- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.601
Kiz gece getir ben bakarim uyku sıkıntım yok benimKeşke ses kaydı amitma olsaydı
Sesini atsaydmda
Bidaha görmek istemezdn
Vikkkkkkkkkkk
2 yıl herkese diolar cnm.. Banada dediler..
Anne sütü 2 yıl verilmesi önerilior ya.. Ondan sanırım...
Ayyy sen nie herkesi başndan atmıosn ya?
Resim iste bana atmıyorBal0ncuk uzun zamandır giremiyodum, acaba doğurdu mu diye aklımdaydın, çok mutlu oldum. Hayırlı olsun, gözün aydın olsun. Size ferah getirsin miniğimizzzzz
Aaa çok ayıp bence bir adet "bebek poposu resmi" hak ettik. Yılların emeği, dostluğu. Çok ayıp BaluşResim iste bana atmıyor
Biz aynıyık da sen hep kaçakAynı yerdeyim dolanıyorum panda gibi ahhshshs sen nasılsın nasil gidiyor canımm
Sen doğum yapmışsın anaaaammmmmmmmm
Bal0ncuk uzun zamandır giremiyodum, acaba doğurdu mu diye aklımdaydın, çok mutlu oldum. Hayırlı olsun, gözün aydın olsun. Size ferah getirsin miniğimizzzzz
Dogurdunmu baloncukummmm@Sns34 cnmm arkadaşım destekçim
Carpediemssss kızzzz
Okyanusbulut cnmm
@PiinkFiish
@pamuk_helva
@beklemede27
@Mavis222
tugcekb
@BiyoMel
@serrabk
z e y n o m
Özlendiniz
62 saat bayram nobeti beni ölduremedi nealiş hepinizin bebesine yeterim benBiz aynıyık da sen hep kaçak
Hemsirecik Kendi çocuğuna da gece ayık kalabilerek baktığın günleri de görmek isteriz hemşire reyiz Bakam o zaman şikayet edecek misin
Çokmuş be bebeklerin nöbeti o kadar olmuyor genelde62 saat bayram nobeti beni ölduremedi nealiş hepinizin bebesine yeterim ben
Ve ayni anda 12 bebege bakabiliyorumÇokmuş be bebeklerin nöbeti o kadar olmuyor genelde
Doğurdum kuzumDogurdunmu baloncukummmm
Ben hala doguramadim 40. Haftadaym hala tık yok
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah kuşumDoğurdum kuzum
Seninki halinden memnun sanırım
O zaman mucize bebek hoşgelmis. Allah analı babalı büyütsün :) Senin bütün sıkıntılarını bir gülüşüyle silsin süpürsün:) ne kadarlık su an,adı ne minigin:) Hamielik zor dedin ya mide bulantıların mi cok oldu nasil gecti?2 cocuklu anneler dahada zorlanıor kuzum..
İyiyim cok şükür..
Evet benmde hamileliğim aşırı ama aşırı kötüydü.. Her anı stres... Mucize bebek resmen..
Kız bebiş.. Birbirimize alışıyoruz :)
Senin ekstra durumların var.. Cok normal cnm.. Geçer ama ağrılar 3-4 güne merak etme
İym şükür bebekle uğraşıyorum annelik çok zormuş dimiYok birlikte
Kızzzz vikkkkk yaparmı bi bebe fare gibi
Bebe gibi ağlasana
Yaptm cnm.. Nasılsn
Ya bu nasil bir kafa cidden anlamiyorum, nasil hak goruyorlar nasil yahu?? CehalettttEşimin memleketinden hiç tanımadığım eşimin akrabası arayıp sütüm gelsin diye tavsiye veriyo. İyi de benim sütüm var, kim gidip yok demiş onu da anlamadım. İki saat nasihat dinledim ya.
38+2de ama sezeryanla alındı kuzum benimkiGözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah kuşum
Kaç hafta da doğdu .. galiba öyle oldu valla cuma gnu 41. Hafta tık yok bende..
Amin cnm benm cok tşk ederim :)O zaman mucize bebek hoşgelmis. Allah analı babalı büyütsün :) Senin bütün sıkıntılarını bir gülüşüyle silsin süpürsün:) ne kadarlık su an,adı ne minigin:) Hamielik zor dedin ya mide bulantıların mi cok oldu nasil gecti?
Birazzzzİym şükür bebekle uğraşıyorum annelik çok zormuş dimi
Uykulu ve bebekli kim diecektm az kalsa yaYa bu nasil bir kafa cidden anlamiyorum, nasil hak goruyorlar nasil yahu?? Cehaletttt
Cnmm cok tşk ederimBal0ncuk canimm anne olmussun tebrik ederim Bebisinin omru uzun, bahti guzel olsun. Allah anali babali buyutsun
Günaydınnnnnnnnnnn
Günaydın kuzumhaydi gel içelim yerlere düşelim
Anladım kuzum hepsi gecti cok sukur zor olsa da. Bi kızın senin yanında. Ve Rabbim ona sağlıklı hayirli uzun ömürler versin insaallah ❤38+2de ama sezeryanla alındı kuzum benimki
Amin cnm benm cok tşk ederim :)
Tüp bebek benmki.. Cok hastanede yattm.. Kanamalarım oldu.. Aylarca ayağa kalkmam yasaktı... Bebeklerden birini kaybettm vs derken.. Zor süreçti cnm
Birazzzz
Ama herkes bu zorluğu yaşamalı inşallah
Uykulu ve bebekli kim diecektm az kalsa yaip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?