Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman mucize bebek hoşgelmis. Allah analı babalı büyütsün :) Senin bütün sıkıntılarını bir gülüşüyle silsin süpürsün:) ne kadarlık su an,adı ne minigin:) Hamielik zor dedin ya mide bulantıların mi cok oldu nasil gecti?

Eşimin memleketinden hiç tanımadığım eşimin akrabası arayıp sütüm gelsin diye tavsiye veriyo. İyi de benim sütüm var, kim gidip yok demiş onu da anlamadım. İki saat nasihat dinledim ya.
Ya bu nasil bir kafa cidden anlamiyorum, nasil hak goruyorlar nasil yahu?? Cehaletttt

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah kuşum
Kaç hafta da doğdu .. galiba öyle oldu valla cuma gnu 41. Hafta tık yok bende..
38+2de ama sezeryanla alındı kuzum benimki

Amin cnm benm cok tşk ederim :)
Tüp bebek benmki.. Cok hastanede yattm.. Kanamalarım oldu.. Aylarca ayağa kalkmam yasaktı... Bebeklerden birini kaybettm vs derken.. Zor süreçti cnm

İym şükür bebekle uğraşıyorum annelik çok zormuş dimi
Birazzzz
Ama herkes bu zorluğu yaşamalı inşallah

Ya bu nasil bir kafa cidden anlamiyorum, nasil hak goruyorlar nasil yahu?? Cehaletttt
Uykulu ve bebekli kim diecektm az kalsa ya ip

Bal0ncuk canimm anne olmussun tebrik ederim Bebisinin omru uzun, bahti guzel olsun. Allah anali babali buyutsun

Anladım kuzum hepsi gecti cok sukur zor olsa da. Bi kızın senin yanında. Ve Rabbim ona sağlıklı hayirli uzun ömürler versin insaallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…