- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.541
YuhhhAnlatsam dudağın uçuklar valla şok olursun ( ben hamileyken korona oldum ve kocamın teyzesi kızını kocama yamamaya çalıştı) ve daha neler neler
Neler neler
Ya inanmiyorum bu kadar şerefsizlik olmaz ya. Yazik gerçekten hamile kadina yapilana bak sıkıverseydin bogazlariniNeler neler
32 haftalıktim yuruyemiyordum belki ama birinin kafasına bardak fırlattımYa inanmiyorum bu kadar şerefsizlik olmaz ya. Yazik gerçekten hamile kadina yapilana bak sıkıverseydin bogazlarini
Oh iyi yapmissin. Esin ne tepki gösterdi? Ayrica evli adama kiz vermeye calismak nasil bir zihniyet ya kafayi yemisler herhalde32 haftalıktim yuruyemiyordum belki ama birinin kafasına bardak fırlattım
Eşim belli etmeye çalışmış asla fark etmemiş kimse ben hariç bende fark.edince ortalığı ayağa kaldırdım o da kırdı döktü eşimden başka fark eden olmadı siz nasıl ailesiniz falan sehpaları kırdı vs sonuç konuşmuyorlar adı çıktı kızın zaten dul birde bu olay rezil olduOh iyi yapmissin. Esin ne tepki gösterdi? Ayrica evli adama kiz vermeye calismak nasil bir zihniyet ya kafayi yemisler herhalde
Iyi olmuş beter olsun boyleleri. Başkasının yuvasını yıkmaya çalışmak ne demek ya arsizlarEşim belli etmeye çalışmış asla fark etmemiş kimse ben hariç bende fark.edince ortalığı ayağa kaldırdım o da kırdı döktü eşimden başka fark eden olmadı siz nasıl ailesiniz falan sehpaları kırdı vs sonuç konuşmuyorlar adı çıktı kızın zaten dul birde bu olay rezil oldu
Ağız payı vermekle bitmedi malesefMavis222 ne kadar kötü kalpli insanlar var
Bu kadarda şeref yoksunu nasıl olabilirlerağızlarının payını verdiğinize sevindim
Kocasına sahip çıkamayan kadın oldu adımBitmedi mi
Hasbin Allah kendi taraflarına laf soyletmezler asla zaten. Oh olsun onlara gözleri p.polarindan çıksınKocasına sahip çıkamayan kadın oldu adımamaa asla pes etmedim ve kocam şuan benim yanımda ve onlar da mal gibi kaldilar
Valla ne kadar ahlaksız insan varsa beni buluyoHasbin Allah kendi taraflarına laf soyletmezler asla zaten. Oh olsun onlara gözleri p.polarindan çıksın
Büyük geçmiş olsun. Bazen akraba olunca düşmana gerek kalmıyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, kötülere fırsat vermesin. Etme bulma dünyası. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor. Sizin yuvanıza zarar gelmemiş ya buna şükürKocasına sahip çıkamayan kadın oldu adımamaa asla pes etmedim ve kocam şuan benim yanımda ve onlar da mal gibi kaldilar
Emin ol beni de buluyor çünkü insanlar da ar falan kalmamış... Namussuzlugu geri kafalılik olarak görüyorlarValla ne kadar ahlaksız insan varsa beni buluyo
Daha neler duyacaz... Gerçekten pes...Anlatsam dudağın uçuklar valla şok olursun ( ben hamileyken korona oldum ve kocamın teyzesi kızını kocama yamamaya çalıştı) ve daha neler neler
Ayyy son zamanlardaKocasına sahip çıkamayan kadın oldu adımamaa asla pes etmedim ve kocam şuan benim yanımda ve onlar da mal gibi kaldilar
Çıktılar çok şükür. Boyacılar evde şuan. Tadilatı temizliği derken birkaç güne inşallah yerleşir. Benim ağrılarım hafifliyo gibi annemdeyiz.Miss Bride Evi ne yaptınız? Annende misin hala? Bıdık nasıl? Sen nasılsın? Ağrın var mı hala?
Işitme testimiz de bugündü ama sarılık telaşından yaptiramadik. Yarın inşallahValla bizim dr herşeye baktı
Öncelikle işite testine gönderdi
Tahlil aldırmaya gönderdi
İşitme test sonucuna baktı
Sarılık varmı die baktı
Sonra kalbin dinledi
Dil bağına baktı
Pişik varmı die baktı
Yaptığı idrarı felan sordu
Baya baktı hatırladklarm bnlar cnm
1 gn gecikmeden bişi olmazIşitme testimiz de bugündü ama sarılık telaşından yaptiramadik. Yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?