- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.641
Merhaba graves hastalığınız mı var? Gebeliğiniz nasıl ilerliyor. Bana da aynı teşhis kondu ve bebek istiyorum çokGraves Otoimmum bi hastalik. Sukur cikmamis. Troidlerle ilgili. Gebelikte dikkat edilmesi gerekio bi troid isine. Ben de o da var..
Nie birden kayboldun kızAmin canım benim.
Napim köye geldim bende hava almaya miss
Reglime 3 gün kaldı yav
Her ikisi de, ancak lohusa depresyonu olmamasi için cevre tutumu cok onemli. Yani tek başına delirmiyorsun emin olStres Bitmiyo. Lohusaliktan mi yoksa etrafım mi beni delirtiyo bilmiyorum kuzum ya
Canimm... Nasılsın? Keyfim yok hiç
Noldu dayloşumCanimm... Nasılsın? Keyfim yok hiç
Noldu kizzzCanimm... Nasılsın? Keyfim yok hiç
Yerim onu benBandaclarını takıo teyzesi cok sevimli oluo
Evet maşallah saçlı doğdu
Simsiyah saçları var
Lohusa krizlerm felan yk ya benim
Ben ona inanmıorm zaten
Gayet rutin gündelik hayatıma devam ediorm.. Tek derdim veremediğim kilolarm insanlar hala doğum yaomadğımı düşünüolar
Gaz sancılarıda başladı 3 gndür
Allah sizede böyle gazlarıyla uğraştğnz bitap düştüğünüz günler nasip etsn
Bende ayak üstüje ayak atıp izliyim
Allah yardımcın olsunStres Bitmiyo. Lohusaliktan mi yoksa etrafım mi beni delirtiyo bilmiyorum kuzum ya
Merhaba merak ettim bebek sahibi oldunuz mu acabaMerhaba :) 2020 yılında bende bebek düşünenlerdenim. İnşallah gönlümüze göre olur:)
Baluşummm
İyi sabahlarİyi geceler kızlar
Ayy siz gaz bebeleriyle uğraşnYerim onu beneminim çok yakışıyordur koklayarak öp benim için annesi. Daha dur bismillah daha yeni doğum oldu yavaş yavaş bile olsa gider o kilolar
Amin canım aminkahvede ister misin izlerken
Nasılsın güzelliğimBaluşummm
Oraya gelirim sen bakarsın bebişime ona göreİyi sabahlar
Ayy siz gaz bebeleriyle uğraşn
Ben kahvemi isterm tabe
Nasılsın güzelliğim
Sessiz ve derindesin
Yk ben o zaman balayında olcamOraya gelirim sen bakarsın bebişime ona göre
Hmileyken zaman durmuştuSekiz gün olmuş günler nasıl geciyo anlamıyorum ben ya.
Malum bu yangınlar falan moralim çok bozuk hiç giremedim buralara. Umarım biran önce herşey düzelirİyi sabahlar
Ayy siz gaz bebeleriyle uğraşn
Ben kahvemi isterm tabe
Nasılsın güzelliğim
Sessiz ve derindesin
Noldu dayloşum
Noldu kizzz
Gundemle ilgili arkadaslar. İcim sıkışıyor.. cok zor... Muglada arkadasimin evi kül doluyor. Merkeze yaklasiyor. Birsuru il koy kasaba canlilar bitkiler hayvanlar... OfffffNiyeki
Bebisler arkadaş olacak ama ne balayi aşk olsunYk ben o zaman balayında olcam
Hmileyken zaman durmuştu
Canımın içi benim kuzenim de mugladaydi.. gökten kül yağıyor demişti...ülkece büyük bir zorluktan geçiyoruz ve bu zorluluğu atlatmayı beceremiyoruz.. Allah yardımcıları olsunGundemle ilgili arkadaslar. İcim sıkışıyor.. cok zor... Muglada arkadasimin evi kül doluyor. Merkeze yaklasiyor. Birsuru il koy kasaba canlilar bitkiler hayvanlar... Offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?