- 19 Aralık 2019
- 1.544
- 1.313
- 83
- 35
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.341
Olur olur kuzum sen ferah tut kalbiniİnşallah öyle olur benimde
Yok da sütüm kesildi. Süt sağma makinesi de bi damla bile çıkaramadı. NapicamPişman olduğunda söyler herhalde çok mu agliyo gazlı mi yoksa Asel bebiş
Sütün kesilmemiştir bebek emmiosa makina sağmaz tıpkı bem gibi..Yok da sütüm kesildi. Süt sağma makinesi de bi damla bile çıkaramadı. Napicam
Bilmiyorum ya
Afganlılarn ülkeye terör gibi girmesiGunaydin herkese... Yangınlar içimi dağlıyor... Goz yuman, sebep olan herkesin canı cayir cayir yansin
Ah balus ah........ Sebep olanlara silivrinin sogugunda serinlemek bile nasip olmasin! Dogrudan veya dolayli yoldan...Afganlılarn ülkeye terör gibi girmesi
Suriyelilerin gitmesi için ayaklanmalara denk gelmesi...
Neyse Yorum yapmayacam
Silivri soğuktur
Amin gerçekten doktor ne kadar önemli bir şey yaPazartesi dikiş aldırmaya gidecem
Son kere görecem doktorcuğumu
Doğumdan sonraki gün kontrolde cok duygusal bir konuşma yaptı
2 sene sonra 2. Çocuk kontrollerini yapacaz yine değilmi dedi
Ama asıl ben pazartesi kötü olcam
İnsan doktorunu özlermi.. Özler valla
Emeği hakkı o kadar cok ki..
Allah herkesi böyle doktorlarla karşılaştırsın
Benim de çok şeyler diyesim geliyor ama susuyoruz işteAfganlılarn ülkeye terör gibi girmesi
Suriyelilerin gitmesi için ayaklanmalara denk gelmesi...
Neyse Yorum yapmayacam
Silivri soğuktur
Amin dayloşum aminAh balus ah........ Sebep olanlara silivrinin sogugunda serinlemek bile nasip olmasin! Dogrudan veya dolayli yoldan...
Susturuluoruz...Amin gerçekten doktor ne kadar önemli bir şey ya
Benim de çok şeyler diyesim geliyor ama susuyoruz işte
Susuyoruz ama düşünebiliyoruz. Düşünsünler artik nolur düşünsünler!Amin dayloşum amin
Susturuluoruz...
Bir tek o da değil. O kadar faydası yok ki çığlık da atsan sesin bir yere ulaşmıyor. Çok çaresiz hissediyorum. Elimiz kolumuz bağlı. Her şey kontrolden çıkmış gibiSusturuluoruz...
Umut bile bırakmadılar NurGünaydınlar.. malesef susturuluyoruz ama kör değiliz umarım herkes biseylerin farkına varır bazı kesimler hala göremiyor ona çok üzülüyorum
Malesef kuzum herifle bazen yurtdışı iş ilanlarına bakioz gidelim diye ama nasıl gidilir napilir bilmiyoruz o dereceyiz ülkemizde siginmaci olduk resmen köle gibi yaşıyoruz mülteciler ağalar paşalar gibi yasarkenUmut bile bırakmadılar Nur
Ben yurtdışı doğumluyum, bazen gozum çok kararıyor. Cok.Malesef kuzum herifle bazen yurtdışı iş ilanlarına bakioz gidelim diye ama nasıl gidilir napilir bilmiyoruz o dereceyiz ülkemizde siginmaci olduk resmen köle gibi yaşıyoruz mülteciler ağalar paşalar gibi yasarken
Valla eşimin işine orda hem hakettiğini veriyorlar ama işte eşimde dil yok sıkıntı o dil olsa online bı şekilde görüşme yapılır orada bulunan iş çalışma izni verirse girilebiliyor Muş sanırım baya araştırdım ya kafayı bozdum iyiceBen yurtdışı doğumluyum, bazen gozum çok kararıyor. Cok.
Dile agirlik vermek lazim, dil sorunu bende de varValla eşimin işine orda hem hakettiğini veriyorlar ama işte eşimde dil yok sıkıntı o dil olsa online bı şekilde görüşme yapılır orada bulunan iş çalışma izni verirse girilebiliyor Muş sanırım baya araştırdım ya kafayı bozdum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?