- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.681
Sen de öyle tipleri hic ciddiye almayarak kendine en buyuk iyiligi yaparsın, hic düşünme sıkma canini. Ruya gordm vs diyosa, olur oyle seyler ya takma kafana canin sklmistir de gec. Takildikca daha da kararir için. Salla gitsinCanım çok sıkıldı. Ben onun iki yıldır denediği halde çocuğu olmadığı için ne kadar üzüldüğünü bildiğimden hamile olduğumu ona söylemeye bile utandım. Annem annesine söylemiş diye söylemek zorunda kaldım. Karması beni böyle buluyor. "Biri mutsuz olsa da ben onun mutsuzluğuyla mutlu olsam" diyen bir kafa
Ya öyle mi diyorsunNormalde severm ama gebelikte tatlıdan şekerli şeylerden nefret ettm
Görmek bile tiksindiriodu
Hep ekşi istedi cnm
Ama bilmem rahattı şeker yüklemesi..
Amannnnn neyse geçti gitti bulutum
Zaten şeker yüklemesi geçtiyse gebeliğini bitti say.. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor
Cok şükür sonucuda güzel
Vallahi fetal için stres yapıormu diye düşünüodm ama soramıodm..
Sen madem yazmşsn itiraf etmişsin
Bişey çıkmıacaaaakkkkk..
Ayyy güzel şeyler konuşalm
Tatilemi gidiosnz
Hadi ya sen de kötü olmuşsun neyseki sonuç iyiŞükürserbet gibi bsy olmus seninki kötu olmuş gercekten. Ben konuşamadım bile, konussaydim kusardim bunu 5 dkda ic 1 saat sonra bsy yiyip icmeden gel dedi, gidince bu sefer ye de gel diyecek sandim, yine yeme icme 1 saat sonra gel deyince moralim bozuldu resmen. Su icememek mahvetti
Ayvalığın tadını çıkar.yaşadığımız her an kıymetli.hiçbir şey düşünme stres bütün kötülüklerin hastalıkların anası.Ayvalık tostu ye benim yerimeMoral falan kalmadı ya. Ayvalık'a geldik yangınlardan önce adamın beynini yiyerek rezervasyon yaptırdık diye iptal edelim de diyemedim. Odada mala bağlamış tavanı izleyerek uzanırken akrabanın teki mesaj attı. Rüyasında beni görmüş. Annem ağlıyormuş ama rüyayı anlatmayı düşünmüyormuş. Gerizekalı, rüyadan etkileneceğimi düşünüp anlatmıyorsan bunu neden söylüyorsun? Sinirlerimi alt üst etti gece gece. Ben zaten kaygıdan geberiyorum. Yangınlara mı üzüleyim, coronadan nasıl korunabiliriz derdine mi düşeyim senin gibi ruh emicilere mi cevap yetiştirerim. Fetal dna testi sonuçlanmadı daha. Bir yandan onda bir şey çıkarsa diye kafayı yiyorum zaten. Kendimi kesicem stresten
Karnımda bi boşluk varEvet öğüre öğüre içtim resmen işkenceartık gebe değilsin ana oldun ne çabuk geçiyor zaman vay be
Cnm nie insanları takıosn?Bugün geldik ve bugün geldiğime pişman oldum. Testi de kan verdikten sonra ilk 4-5 gün falan umursamadım. Sonra birden aklıma düştü acaba söylediklerinden daha erken sonuç çıkar mı diye. Biraz araştırayım derken test sonuçlarıyla alakalı şeyler çıktı karşıma ve anksiyetem depreşti. O günden beri kafayı yiyorum. Üstüne de densiz akraba mesajı cila gibi ya. Sabaha kadar oturur kendimi yerim artık
Ah bulutum bu soruyu sornayacaktnYa öyle mi diyorsunbencede az kaldı hele 30 hafta yazısını görünce doğum
moduna girerimkızda ekşi derler sende tutmuş ben pasta istiyordum sürekli neyseki bitti o aşerme dönemi kilo aldım baya yarın aile hekimi tartacak bakalım kaç almışım sen kaç kilo aldın kaç kilo verdin gerçi daha lohusasın ama bebeyle kaç gidiyor merak ettim
Hadi ya sen de kötü olmuşsun neyseki sonuç iyibana da aynısını dediler 5 dakikada içip bir saat sonra aç karnına verdim ama sonra bir daha almadılar o yönden iyi oldu.bir saat daha dayanamazdım iyi dayanmışsın sen
Merhaba, benim Hashimoto rahatsizligim var. Ilaclari duzenli kullanir beslenmene dikkat edersen asla gebelige engel degil. Ben de okuduklarimdan cok etkenmistim ve sorun yasarim sandim ama cok sukur 40 yasindayim ve normal yolla hamile kaldim. Ilaclarini asla aksatmamalisin. Zaten onlar sayesinde degerler duzeliyor ve sorun ortadan kalkiyor. Kafaya takilacak bir durum degil hic merak etme.Merhaba graves hastalığınız mı var? Gebeliğiniz nasıl ilerliyor. Bana da aynı teşhis kondu ve bebek istiyorum çok
Aynen canım, o 2. İyice zorladi. Herkes farklı aliyor iste. Kimi 50ml sekerle ölçüyor, kimi tek sefer aliyor, kimi direkt tokluga bakiyor vs. Neyse gecti bitti sukurYa öyle mi diyorsunbencede az kaldı hele 30 hafta yazısını görünce doğum
moduna girerimkızda ekşi derler sende tutmuş ben pasta istiyordum sürekli neyseki bitti o aşerme dönemi kilo aldım baya yarın aile hekimi tartacak bakalım kaç almışım sen kaç kilo aldın kaç kilo verdin gerçi daha lohusasın ama bebeyle kaç gidiyor merak ettim
Hadi ya sen de kötü olmuşsun neyseki sonuç iyibana da aynısını dediler 5 dakikada içip bir saat sonra aç karnına verdim ama sonra bir daha almadılar o yönden iyi oldu.bir saat daha dayanamazdım iyi dayanmışsın sen
Gaz sancılarımız başladı abla.. Huysuzlanıor yavaştan :)Kizlar bu vesileyle nassiniz insallah yaa. Ben hala mide bulantisi ve tiksintiyle mucadele ettigimden girip yazamiyorum.
N Neal Ruya goren kisi heralde surekli sizi kafasinda kuruyor ruyalarina girmissiniz ama anneni aglarken gormus cok guzel cunku ruyalarin tersi cikarAnnen sevinecek demek ki. Sonucun guzel gelecek
Bal0ncuk bebis nasil sen nasilsin??
Yeni hamilelerimiz var mi beni guncelleyin please
Uykular haram oldu gençlğim bak talanda oldu çok sevdim yalan oldu zalım gecelerSabaha cok var
Bende şeker yüklemesi olmadım daha bakalım yaptırabilecekmiyimEvet öğüre öğüre içtim resmen işkenceartık gebe değilsin ana oldun ne çabuk geçiyor zaman vay be
o kadar şerbet gibiki sakince içince de olmadısen tatlı seviyorsun herhalde bende aroma falan yoktu direk şekerli su verdiler
sevindim.benimkinin adı yok devlette yaptırdım bir şişe su getir dediler götürdüm içine şeker gibi bir şey atıp verdilerneyse sonuç iyi en azından Sonrasında gözüm karardı da neyseki eşim yanımdaydı konuşa konuşa vakit geçti
Senin iyi günlerinUykular haram oldu gençlğim bak talanda oldu çok sevdim yalan oldu zalım geceler
Derken?Bende şeker yüklemesi olmadım daha bakalım yaptırabilecekmiyim
Son iki ay özellikle o kadan iyiydi ki anlatamamSenin iyi günlerin
Derken?
HatırltaceeeeğğuuummmSon iki ay özellikle o kadan iyiydi ki anlatamam
Hem güzel hem buruk olsa gerek :) çok şükür yerleşiyorsunuzKarnımda bi boşluk varzamanla alışacağım inşallah. Daha kendime gelemedim pek. Yarın taşınıyorum. Eve bir yerleşeyim de.
vermişsindir de sana az geliyordur senin bacaklar ince hatırlıyorum kolay verirsin senCnm nie insanları takıosn?
Milletin ağzı torba değilki büzesin.. Sal gitsin.. Zaten senin derdn sana yetio
Bide kim ne demiş onu takarsan oho...
Bide kendi huyunu biliosn nie araştırıosn..
Neyse herşeyi boşver bak mis gibi tatildesn tadını çıkar
9 ayın sonunda hiç bişey eskisi gibi olnayacak cnkü
Ah bulutum bu soruyu sornayacaktn
Cok cok cok cokkkk aldmmm
Hiç veremedm
gebe günlüğü mü ne ondan yapsana kaçıncı haftada olduğunu unutuyorumBende şeker yüklemesi olmadım daha bakalım yaptırabilecekmiyim
Gaz sancılarımız başladı abla.. Huysuzlanıor yavaştan :)
Aa 16. Haftandasn.. Bende 18 kdar sürmüştü ama geç başlamştı
11 haftamda fela sanrım
Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Evladınızın ayağına taş değmesin inşallahMerhaba, benim Hashimoto rahatsizligim var. Ilaclari duzenli kullanir beslenmene dikkat edersen asla gebelige engel degil. Ben de okuduklarimdan cok etkenmistim ve sorun yasarim sandim ama cok sukur 40 yasindayim ve normal yolla hamile kaldim. Ilaclarini asla aksatmamalisin. Zaten onlar sayesinde degerler duzeliyor ve sorun ortadan kalkiyor. Kafaya takilacak bir durum degil hic merak etme.
Pazartesi dr randevum var canım bakalım ne diyecek 25 haftalık oluyorum işte o zamanHem güzel hem buruk olsa gerek :) çok şükür yerleşiyorsunuzbebişinle eşinle güle güle otur inşallah
vermişsindir de sana az geliyordur senin bacaklar ince hatırlıyorum kolay verirsin sensezeryan korsesi diye bir şey varmış geçen gördüm ama bu sıcakta da giyilmez dimi
gebe günlüğü mü ne ondan yapsana kaçıncı haftada olduğunu unutuyorum28e kadar yapılıyormuş sanırım.inşallah temiz çıkar yaptır geç hem bu haftada kan ve idrara da bakıyorlar önemli sanırım
Hatırlatan sen ol bacım hayat yorgunuyum zaten benHatırltaceeeeğğuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?