Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok canim skkin, kafami toplayamiyorum, elimden cok az bsy gelyo

Malum bu yangınlar falan moralim çok bozuk hiç giremedim buralara. Umarım biran önce herşey düzelir
Sen nasılsın lenacık nasıl
Haklısın cukom
Ondan yana hepimizin morali bozuk
Poff

Gundemle ilgili arkadaslar. İcim sıkışıyor.. cok zor... Muglada arkadasimin evi kül doluyor. Merkeze yaklasiyor. Birsuru il koy kasaba canlilar bitkiler hayvanlar... Offfff
Oyy Allah yardımcıları olsun
Ölen tavuklar için beyaz et dedi adam ya..
Ay neyse

Şeker yüklemesi yapıldı ne biçim bir şeymiş bunun tadını nasıl gazoza benzetiyorlar.gazozdur diye kafama dikip püskürttüm sonucumuz temiz çıktı çok şükür

Şeker yüklemesi yapıldı ne biçim bir şeymiş bunun tadını nasıl gazoza benzetiyorlar.gazozdur diye kafama dikip püskürttüm sonucumuz temiz çıktı çok şükür
Ayy bana cok rahat gelmişti
Elmalı
Ben gazozuda dikmediğim için sakin skain içmiştim sorun olmamştı

Rüya gibi geciyo günler cidden. Bir ay daha böyle geçecek gibi
Sen yinede bugnlern kıymetini bil
10 gn snra için daha fazla yoruluo olacaksn

Haklısın cukom
Ondan yana hepimizin morali bozuk
Poff

Oyy Allah yardımcıları olsun
Ölen tavuklar için beyaz et dedi adam ya..
Ay neyse
Ahhhhh!!!!
Dua etmekte yardımdır... Bol bol dua edeceğiz.... Maddi olarak yapabileceğimiz şey var ise onu yapacağız...
Elimizden geldiğince
Adi neydi seninkinin? Ben elmali ictim tadi elmali gazozdu resmen. Asitli hc sevmem ama mecbur btrdm 2dkda. Ama sonrası çok kötüydü su icmemek yemek yememek, gozlerim karardi bacaklarim uyuştu resmen. Neyse ki sonuc iyi.

Ne eziyetti bee. Şimdi hatırladım da.
Evet öğüre öğüre içtim resmen işkence artık gebe değilsin ana oldun ne çabuk geçiyor zaman vay be
Ayy bana cok rahat gelmişti
Elmalı
Ben gazozuda dikmediğim için sakin skain içmiştim sorun olmamştı

Sen yinede bugnlern kıymetini bil
10 gn snra için daha fazla yoruluo olacaksn
o kadar şerbet gibiki sakince içince de olmadı sen tatlı seviyorsun herhalde bende aroma falan yoktu direk şekerli su verdiler
sevindim.benimkinin adı yok devlette yaptırdım bir şişe su getir dediler götürdüm içine şeker gibi bir şey atıp verdiler neyse sonuç iyi en azından Sonrasında gözüm karardı da neyseki eşim yanımdaydı konuşa konuşa vakit geçti

Moral falan kalmadı ya. Ayvalık'a geldik yangınlardan önce adamın beynini yiyerek rezervasyon yaptırdık diye iptal edelim de diyemedim. Odada mala bağlamış tavanı izleyerek uzanırken akrabanın teki mesaj attı. Rüyasında beni görmüş. Annem ağlıyormuş ama rüyayı anlatmayı düşünmüyormuş. Gerizekalı, rüyadan etkileneceğimi düşünüp anlatmıyorsan bunu neden söylüyorsun? Sinirlerimi alt üst etti gece gece. Ben zaten kaygıdan geberiyorum. Yangınlara mı üzüleyim, coronadan nasıl korunabiliriz derdine mi düşeyim senin gibi ruh emicilere mi cevap yetiştirerim. Fetal dna testi sonuçlanmadı daha. Bir yandan onda bir şey çıkarsa diye kafayı yiyorum zaten. Kendimi kesicem stresten

Normalde severm ama gebelikte tatlıdan şekerli şeylerden nefret ettm
Görmek bile tiksindiriodu
Hep ekşi istedi cnm
Ama bilmem rahattı şeker yüklemesi..
Amannnnn neyse geçti gitti bulutum
Zaten şeker yüklemesi geçtiyse gebeliğini bitti say.. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor
Cok şükür sonucuda güzel

Vallahi fetal için stres yapıormu diye düşünüodm ama soramıodm..
Sen madem yazmşsn itiraf etmişsin
Bişey çıkmıacaaaakkkkk..
Ayyy güzel şeyler konuşalm
Tatilemi gidiosnz

Vallahi fetal için stres yapıormu diye düşünüodm ama soramıodm..
Sen madem yazmşsn itiraf etmişsin
Bişey çıkmıacaaaakkkkk..
Ayyy güzel şeyler konuşalm
Tatilemi gidiosnz
Bugün geldik ve bugün geldiğime pişman oldum. Testi de kan verdikten sonra ilk 4-5 gün falan umursamadım. Sonra birden aklıma düştü acaba söylediklerinden daha erken sonuç çıkar mı diye. Biraz araştırayım derken test sonuçlarıyla alakalı şeyler çıktı karşıma ve anksiyetem depreşti. O günden beri kafayı yiyorum. Üstüne de densiz akraba mesajı cila gibi ya. Sabaha kadar oturur kendimi yerim artık

Şükür serbet gibi bsy olmus seninki kötu olmuş gercekten. Ben konuşamadım bile, konussaydim kusardim bunu 5 dkda ic 1 saat sonra bsy yiyip icmeden gel dedi, gidince bu sefer ye de gel diyecek sandim, yine yeme icme 1 saat sonra gel deyince moralim bozuldu resmen. Su icememek mahvetti

Aman boşver sen onu yaa, sacma sapan, dedigi seye bak. Hey allammm... Bazilari moral bozmak için var hayatta

Aman boşver sen onu yaa, sacma sapan, dedigi seye bak. Hey allammm... Bazilari moral bozmak için var hayatta
Canım çok sıkıldı. Ben onun iki yıldır denediği halde çocuğu olmadığı için ne kadar üzüldüğünü bildiğimden hamile olduğumu ona söylemeye bile utandım. Annem annesine söylemiş diye söylemek zorunda kaldım. Karması beni böyle buluyor. "Biri mutsuz olsa da ben onun mutsuzluğuyla mutlu olsam" diyen bir kafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…