Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözünü aydın. Boya kokusu iyice çıksın da öyle girersiniz. Sarılık hep oluyor ya ama bir şekilde düzeliyor. Zor oluyordur ama sen iki saatte bir emzirmeye devam et. Engellemenin yolu o. Yarın da güzel sonuçlar alırsınız inşallah

2 saatte bir emzirme, 4 saatte bir mama. Artık saat saymaktan.

Canimm nasilsin:) ben 2 çocukla hayata adapte olmaya çalışıyordum valla. Bu 2.hamilelik zor geçti ve alışmaya çalışmak daha zor. Gundem.kotu moraller bozuk. Allah yardımcımız olsun... Sen de dogum yapmışsın ben kaç sefer bakmıştım buraya ama senin yazdıklarını cok görmemiştim bi ara yoktum buralarda:) bebiş kiz mi nasil gidiyor :)

2 cocuklu anneler dahada zorlanıor kuzum..
İyiyim cok şükür..
Evet benmde hamileliğim aşırı ama aşırı kötüydü.. Her anı stres... Mucize bebek resmen..
Kız bebiş.. Birbirimize alışıyoruz :)
Beni de ameliyatlar biraz zorladı. Hâlâ bazı geceler ağrıdan ağlayarak kalkıyorum çocuğa bakmaya.
Senin ekstra durumların var.. Cok normal cnm.. Geçer ama ağrılar 3-4 güne merak etme

Günaydın. Bu gece çocuğa 3-4 saat annem bakti. Kendimi 3-4 ay uyumuş gibi hissediyorum.
Bunun büyük bir adım olduğunu farkındamısın
Günaydın ben yine uyuyamayanlardanım Miss Bride Bal0ncuk uykusuzluk çok zor sizi çok iyi anlıyorum.bende 2 saatte bir kalkıyorum Allah yardımcınız olsun.insan gergin oluyor
Bende gebeyken yazıodm hep uyuyMıorm die hatırlıomsn
Herkes bana uyu bugnlerin kıymetini bil diodu anlamıodm
Cidden uyu bulutum
Bugnleri mumla arıyacaksn
Benm kız ilk doğduğu hafta uyandıramıodm..hep uyuyodu.. Korkuodm o kdar uyumasına sarılık olcak vs die..
Şimdi çingeneee vviiiikkkkkk die bi başlıo
Allahımmm diorm sabır

Günaydın herkese, toplayamiyorum kafami. Hoş, nasil toplanir ki bunca kargasa daginiklik aci zorbalik huzursuzluk pislik icinde.. ne olacagiz, noluyoruz, napiyorlar, offff!

Evet hatırlıyorum sen uykusuzluk için antrenman yaptın resmen elimde değil ki burası bu hafta 46 45 derece evdeki vantilatör bile yetersiz sıcak esiyor buz kompresi 1 saate kalmadan ısınıyor şimdi duştan çıktım bu da anlık fayda sağlıyor. Ayrıca fıstığımıza çingene deme prenses o alışmış sana belli ki naz yapıyor tabi insan bir yerden sonra yeter be diyordur

Ne oldu Yok sen ağlama bacım ben senin yerine de ağlarım lena var
Yok birlikte

Kızzzz vikkkkk yaparmı bi bebe fare gibi
Bebe gibi ağlasana

Sen de ozlendin cnm benim doğum yaptın mi
Yaptm cnm.. Nasılsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…