- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.701
Baya büyümüş seninki dePazartesi dr randevum var canım bakalım ne diyecek 25 haftalık oluyorum işte o zaman
Ben oğlanda hep ekşi yerdim kızda tatlı istiyor canım sürekliama abartmıyorum
Ayy yok bana gelmiorHem güzel hem buruk olsa gerek :) çok şükür yerleşiyorsunuzbebişinle eşinle güle güle otur inşallah
vermişsindir de sana az geliyordur senin bacaklar ince hatırlıyorum kolay verirsin sensezeryan korsesi diye bir şey varmış geçen gördüm ama bu sıcakta da giyilmez dimi
gebe günlüğü mü ne ondan yapsana kaçıncı haftada olduğunu unutuyorum28e kadar yapılıyormuş sanırım.inşallah temiz çıkar yaptır geç hem bu haftada kan ve idrara da bakıyorlar önemli sanırım
Cnm gebelik çatlağı geçmez diye biliorm hafiflerYa kankilerim benim bu kitlelerin olduğu göğsüm çatlak çatlak oldu.bunlar hep kalıcı mı olcakBir kaç gün çamaşır giymedim ondan mı yoksa genişledi diye mi bilmiyorum baya kötü oldu bir de bacaklarımın arkası hep varis bunlar da mı geçmez
İnşallah abla saolInsallah kolaylikla atlatirsiniz sancilari. her gecen gun daha kolay olacak merak etme
NeyeeeeeeHatırlatan sen ol bacım hayat yorgunuyum zaten benDoğuruyum başlayasım var
Cidden tepki koyuyorm..Daha bir lokma bişey almadık kıza geç mi kalıyorum acaba bilemiyorum
Daha var alırsın ama bence yavaştan başla toptan almayı seviyorsan bir iki ay daha bekle istersenDaha bir lokma bişey almadık kıza geç mi kalıyorum acaba bilemiyorum
hadi ya tüh üzdün beniAyy yok bana gelmior
Tartı gerçekleri söylüor
Cnm gebelik çatlağı geçmez diye biliorm hafifler
Krem sürmüormusun
İnşallah abla saol
Neyeeeeee
Sağol teyzesiBaya büyümüş seninki degidince yazarsın evet kendimde ve çevremde gördüğüm kızda hep tatlı yeniliyor.oysa ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi demişler bu bir bal0ncuk da tutmuş
Ayy yok bana gelmior
Tartı gerçekleri söylüor
Cnm gebelik çatlağı geçmez diye biliorm hafifler
Krem sürmüormusun
İnşallah abla saol
Neyeeeeee
Bakıyoruz hep bişeylere ama dah bişey alamadık oğlanda yatıyordu malum bir yere gidemedim eşim bir günde alır çıkarız diyor o kadar şey bir günde nasıl alınır bilemedimDaha var alırsın ama bence yavaştan başla toptan almayı seviyorsan bir iki ay daha bekle istersen
hadi ya tüh üzdün benibebek yağı sürüyorum duş sonrası.her gün sürdüğüm bir krem yok gerçi krem sürsem de durmaz ki sürekli ter içindeyiz.katran yağı her şeye iyi geliyor dedi eşim belki geçirir mi ki deneyip yazayım buraya
anormallik değilde bünye diyelim biz yine deSağol teyzesibir ay oldu ilk defa dr a gitmeyeli normalde 2 3 haftada bir drdaydık iğne ilaç serumla geldik bu hafataya kadar
Baluşunki normalde bende hep bir anaromallij olduğu doğrudur
Amin amin bulutum hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalımanormallik değilde bünye diyelim biz yine deBaya olmuş görmeyeli her görüşme çok heyecanlı dimi bizde bir ay sonra görücez iğne ilaç zordur maşallah iyi geldiniz o zaman.sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına al inşallah Yakın yakın doğurcaz hadi bakalım
Onu bende duymuştm.. Cok ilerlemediyse sür.. Faydası olur illaki bulutum..Daha var alırsın ama bence yavaştan başla toptan almayı seviyorsan bir iki ay daha bekle istersen
hadi ya tüh üzdün benibebek yağı sürüyorum duş sonrası.her gün sürdüğüm bir krem yok gerçi krem sürsem de durmaz ki sürekli ter içindeyiz.katran yağı her şeye iyi geliyor dedi eşim belki geçirir mi ki deneyip yazayım buraya
Tanışıyormuyuz?????Buna yoksa işin içinden çıkamaycak gibiyim ya o bana başlayacak ya ben ona
Bebeği öpmeyi geç... Senlede görüştü..Bundan 4-5 gün önce teyzem bebek görmeye geldi, çok kez herkesi uyarmama rağmen engelleyemedim bi anda çocuğu öptü. Şimdi covid pozitif çıkmış. Deliriyorum kızlar...
Ondan başka kimse yaklaşmadı ki bebeğe zaten. Kimseyi yaklaştırmadığım için şakayla karışık kızdılar da dinlemedim.Bebeği öpmeyi geç... Senlede görüştü..
Allah korusun ya... İnşallah bulaşmamıştır size.. İyi düşün cnm..
Bide ben bile kızımı henüz ayaklarndab elletinden öpüorm ve çorapla eldiven var.. Asla kimse öpmedi öpmeyi geç kimse taşımadı yaklaşmadı bile..
Bence sen yeterli tepkiyi koymuosn
Yumuşak yüzün varsa bnu fırsat biliolar
Ayy insanlar garip.....Ondan başka kimse yaklaşmadı ki bebeğe zaten. Kimseyi yaklaştırmadığım için şakayla karışık kızdılar da dinlemedim.
Teyzem de maskeyle duruyordu, bebek kucağımdaydı birden bire ay dayanamadım çok tatlı deyip kaşla göz arası öptü dur dememe kalmadı.
Şimdi ikide bir arıyor nasılsınız diye ama iş işten geçti. Nefes alamıyomuş, evde yaşlılar var, yaşlılara da geçirmiş.Ayy insanlar garip.....
Dur demene gerek yok zaten kendisinin düşünmesi lazm
Ah ah
Bizim temmuz anneleri topiğindede bir kadının eşi olmuşŞimdi ikide bir arıyor nasılsınız diye ama iş işten geçti. Nefes alamıyomuş, evde yaşlılar var, yaşlılara da geçirmiş.
Bizde belirti yok çok şükür ama yine de bol su içiyorum. Ama çok uyardık aylardır gezme diyoruz, maskeni tak diyoruz. Hergün bir yerde sarmaş dolaş kahve içiyor arkadaşlarıyla. Aman neyse, senin güzellik napıyo.Bizim temmuz anneleri topiğindede bir kadının eşi olmuş
Eşinden ona
Bebeği çift maskeyle emziriorm diyor..
Canm önce evi hvalandır
Sonra bol bol sıcsk limonlu su iç ve sarımsak yut
Salgın tekrsr pörtlüyor... Dikkat etmek lazım.. Ben annemde kalıorm teras varBizde belirti yok çok şükür ama yine de bol su içiyorum. Ama çok uyardık aylardır gezme diyoruz, maskeni tak diyoruz. Hergün bir yerde sarmaş dolaş kahve içiyor arkadaşlarıyla. Aman neyse, senin güzellik napıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?