelmedi.. Küfürle güne başlanak istemiorum....
Evde kalmış... Töbe ya...
Hemşire pes etme 1 aya kendini belli eder dedi.. Devam et.. Baktn olmuo ne yapacan mecbur sütün geri çekecek gelmiecek zateb dedi mama vereceksn. Bazı bebekler kordondan beslemeye alışmş doğuomuş tembel.. Buda onlardanYeni bebelerin hepsi inat yavrum hepsi, biz eskiden boyle miydik be ahdhsbdbbs. Alisacak kuzu pasa paşa, merak etme sen, kuduruk totolu kizcemiz mecbur kalacak emmeye
Aynen öyle bacım zaman gösterecek ben emziremedim mamaya başladık sarılık olduk kılo verdik saten kusuyordu ama şimdiki aklım olsa biraz daha denerdim hemen pes etmezdim ama emmeyecekse de ne yapsan olmuyor bazenHemşire pes etme 1 aya kendini belli eder dedi.. Devam et.. Baktn olmuo ne yapacan mecbur sütün geri çekecek gelmiecek zateb dedi mama vereceksn. Bazı bebekler kordondan beslemeye alışmş doğuomuş tembel.. Buda onlardan
Ayyy valla kendi bilir
Aklım çıktı var ya. İyi ki gelmemiş. Bütün acil durum bildirimlerini kapattım. Öleceksek de korkudan ölmeyelim bari. Uykudan böyle uyandırılır mı insanHayır gelmedi
İyiki gelmedi.. Küfürle güne başlanak istemiorum....
Evde kalmış... Töbe ya...
Aynen öyle ama ben emmesini geçtmAynen öyle bacım zaman gösterecek ben emziremedim mamaya başladık sarılık olduk kılo verdik saten kusuyordu ama şimdiki aklım olsa biraz daha denerdim hemen pes etmezdim ama emmeyecekse de ne yapsan olmuyor bazen
Evde kal ama tüm yasakları kaldır..Aklım çıktı var ya. İyi ki gelmemiş. Bütün acil durum bildirimlerini kapattım. Öleceksek de korkudan ölmeyelim bari. Uykudan böyle uyandırılır mı insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?