- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.661
Cok canim skkin, kafami toplayamiyorum, elimden cok az bsy gelyoBebisler arkadaş olacak ama ne balayi aşk olsun
Canımın içi benim kuzenim de mugladaydi.. gökten kül yağıyor demişti...ülkece büyük bir zorluktan geçiyoruz ve bu zorluluğu atlatmayı beceremiyoruz.. Allah yardımcıları olsun
Haklısın cukomMalum bu yangınlar falan moralim çok bozuk hiç giremedim buralara. Umarım biran önce herşey düzelir
Sen nasılsın lenacık nasıl
Oyy Allah yardımcıları olsunGundemle ilgili arkadaslar. İcim sıkışıyor.. cok zor... Muglada arkadasimin evi kül doluyor. Merkeze yaklasiyor. Birsuru il koy kasaba canlilar bitkiler hayvanlar... Offfff
Dua etmekte yardımdır... Bol bol dua edeceğiz.... Maddi olarak yapabileceğimiz şey var ise onu yapacağız...Cok canim skkin, kafami toplayamiyorum, elimden cok az bsy gelyo
Rüya gibi geciyo günler cidden. Bir ay daha böyle geçecek gibiHmileyken zaman durmuştu
Ne eziyetti bee. Şimdi hatırladım da.Şeker yüklemesi yapıldı ne biçim bir şeymiş bunun tadını nasıl gazoza benzetiyorlar.gazozdur diye kafama dikip püskürttümsonucumuz temiz çıktı çok şükür
Ayy bana cok rahat gelmiştiŞeker yüklemesi yapıldı ne biçim bir şeymiş bunun tadını nasıl gazoza benzetiyorlar.gazozdur diye kafama dikip püskürttümsonucumuz temiz çıktı çok şükür
Sen yinede bugnlern kıymetini bilRüya gibi geciyo günler cidden. Bir ay daha böyle geçecek gibi
Ahhhhh!!!!Haklısın cukom
Ondan yana hepimizin morali bozuk
Poff
Oyy Allah yardımcıları olsun
Ölen tavuklar için beyaz et dedi adam ya..
Ay neyse
Dua etmekte yardımdır... Bol bol dua edeceğiz.... Maddi olarak yapabileceğimiz şey var ise onu yapacağız...
Adi neydi seninkinin? Ben elmali ictim tadi elmali gazozdu resmen. Asitli hc sevmem ama mecbur btrdm 2dkda. Ama sonrası çok kötüydü su icmemek yemek yememek, gozlerim karardi bacaklarim uyuştu resmen. Neyse ki sonuc iyi.Şeker yüklemesi yapıldı ne biçim bir şeymiş bunun tadını nasıl gazoza benzetiyorlar.gazozdur diye kafama dikip püskürttümsonucumuz temiz çıktı çok şükür
Ya ben 10 gün sonra rahatlarım diyodum, niye öyle dedin şimdi?Sen yinede bugnlern kıymetini bil
10 gn snra için daha fazla yoruluo olacaksn
Gerçeklerden kaçma dieYa ben 10 gün sonra rahatlarım diyodum, niye öyle dedin şimdi?
Sabaha cok varİyi geceler kızlar
Evet öğüre öğüre içtim resmen işkenceNe eziyetti bee. Şimdi hatırladım da.
o kadar şerbet gibiki sakince içince de olmadıAyy bana cok rahat gelmişti
Elmalı
Ben gazozuda dikmediğim için sakin skain içmiştim sorun olmamştı
Sen yinede bugnlern kıymetini bil
10 gn snra için daha fazla yoruluo olacaksn
sevindim.benimkinin adı yok devlette yaptırdım bir şişe su getir dediler götürdüm içine şeker gibi bir şey atıp verdilerAhhhhh!!!!
Elimizden geldiğince
Adi neydi seninkinin? Ben elmali ictim tadi elmali gazozdu resmen. Asitli hc sevmem ama mecbur btrdm 2dkda. Ama sonrası çok kötüydü su icmemek yemek yememek, gozlerim karardi bacaklarim uyuştu resmen. Neyse ki sonuc iyi.
Moral falan kalmadı ya. Ayvalık'a geldik yangınlardan önce adamın beynini yiyerek rezervasyon yaptırdık diye iptal edelim de diyemedim. Odada mala bağlamış tavanı izleyerek uzanırken akrabanın teki mesaj attı. Rüyasında beni görmüş. Annem ağlıyormuş ama rüyayı anlatmayı düşünmüyormuş. Gerizekalı, rüyadan etkileneceğimi düşünüp anlatmıyorsan bunu neden söylüyorsun? Sinirlerimi alt üst etti gece gece. Ben zaten kaygıdan geberiyorum. Yangınlara mı üzüleyim, coronadan nasıl korunabiliriz derdine mi düşeyim senin gibi ruh emicilere mi cevap yetiştirerim. Fetal dna testi sonuçlanmadı daha. Bir yandan onda bir şey çıkarsa diye kafayı yiyorum zaten. Kendimi kesicem stresten
Normalde severm ama gebelikte tatlıdan şekerli şeylerden nefret ettmEvet öğüre öğüre içtim resmen işkenceartık gebe değilsin ana oldun ne çabuk geçiyor zaman vay be
o kadar şerbet gibiki sakince içince de olmadısen tatlı seviyorsun herhalde bende aroma falan yoktu direk şekerli su verdiler
sevindim.benimkinin adı yok devlette yaptırdım bir şişe su getir dediler götürdüm içine şeker gibi bir şey atıp verdilerneyse sonuç iyi en azından Sonrasında gözüm karardı da neyseki eşim yanımdaydı konuşa konuşa vakit geçti
Vallahi fetal için stres yapıormu diye düşünüodm ama soramıodm..Moral falan kalmadı ya. Ayvalık'a geldik yangınlardan önce adamın beynini yiyerek rezervasyon yaptırdık diye iptal edelim de diyemedim. Odada mala bağlamış tavanı izleyerek uzanırken akrabanın teki mesaj attı. Rüyasında beni görmüş. Annem ağlıyormuş ama rüyayı anlatmayı düşünmüyormuş. Gerizekalı, rüyadan etkileneceğimi düşünüp anlatmıyorsan bunu neden söylüyorsun? Sinirlerimi alt üst etti gece gece. Ben zaten kaygıdan geberiyorum. Yangınlara mı üzüleyim, coronadan nasıl korunabiliriz derdine mi düşeyim senin gibi ruh emicilere mi cevap yetiştirerim. Fetal dna testi sonuçlanmadı daha. Bir yandan onda bir şey çıkarsa diye kafayı yiyorum zaten. Kendimi kesicem stresten
Bugün geldik ve bugün geldiğime pişman oldum. Testi de kan verdikten sonra ilk 4-5 gün falan umursamadım. Sonra birden aklıma düştü acaba söylediklerinden daha erken sonuç çıkar mı diye. Biraz araştırayım derken test sonuçlarıyla alakalı şeyler çıktı karşıma ve anksiyetem depreşti. O günden beri kafayı yiyorum. Üstüne de densiz akraba mesajı cila gibi ya. Sabaha kadar oturur kendimi yerim artıkVallahi fetal için stres yapıormu diye düşünüodm ama soramıodm..
Sen madem yazmşsn itiraf etmişsin
Bişey çıkmıacaaaakkkkk..
Ayyy güzel şeyler konuşalm
Tatilemi gidiosnz
ŞükürEvet öğüre öğüre içtim resmen işkenceartık gebe değilsin ana oldun ne çabuk geçiyor zaman vay be
o kadar şerbet gibiki sakince içince de olmadısen tatlı seviyorsun herhalde bende aroma falan yoktu direk şekerli su verdiler
sevindim.benimkinin adı yok devlette yaptırdım bir şişe su getir dediler götürdüm içine şeker gibi bir şey atıp verdilerneyse sonuç iyi en azından Sonrasında gözüm karardı da neyseki eşim yanımdaydı konuşa konuşa vakit geçti
Aman boşver sen onu yaa, sacma sapan, dedigi seye bak. Hey allammm... Bazilari moral bozmak için var hayattaBugün geldik ve bugün geldiğime pişman oldum. Testi de kan verdikten sonra ilk 4-5 gün falan umursamadım. Sonra birden aklıma düştü acaba söylediklerinden daha erken sonuç çıkar mı diye. Biraz araştırayım derken test sonuçlarıyla alakalı şeyler çıktı karşıma ve anksiyetem depreşti. O günden beri kafayı yiyorum. Üstüne de densiz akraba mesajı cila gibi ya. Sabaha kadar oturur kendimi yerim artık
Canım çok sıkıldı. Ben onun iki yıldır denediği halde çocuğu olmadığı için ne kadar üzüldüğünü bildiğimden hamile olduğumu ona söylemeye bile utandım. Annem annesine söylemiş diye söylemek zorunda kaldım. Karması beni böyle buluyor. "Biri mutsuz olsa da ben onun mutsuzluğuyla mutlu olsam" diyen bir kafaAman boşver sen onu yaa, sacma sapan, dedigi seye bak. Hey allammm... Bazilari moral bozmak için var hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?