- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.581
Benimki ortalığı ayağa kaldırıyo kız, doğumda ameliyathanede o kadar bağırdı ki cazgır, doktor dedi ki şunu annesine verin hemen de sussun.Kızzzz vikkkkk yaparmı bi bebe fare gibi
Bebe gibi ağlasana
Çok şirin benceYok birlikte
Kızzzz vikkkkk yaparmı bi bebe fare gibi
Bebe gibi ağlasana
Yaptm cnm.. Nasılsn
Eve gitsem aticam ama kaynana görümce koca falan. Annemde kalıyorum kızlar. Telefondan da atilmiyo bu meret pc mi almam lazım.Ben atmştm sıraMiss Bride
Bidaha at büyümüştürBen atmştm sıraMiss Bride
Aaaa cok uygun hayret, sağ ol cnm bakaym ben buna hemendayler dayler Adam kullanmadıklarını iddia etmiş. Muhtemelen stoklayıp satıyor çünkü iki rengi de varmış elinde
Eslerin ailelerin eleştirmesi ne kadar sinir bozucu böyle bir zamanda ya! Sen merak etme, bebekler oyle cabuk toparlar ki nasil olduğunu anlamazsın bile, sen kendi ruh durumuna bak, kimseyi dinleme, bebegine odaklan, onunla konuş. Bosver herkesi, kolay degil ama boşver! Herkes her seyi soyleme hakki görüyor kendinde. Bsy soylerlerse 'evet bana bakmayi beceremediginiz için boyle oluyor' deŞimdi kontrolden geldim. Doktor iki yıl çocuk yasağı koydu. Zaten bi daha çocuk da düşünmüyodum.
Bebeğin gelişimi ilk bi hafta sütüm az olduğu için bir hafta geriden geliyomuş. Dün doktor 2900 den 2400 e düştü demişti. Bugün 2650 olduğu anlaşıldı. Eşim çok evhamlı, hastanede de atıştık lohusalıktan tahammül edemiyorum. Normalde sabrederim.
Emzirme eğitimine gittim, çocuğun emmesinde ve emzirmende bir sıkıntı yok sen kimseye bakma dedi hemşire.
Cinnet geçirtiyolar insana diyemiyorum ki. Herkes bık bık bık başımda emzirme hemşiresi, çocuk doktoru, jinekolog. Bi bırakın da çocuğumla ilgileniyim yani.
Eşimin memleketinden hiç tanımadığım eşimin akrabası arayıp sütüm gelsin diye tavsiye veriyo. İyi de benim sütüm var, kim gidip yok demiş onu da anlamadım. İki saat nasihat dinledim ya.Eslerin ailelerin eleştirmesi ne kadar sinir bozucu böyle bir zamanda ya! Sen merak etme, bebekler oyle cabuk toparlar ki nasil olduğunu anlamazsın bile, sen kendi ruh durumuna bak, kimseyi dinleme, bebegine odaklan, onunla konuş. Bosver herkesi, kolay degil ama boşver! Herkes her seyi soyleme hakki görüyor kendinde. Bsy soylerlerse 'evet bana bakmayi beceremediginiz için boyle oluyor' de
Ağzı olan konuşur artık. Herkes her konuda uzman. Kimsenin bir şey demesine gerek yok yani akıl vermeleri için. Kendiliğinden böyle bir hak görüyorlar kendilerinde. Doğum sonrası süreçte iyice çekilmez oluyordur. Susmuyorlar ama he de geç en azından çok takılmamaya çalış. Eşinin sana en büyük desteği veriyor olması lazım. O niye üstüne geliyor ki yaŞimdi kontrolden geldim. Doktor iki yıl çocuk yasağı koydu. Zaten bi daha çocuk da düşünmüyodum.
Bebeğin gelişimi ilk bi hafta sütüm az olduğu için bir hafta geriden geliyomuş. Dün doktor 2900 den 2400 e düştü demişti. Bugün 2650 olduğu anlaşıldı. Eşim çok evhamlı, hastanede de atıştık lohusalıktan tahammül edemiyorum. Normalde sabrederim.
Emzirme eğitimine gittim, çocuğun emmesinde ve emzirmende bir sıkıntı yok sen kimseye bakma dedi hemşire.
Cinnet geçirtiyolar insana diyemiyorum ki. Herkes bık bık bık başımda emzirme hemşiresi, çocuk doktoru, jinekolog. Bi bırakın da çocuğumla ilgileniyim yani.
Keşke ses kaydı amitma olsaydıBidaha at büyümüştür
2 yıl herkese diolar cnm.. Banada dediler..Şimdi kontrolden geldim. Doktor iki yıl çocuk yasağı koydu. Zaten bi daha çocuk da düşünmüyodum.
Ağzı olan konuşur artık. Herkes her konuda uzman. Kimsenin bir şey demesine gerek yok yani akıl vermeleri için. Kendiliğinden böyle bir hak görüyorlar kendilerinde. Doğum sonrası süreçte iyice çekilmez oluyordur. Susmuyorlar ama he de geç en azından çok takılmamaya çalış. Eşinin sana en büyük desteği veriyor olması lazım. O niye üstüne geliyor ki ya
Diğer odadalar, seslerini duyuyorum, eşime diyo ki çocuk sarılık olmuş, niye doktora erken götürmemişiz, ama benim suçummuş, ben sütümün gelip gelmediğini bilmiyo muymuşum. eşim de beni savunuyo ama bi sert çıkamıyo.2 yıl herkese diolar cnm.. Banada dediler..
Anne sütü 2 yıl verilmesi önerilior ya.. Ondan sanırım...
Ayyy sen nie herkesi başndan atmıosn ya?
Kuzum lütfen takmaDiğer odadalar, seslerini duyuyorum, eşime diyo ki çocuk sarılık olmuş, niye doktora erken götürmemişiz, ama benim suçummuş, ben sütümün gelip gelmediğini bilmiyo muymuşum. eşim de beni savunuyo ama bi sert çıkamıyo.
ya bu çocuk benim değil mi, bilerek hasta olsun ister miyim. gelen yenidoğan hemşiresi sütün var deyince doktor da kontrl beş gün sonra deyince bişey demedim, bnm de ilk çocuğum sonuçta. 5. gün sütüm gelmiş önceki 4 günün hesabını soruyo arkamdan oğluna. en ufak bi saygısızlık etmedim ben, ilk gece refakatçi geldi sabaha kadar uyudu, yorgunsundur anne dedim, o ağrıyla herseyi kendim yapmaya calıştım. haketmedim hiç.
Ah canım ya eşinle konuş ve gerekirse gitsinler. Başınızda kalabalığa gerek yok. Gerekirse blöf yap. "Bu moral bozukluğuyla sütüm kesilirse her şey daha kötü olur" de. Ters ters değil de tatlı tatlı yap bunu. Gitsinler ya faydası dokunmayan insanlar gelmiş bir de köstek oluyorlar hale bak. Kimsenin moralini bozmasına izin verme. Çocuk sizin. Kimse de onu sizden daha çok düşünecek değil. Sakın bu saçmalıklara kulak asıp kendini yetersiz hissedeyim deme. Sen nelerle boğuştun zaten aylardır. İki dk huzur versinler çocuğunuza kavuşmanın keyfini sürün. Kilosunu da hiç dert etme. Kuzenimin ikizleri fındık kadar doğdu. Şimdi üç aylıklar görsen ikisi de dobi dobi olmuşlar bile. Kuzenim de çok takıyordu kafaya. Kilo almayacaklar mı, böyle mi kalacaklar diye. Her gün aldıkları verdikleri gramı hesaplıyordu. Mutlu son işte. Seninki de öyle olacak hiç merak etme. Sarılık da düzelecek Allah'ın izniyle. Düzelmeyen hiç duymadım. Sen de duymamışsındır. Yenidoğan sarılığı zaten çok yaygın bir şey. Öyle nadir rastlanan bir durum da değil yani. Tıka kulaklarını herkes saçmalar durur. Boş yapıyorlar işteDiğer odadalar, seslerini duyuyorum, eşime diyo ki çocuk sarılık olmuş, niye doktora erken götürmemişiz, ama benim suçummuş, ben sütümün gelip gelmediğini bilmiyo muymuşum. eşim de beni savunuyo ama bi sert çıkamıyo.
ya bu çocuk benim değil mi, bilerek hasta olsun ister miyim. gelen yenidoğan hemşiresi sütün var deyince doktor da kontrl beş gün sonra deyince bişey demedim, bnm de ilk çocuğum sonuçta. 5. gün sütüm gelmiş önceki 4 günün hesabını soruyo arkamdan oğluna. en ufak bi saygısızlık etmedim ben, ilk gece refakatçi geldi sabaha kadar uyudu, yorgunsundur anne dedim, o ağrıyla herseyi kendim yapmaya calıştım. haketmedim hiç.
Seni rahatsız edecek insanların yanında durma.zaten lohusasın iyice sinirini bozarlar.kaldı ki benim bile burdan sinirim bozuldu.o konuştuğu an içeri gidip lohusa kadının arkasından bu şekilde konuşulur mu ayıp değil mi dicektin.ben çocuk doktorunun yanında asistanlık yapmıştım sarılık olan bir sürü bebe var hemen toparlıyorlar.herkesin başına gelebilecek bir durum kndini üzüp sıkma geçer inşallah.çok sessiz kalınca daha fazla konuşurlar kimsenin rahatsız etmesine izin verme.bebeğine de yansır bu durum artık ikiniz için davranDiğer odadalar, seslerini duyuyorum, eşime diyo ki çocuk sarılık olmuş, niye doktora erken götürmemişiz, ama benim suçummuş, ben sütümün gelip gelmediğini bilmiyo muymuşum. eşim de beni savunuyo ama bi sert çıkamıyo.
Sen doğum yapmışsın anaaaammmmmmmmmYok birlikte
Kızzzz vikkkkk yaparmı bi bebe fare gibi
Bebe gibi ağlasana
Yaptm cnm.. Nasılsn
Sen nerelerdesiiinSen doğum yapmışsın anaaaammmmmmmmm
Aynı yerdeyim dolanıyorum panda gibi ahhshshs sen nasılsın nasil gidiyor canımmSen nerelerdesiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?