Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de öyle tipleri hic ciddiye almayarak kendine en buyuk iyiligi yaparsın, hic düşünme sıkma canini. Ruya gordm vs diyosa, olur oyle seyler ya takma kafana canin sklmistir de gec. Takildikca daha da kararir için. Salla gitsin

Ya öyle mi diyorsun bencede az kaldı hele 30 hafta yazısını görünce doğum
moduna girerim kızda ekşi derler sende tutmuş ben pasta istiyordum sürekli neyseki bitti o aşerme dönemi kilo aldım baya yarın aile hekimi tartacak bakalım kaç almışım sen kaç kilo aldın kaç kilo verdin gerçi daha lohusasın ama bebeyle kaç gidiyor merak ettim
Hadi ya sen de kötü olmuşsun neyseki sonuç iyi bana da aynısını dediler 5 dakikada içip bir saat sonra aç karnına verdim ama sonra bir daha almadılar o yönden iyi oldu.bir saat daha dayanamazdım iyi dayanmışsın sen

Ayvalığın tadını çıkar.yaşadığımız her an kıymetli.hiçbir şey düşünme stres bütün kötülüklerin hastalıkların anası.Ayvalık tostu ye benim yerime ayrıca sonuçlar iyi olcak kötüyü düşünme.kötü insanların telefonlarını da açma bir daha.ben annemi bile açmıyorum bazen rahatımı bozmamak için.konuşunca geriliyorum sonra ne gerek var

Cnm nie insanları takıosn?
Milletin ağzı torba değilki büzesin.. Sal gitsin.. Zaten senin derdn sana yetio
Bide kim ne demiş onu takarsan oho...
Bide kendi huyunu biliosn nie araştırıosn..
Neyse herşeyi boşver bak mis gibi tatildesn tadını çıkar
9 ayın sonunda hiç bişey eskisi gibi olnayacak cnkü

Ah bulutum bu soruyu sornayacaktn
Cok cok cok cokkkk aldmmm
Hiç veremedm

Merhaba graves hastalığınız mı var? Gebeliğiniz nasıl ilerliyor. Bana da aynı teşhis kondu ve bebek istiyorum çok
Merhaba, benim Hashimoto rahatsizligim var. Ilaclari duzenli kullanir beslenmene dikkat edersen asla gebelige engel degil. Ben de okuduklarimdan cok etkenmistim ve sorun yasarim sandim ama cok sukur 40 yasindayim ve normal yolla hamile kaldim. Ilaclarini asla aksatmamalisin. Zaten onlar sayesinde degerler duzeliyor ve sorun ortadan kalkiyor. Kafaya takilacak bir durum degil hic merak etme.

Kizlar bu vesileyle nassiniz insallah yaa. Ben hala mide bulantisi ve tiksintiyle mucadele ettigimden girip yazamiyorum.

N Neal Ruya goren kisi heralde surekli sizi kafasinda kuruyor ruyalarina girmissiniz ama anneni aglarken gormus cok guzel cunku ruyalarin tersi cikar Annen sevinecek demek ki. Sonucun guzel gelecek
Bal0ncuk bebis nasil sen nasilsin??

Yeni hamilelerimiz var mi beni guncelleyin please

Aynen canım, o 2. İyice zorladi. Herkes farklı aliyor iste. Kimi 50ml sekerle ölçüyor, kimi tek sefer aliyor, kimi direkt tokluga bakiyor vs. Neyse gecti bitti sukur

Gaz sancılarımız başladı abla.. Huysuzlanıor yavaştan :)
Aa 16. Haftandasn.. Bende 18 kdar sürmüştü ama geç başlamştı
11 haftamda fela sanrım

Bende şeker yüklemesi olmadım daha bakalım yaptırabilecekmiyim

Karnımda bi boşluk var zamanla alışacağım inşallah. Daha kendime gelemedim pek. Yarın taşınıyorum. Eve bir yerleşeyim de.
Hem güzel hem buruk olsa gerek :) çok şükür yerleşiyorsunuz bebişinle eşinle güle güle otur inşallah
vermişsindir de sana az geliyordur senin bacaklar ince hatırlıyorum kolay verirsin sen sezeryan korsesi diye bir şey varmış geçen gördüm ama bu sıcakta da giyilmez dimi
Bende şeker yüklemesi olmadım daha bakalım yaptırabilecekmiyim
gebe günlüğü mü ne ondan yapsana kaçıncı haftada olduğunu unutuyorum 28e kadar yapılıyormuş sanırım.inşallah temiz çıkar yaptır geç hem bu haftada kan ve idrara da bakıyorlar önemli sanırım

Ya kankilerim benim bu kitlelerin olduğu göğsüm çatlak çatlak oldu.bunlar hep kalıcı mı olcak Bir kaç gün çamaşır giymedim ondan mı yoksa genişledi diye mi bilmiyorum baya kötü oldu bir de bacaklarımın arkası hep varis bunlar da mı geçmez

Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Evladınızın ayağına taş değmesin inşallah onlar çok kıymetli

Pazartesi dr randevum var canım bakalım ne diyecek 25 haftalık oluyorum işte o zaman
Ben oğlanda hep ekşi yerdim kızda tatlı istiyor canım sürekli ama abartmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…