- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #203.801
Anliyom yavrus sıkıntı neydi
Kiz ne 10 dakikasi ben kizin göğsü acimaya başlayınca kadar tutuyordumSanki daha uzun sürüyordu ama ne kadar süre tutuyorduk onu hatırlayamadım ya 8 sene olmuş. Ablamı aradım açmadı. Bir de daha uzun tutmayı dene bakalım.
Hemsirecik Sen hatırlarsın reyiz
Aa ben hep baktığımda uçuk uçuk görünce renklerin farkına bakmadım. Ben de koyu grisine bakıyordum aslında ama hazır kampanya da varken alalım dedik. Çok uçuk her şeyin fiyatları ya :/ Amin inşallah. Sağ olasınHeee onu biliyorum kuzu, bordosu bir suredir oyle. Fümesi deli gibi pahalidaha ne zaman 1400lerdeydi, simdi kendi sitesinde 1790indirimli hali abartacaklar ya illaaaaa almissin kuzuu hayirlsii olsun, saglikla uyusun minnossss
Böyle varya biri evlensede
Gidip oynasam enerjimi atsam
9 ay çektiğim yetti otur yat otur yat
Halay lazm halay
Girdim, girdim de tepki farklı yerden geldi, annemle atıştık, başka bişeye sinirlenip bütün hıncını benden çıkardı. Ağlaya ağlaya döndüm evime.Canım cidden hiçbir işe yaramıyor bak ben bizzat denedim. Bütün yaptıklarını bağıra bağıra yüzüne vurdum sinirden titreyerek. Hiçbir işe yaramadı. Pişkin pişkin evimize gelmeye, annemle babama iğrenç davranmaya devam etti. Ben ettim sen etme. Hele de bebeğin varken hiç girme o sinir harbine
İyi yapmissiniz renk takintiniz yoksa süper olmuş bosver, bizde renk, marka takintili biri var daAa ben hep baktığımda uçuk uçuk görünce renklerin farkına bakmadım. Ben de koyu grisine bakıyordum aslında ama hazır kampanya da varken alalım dedik. Çok uçuk her şeyin fiyatları ya :/ Amin inşallah. Sağ olasın
Tahmin ettm kuzu bir yerden caninin sklacagina, ne gereksiz isler yaaa, sirf kardesim diye asla gorusmeye devam edemem. Kardesse kardesligini bilecekGirdim, girdim de tepki farklı yerden geldi, annemle atıştık, başka bişeye sinirlenip bütün hıncını benden çıkardı. Ağlaya ağlaya döndüm evime.
O dedi 10 dk diye. Bana da az geldi ama yanlış bir şey de demek istemedim. Uzmanı gelsin şaapsın dedimKiz ne 10 dakikasi ben kizin göğsü acimaya başlayınca kadar tutuyordumen az 20dk tut balusum gogsun baktin aciyor mola ver sonra tekrar başla surekli sağ kendini Bal0ncuk
Aşkoş annem inek gibi elliyle sağınca süt akıo.. Ama makinada akmıo?Kiz ne 10 dakikasi ben kizin göğsü acimaya başlayınca kadar tutuyordumen az 20dk tut balusum gogsun baktin aciyor mola ver sonra tekrar başla surekli sağ kendini Bal0ncuk
Kafayı yedim farkındamısın?Çok haklısım bacım sonuna kadar haklısın beraber halay çekelim
Ah beybi ya hiç bulaşmasaydın keşke :/ Üzme kızını da büyük aile meseleleriyle. Senin artık düşünmen gereken kendi çekirdek ailen. Gerisi bir süre kendi başının çaresine baksın. Hepsi tatiline gitti, dinlendi bak. Hayatlarını yaşıyorlar. Sen de onlar gibi yapGirdim, girdim de tepki farklı yerden geldi, annemle atıştık, başka bişeye sinirlenip bütün hıncını benden çıkardı. Ağlaya ağlaya döndüm evime.
Haha renge biraz takıldım da çok da şey yapmadım öyle. Bordo da çok kötü bir renk değil. Sarı, pembe, mavi falan olsa almazdım da bu sıkıntı değil. İyi olmuş ya sonraki aylarda rahat edersinİyi yapmissiniz renk takintiniz yoksa süper olmuş bosver, bizde renk, marka takintili biri var daerken diye dusunme bizde de erkenden bircok sey tamamlandi aslında, ama bizden oturu diil anamlardan oturu ajdhsb
İnek gibi demesene kendi kendine deli mi ne cık cıkAşkoş annem inek gibi elliyle sağınca süt akıo.. Ama makinada akmıo?
Kafayı yedim farkındamısın?
Yeni sağıldım neoşİnek gibi demesene kendi kendine deli mi ne cık cık
Doğamız böyleymiş napalım. Denedin mi makineyle daha uzun sağmayı?
Benim de yoktur oyle seylerim de esim asiri aşırı aşırı bu konuda, o sebeple sesimi cikarmiyorm. Evimizdeki tek renk, koltuklarimizdaki 4 tane aşırı mat ve belli belirsiz mürdüm gibi yastıklar, ve onlara dahi takmis durumda, değiştrelim bunlari daraltiyo beni diye allam yaHaha renge biraz takıldım da çok da şey yapmadım öyle. Bordo da çok kötü bir renk değil. Sarı, pembe, mavi falan olsa almazdım da bu sıkıntı değil. İyi olmuş ya sonraki aylarda rahat edersin
Amin amin inşallahBenim de yoktur oyle seylerim de esim asiri aşırı aşırı bu konuda, o sebeple sesimi cikarmiyorm. Evimizdeki tek renk, koltuklarimizdaki 4 tane aşırı mat ve belli belirsiz mürdüm gibi yastıklar, ve onlara dahi takmis durumda, değiştrelim bunlari daraltiyo beni diye allam ya
İyi oldu bir bakima, eksikler hala var tabii de hemen tamamlanmaz zaten yavas yavas, acele etmeden tamamlariz artksaglikla gelsinler de, topigin tamami bebelensin dee
Hee tamam o zamanO dedi 10 dk diye. Bana da az geldi ama yanlış bir şey de demek istemedim. Uzmanı gelsin şaapsın dedim
Makinenin cekis seviyeleri var ayar yaptinizmi ona birde o cekerken sende sık gogsunuAşkoş annem inek gibi elliyle sağınca süt akıo.. Ama makinada akmıo?
Giz sen besikmi aldin ne aldinAmin amin inşallah
Benimkinde renk, marka takıntısı yok da elektronik alet edevat takıntısı var ben de ona dayanamıyorum. Her yer kablo, her yer alet. Daha da doymuyor
Ayar yaptk 2 makina var banamsn demioHee tamam o zaman
Makinenin cekis seviyeleri var ayar yaptinizmi ona birde o cekerken sende sık gogsunu
Biraz uzun tut bakalım hemde sık elinle o çekerken en son ne zaman sagdinAyar yaptk 2 makina var banamsn demio
Oy oy
Benim bacım güçlüdür dediydim yemez dediydim anaların hazin sonu şimdi olmasa bile mutlaka bir yerde şartel atıyorAşkoş annem inek gibi elliyle sağınca süt akıo.. Ama makinada akmıo?
İnanir misin, cam silme makinesi, buhar makinesi, ev boyama makinesi, ahsap kesme, rendeleme, torpuleme, delme makineleri, telefondan ayarlanabilir envai renk yakilabilen ampuller, lambaderler, aklina gelebilecek her turlu alet edevat var ve hala alinmaya devam ediliyor. Huniyi ben takmayim da kim taksin kim shdhhddAmin amin inşallah
Benimkinde renk, marka takıntısı yok da elektronik alet edevat takıntısı var ben de ona dayanamıyorum. Her yer kablo, her yer alet. Daha da doymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?