- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.561
Hadi gözünü aydın. Boya kokusu iyice çıksın da öyle girersiniz. Sarılık hep oluyor ya ama bir şekilde düzeliyor. Zor oluyordur ama sen iki saatte bir emzirmeye devam et. Engellemenin yolu o. Yarın da güzel sonuçlar alırsınız inşallahÇıktılar çok şükür. Boyacılar evde şuan. Tadilatı temizliği derken birkaç güne inşallah yerleşir. Benim ağrılarım hafifliyo gibi annemdeyiz.
Bebişin sarılığı sınırda çıktı. Bir tık daha artarsa doktor hastaneye yatirip kuvoze alcak iki gun. O yuzden iki saatte bir emzirmeye calisiyorum savasa savasa. Yarin kontrolumuz var.
Burda da öyle. Hamilelik kolaymış ya meğer1 gn gecikmeden bişi olmaz
Ağrısız sızısız pratik bir test
Burda bebeğin uyuyo olması istenior..
Orda nasıl sordnmu
2 saatte bir emzirme, 4 saatte bir mama. Artık saat saymaktan.Hadi gözünü aydın. Boya kokusu iyice çıksın da öyle girersiniz. Sarılık hep oluyor ya ama bir şekilde düzeliyor. Zor oluyordur ama sen iki saatte bir emzirmeye devam et. Engellemenin yolu o. Yarın da güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Hiç özlemedm gebeliği..Burda da öyle. Hamilelik kolaymış ya meğer
Canimm nasilsin:) ben 2 çocukla hayata adapte olmaya çalışıyordum valla. Bu 2.hamilelik zor geçti ve alışmaya çalışmak daha zor. Gundem.kotu moraller bozuk. Allah yardımcımız olsun... Sen de dogum yapmışsın ben kaç sefer bakmıştım buraya ama senin yazdıklarını cok görmemiştim bi ara yoktum buralarda:) bebiş kiz mi nasil gidiyor :)@Sns34 cnmm arkadaşım destekçim
Carpediemssss kızzzz
Okyanusbulut cnmm
@PiinkFiish
@pamuk_helva
@beklemede27
@Mavis222
@tugcekb
@BiyoMel
@serrabk
@SnowySecret
Özlendiniz
Beni de ameliyatlar biraz zorladı. Hâlâ bazı geceler ağrıdan ağlayarak kalkıyorum çocuğa bakmaya.Hiç özlemedm gebeliği..
Belki kötü geçirdim diedir
2 cocuklu anneler dahada zorlanıor kuzum..Canimm nasilsin:) ben 2 çocukla hayata adapte olmaya çalışıyordum valla. Bu 2.hamilelik zor geçti ve alışmaya çalışmak daha zor. Gundem.kotu moraller bozuk. Allah yardımcımız olsun... Sen de dogum yapmışsın ben kaç sefer bakmıştım buraya ama senin yazdıklarını cok görmemiştim bi ara yoktum buralarda:) bebiş kiz mi nasil gidiyor :)
Senin ekstra durumların var.. Cok normal cnm.. Geçer ama ağrılar 3-4 güne merak etmeBeni de ameliyatlar biraz zorladı. Hâlâ bazı geceler ağrıdan ağlayarak kalkıyorum çocuğa bakmaya.
Günaydın. Bu gece çocuğa 3-4 saat annem bakti. Kendimi 3-4 ay uyumuş gibi hissediyorum.Pofffff.... Vallahi böyle imdat die bağırasım var
Günaydın
Bunun büyük bir adım olduğunu farkındamısınGünaydın. Bu gece çocuğa 3-4 saat annem bakti. Kendimi 3-4 ay uyumuş gibi hissediyorum.
Bende gebeyken yazıodm hep uyuyMıorm die hatırlıomsnGünaydın ben yine uyuyamayanlardanımMiss Bride Bal0ncuk uykusuzluk çok zor sizi çok iyi anlıyorum.bende 2 saatte bir kalkıyorum Allah yardımcınız olsun.insan gergin oluyor
Ne oldu Yok sen ağlama bacım ben senin yerine de ağlarım lena var
Evet hatırlıyorum sen uykusuzluk için antrenman yaptın resmenBunun büyük bir adım olduğunu farkındamısın
Bende gebeyken yazıodm hep uyuyMıorm die hatırlıomsn
Herkes bana uyu bugnlerin kıymetini bil diodu anlamıodm
Cidden uyu bulutum
Bugnleri mumla arıyacaksn
Benm kız ilk doğduğu hafta uyandıramıodm..hep uyuyodu.. Korkuodm o kdar uyumasına sarılık olcak vs die..
Şimdi çingeneee vviiiikkkkkk die bi başlıo
Allahımmm diorm sabır
Sen de ozlendin cnm benim doğum yaptın mi@Sns34 cnmm arkadaşım destekçim
Carpediemssss kızzzz
Okyanusbulut cnmm
@PiinkFiish
@pamuk_helva
@beklemede27
@Mavis222
@tugcekb
@BiyoMel
@serrabk
@SnowySecret
Özlendiniz
Yok birlikteNe oldu Yok sen ağlama bacım ben senin yerine de ağlarım lena var
Kızzzz vikkkkk yaparmı bi bebe fare gibiEvet hatırlıyorum sen uykusuzluk için antrenman yaptın resmenelimde değil ki burası bu hafta 46 45 derece evdeki vantilatör bile yetersiz sıcak esiyor buz kompresi 1 saate kalmadan ısınıyor şimdi duştan çıktım bu da anlık fayda sağlıyor. Ayrıca fıstığımıza çingene deme prenses o alışmış sana belli ki naz yapıyor tabi insan bir yerden sonra yeter be diyordur
Yaptm cnm.. NasılsnSen de ozlendin cnm benim doğum yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?