Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimkiler uyuyor henüz ben kargalarla uyandım Oğlan uykunun arasında napıosun anne yatağı mı düzeltiosun diyo hayır dedim ne yapıosan yap ama perdeyi açma dedi tamam dedim
En azndan bu saate kada uyumuşsn

Ayy şu sıralar moda olanlar var
Onlardan koymada

Neyi görecekmiş acaba. Ya ben yeni bebegi olan birine hayatta gitmem suan. Tasinma telasim vardi pek kisi gelmedi. Evde olsam cok misafir gelirdi. Çocuk doğduktan sonra taşındığıma sükrettim.
Eşimin annesi tüm lohusalık sürecini burnumdan getirdi. Onla uğraşmak bile yorucuydu açıkçası.

Ben öz kuzenimin ikizlerini görmeye gitmedim. Bu sene mayısta doğdular. Hiçbirimiz gitmedik hatta ailece. Biraz büyüdüklerinde apartman kapısının karşısına gittik balkondan gösterdiler. 3 aylık olduklarında da evin kapısından gördük, yine içeri girmedik. Yazık günah zaten minicikler. Corona olmasa bile bir şey bulaştırabilir dışarıdan gelen insan. O zaman bile çok dikkat ederdim ben fazla dokunmazdım. İnsanlar şuurunu kaybetmiş sanırım bu pandemi yangınında yenidoğan görmeye gitmek ne ya. Siz kendi evinize geçtiniz mi bu arada?

Daha bugün geçtik. Ne olduğunu ben de anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…