Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh iyi yapmissin. Esin ne tepki gösterdi? Ayrica evli adama kiz vermeye calismak nasil bir zihniyet ya kafayi yemisler herhalde
Eşim belli etmeye çalışmış asla fark etmemiş kimse ben hariç bende fark.edince ortalığı ayağa kaldırdım o da kırdı döktü eşimden başka fark eden olmadı siz nasıl ailesiniz falan sehpaları kırdı vs sonuç konuşmuyorlar adı çıktı kızın zaten dul birde bu olay rezil oldu

Iyi olmuş beter olsun boyleleri. Başkasının yuvasını yıkmaya çalışmak ne demek ya arsizlar

Kocasına sahip çıkamayan kadın oldu adım amaa asla pes etmedim ve kocam şuan benim yanımda ve onlar da mal gibi kaldilar
Büyük geçmiş olsun. Bazen akraba olunca düşmana gerek kalmıyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, kötülere fırsat vermesin. Etme bulma dünyası. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor. Sizin yuvanıza zarar gelmemiş ya buna şükür

Anlatsam dudağın uçuklar valla şok olursun ( ben hamileyken korona oldum ve kocamın teyzesi kızını kocama yamamaya çalıştı) ve daha neler neler
Daha neler duyacaz... Gerçekten pes...

Kocasına sahip çıkamayan kadın oldu adım amaa asla pes etmedim ve kocam şuan benim yanımda ve onlar da mal gibi kaldilar
Ayyy son zamanlarda
Kocana sahip çıksaydın lafı moda olmuş..
Ar damarı çatlayan kendini böyle savunuo...
Hadi ben kocama sahip çıkmdm, ee sende iradene sahip çıksaydında evli erkekle konuşmasaydn..
Töbe ya..

Miss Bride Evi ne yaptınız? Annende misin hala? Bıdık nasıl? Sen nasılsın? Ağrın var mı hala?
Çıktılar çok şükür. Boyacılar evde şuan. Tadilatı temizliği derken birkaç güne inşallah yerleşir. Benim ağrılarım hafifliyo gibi annemdeyiz.
Bebişin sarılığı sınırda çıktı. Bir tık daha artarsa doktor hastaneye yatirip kuvoze alcak iki gun. O yuzden iki saatte bir emzirmeye calisiyorum savasa savasa. Yarin kontrolumuz var.

Işitme testimiz de bugündü ama sarılık telaşından yaptiramadik. Yarın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…