Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki daha uzun sürüyordu ama ne kadar süre tutuyorduk onu hatırlayamadım ya 8 sene olmuş. Ablamı aradım açmadı. Bir de daha uzun tutmayı dene bakalım.
Hemsirecik Sen hatırlarsın reyiz
Kiz ne 10 dakikasi ben kizin göğsü acimaya başlayınca kadar tutuyordum en az 20dk tut balusum gogsun baktin aciyor mola ver sonra tekrar başla surekli sağ kendini Bal0ncuk

Heee onu biliyorum kuzu, bordosu bir suredir oyle. Fümesi deli gibi pahali daha ne zaman 1400lerdeydi, simdi kendi sitesinde 1790indirimli hali abartacaklar ya illaaaaa almissin kuzuu hayirlsii olsun, saglikla uyusun minnossss
Aa ben hep baktığımda uçuk uçuk görünce renklerin farkına bakmadım. Ben de koyu grisine bakıyordum aslında ama hazır kampanya da varken alalım dedik. Çok uçuk her şeyin fiyatları ya :/ Amin inşallah. Sağ olasın

Girdim, girdim de tepki farklı yerden geldi, annemle atıştık, başka bişeye sinirlenip bütün hıncını benden çıkardı. Ağlaya ağlaya döndüm evime.

İyi yapmissiniz renk takintiniz yoksa süper olmuş bosver, bizde renk, marka takintili biri var da erken diye dusunme bizde de erkenden bircok sey tamamlandi aslında, ama bizden oturu diil anamlardan oturu ajdhsb
Girdim, girdim de tepki farklı yerden geldi, annemle atıştık, başka bişeye sinirlenip bütün hıncını benden çıkardı. Ağlaya ağlaya döndüm evime.
Tahmin ettm kuzu bir yerden caninin sklacagina, ne gereksiz isler yaaa, sirf kardesim diye asla gorusmeye devam edemem. Kardesse kardesligini bilecek

Ah beybi ya hiç bulaşmasaydın keşke :/ Üzme kızını da büyük aile meseleleriyle. Senin artık düşünmen gereken kendi çekirdek ailen. Gerisi bir süre kendi başının çaresine baksın. Hepsi tatiline gitti, dinlendi bak. Hayatlarını yaşıyorlar. Sen de onlar gibi yap

İyi yapmissiniz renk takintiniz yoksa süper olmuş bosver, bizde renk, marka takintili biri var da erken diye dusunme bizde de erkenden bircok sey tamamlandi aslında, ama bizden oturu diil anamlardan oturu ajdhsb
Haha renge biraz takıldım da çok da şey yapmadım öyle. Bordo da çok kötü bir renk değil. Sarı, pembe, mavi falan olsa almazdım da bu sıkıntı değil. İyi olmuş ya sonraki aylarda rahat edersin

Haha renge biraz takıldım da çok da şey yapmadım öyle. Bordo da çok kötü bir renk değil. Sarı, pembe, mavi falan olsa almazdım da bu sıkıntı değil. İyi olmuş ya sonraki aylarda rahat edersin
Benim de yoktur oyle seylerim de esim asiri aşırı aşırı bu konuda, o sebeple sesimi cikarmiyorm. Evimizdeki tek renk, koltuklarimizdaki 4 tane aşırı mat ve belli belirsiz mürdüm gibi yastıklar, ve onlara dahi takmis durumda, değiştrelim bunlari daraltiyo beni diye allam ya
İyi oldu bir bakima, eksikler hala var tabii de hemen tamamlanmaz zaten yavas yavas, acele etmeden tamamlariz artk saglikla gelsinler de, topigin tamami bebelensin dee

Amin amin inşallah

Benimkinde renk, marka takıntısı yok da elektronik alet edevat takıntısı var ben de ona dayanamıyorum. Her yer kablo, her yer alet. Daha da doymuyor

O dedi 10 dk diye. Bana da az geldi ama yanlış bir şey de demek istemedim. Uzmanı gelsin şaapsın dedim
Hee tamam o zaman
Aşkoş annem inek gibi elliyle sağınca süt akıo.. Ama makinada akmıo?

Kafayı yedim farkındamısın?
Makinenin cekis seviyeleri var ayar yaptinizmi ona birde o cekerken sende sık gogsunu

Amin amin inşallah

Benimkinde renk, marka takıntısı yok da elektronik alet edevat takıntısı var ben de ona dayanamıyorum. Her yer kablo, her yer alet. Daha da doymuyor
İnanir misin, cam silme makinesi, buhar makinesi, ev boyama makinesi, ahsap kesme, rendeleme, torpuleme, delme makineleri, telefondan ayarlanabilir envai renk yakilabilen ampuller, lambaderler, aklina gelebilecek her turlu alet edevat var ve hala alinmaya devam ediliyor. Huniyi ben takmayim da kim taksin kim shdhhdd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…