- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.801
En azndan bu saate kada uyumuşsnBizimkiler uyuyor henüz ben kargalarla uyandımOğlan uykunun arasında napıosun anne yatağı mı düzeltiosun diyo hayır dedim ne yapıosan yap ama perdeyi açma dedi tamam dedim
Ayy şu sıralar moda olanlar varSağ olasın bulutcum. Listenin diğer bebeklerini bekliyoruz. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yok isim. Liste bakıyorum. Hep aynı isimler
Bir şey olmaz inşallah aldığı süt korusun onu. İnsanlarla böyle nasıl ve ne kadar daha mücadele edeceğiz ben de hiç bilmiyorum. Beni de çok geriyor bu durum. Geçen rüyamda seni gördüm ama anlatmayı düşünmüyorum diyen akraba, bir hafta önce benimle çocuğu görmeye gelme pazarlığı yapıyordu. Daha üç ayım bile dolmadı. "Annemi bile eve almayı düşünmüyorum" dedim kapattım konuyu. Şaka gibi insanlar
Neyi görecekmiş acaba. Ya ben yeni bebegi olan birine hayatta gitmem suan. Tasinma telasim vardi pek kisi gelmedi. Evde olsam cok misafir gelirdi. Çocuk doğduktan sonra taşındığıma sükrettim.Bir şey olmaz inşallah aldığı süt korusun onu. İnsanlarla böyle nasıl ve ne kadar daha mücadele edeceğiz ben de hiç bilmiyorum. Beni de çok geriyor bu durum. Geçen rüyamda seni gördüm ama anlatmayı düşünmüyorum diyen akraba, bir hafta önce benimle çocuğu görmeye gelme pazarlığı yapıyordu. Daha üç ayım bile dolmadı. "Annemi bile eve almayı düşünmüyorum" dedim kapattım konuyu. Şaka gibi insanlar
Yarın kendi evime geçiyorum. Annem saltanatın bitiyo deyip gülüyoEn azndan bu saate kada uyumuşsn
Oh çok şükürYarın kendi evime geçiyorum. Annem saltanatın bitiyo deyip gülüyo
Yemek sepetinden soyleGünaydınlar matmazellerevde kahvaltılık bir şey kalmadı eşim bey acaba uyanıp kahvaltıya götürür mü ki umut fakirin ekmeği bir deneyeyim
Eğer evde kimse kalmazsa çekirdek aile yetecekOh çok şükürDeseydin ne saltanat ama senin için çok çok iyi olcak eşinde yanındaysa yeter 3 kişi çekirdek aile takılın
Ee ama isyan ediosn ne saltanatıYarın kendi evime geçiyorum. Annem saltanatın bitiyo deyip gülüyo
Götürdümü götürdümüGünaydınlar matmazellerevde kahvaltılık bir şey kalmadı eşim bey acaba uyanıp kahvaltıya götürür mü ki umut fakirin ekmeği bir deneyeyim
Umudumu kaybedeli çok oldu balus ya napiyim artık saldım ve bıktımNedenmiş o nedenmişşşş
Böyle konuşmak yas-ssssaaakk
Amin bulutum
Lohusa olmasam yapacak birşeyler bulurdum da.Ee ama isyan ediosn ne saltanatı
Eve geçince neler yapcan
Her kışın sonu bahar aşkoş...Umudumu kaybedeli çok oldu balus ya napiyim artık saldım ve bıktım
Şu lohusaya bi ben giremedmLohusa olmasam yapacak birşeyler bulurdum da.
ahshdh ne gibiEn azndan bu saate kada uyumuşsn
Ayy şu sıralar moda olanlar var
Onlardan koymada
Ben öz kuzenimin ikizlerini görmeye gitmedim. Bu sene mayısta doğdular. Hiçbirimiz gitmedik hatta ailece. Biraz büyüdüklerinde apartman kapısının karşısına gittik balkondan gösterdiler. 3 aylık olduklarında da evin kapısından gördük, yine içeri girmedik. Yazık günah zaten minicikler. Corona olmasa bile bir şey bulaştırabilir dışarıdan gelen insan. O zaman bile çok dikkat ederdim ben fazla dokunmazdım. İnsanlar şuurunu kaybetmiş sanırım bu pandemi yangınında yenidoğan görmeye gitmek ne ya. Siz kendi evinize geçtiniz mi bu arada?Neyi görecekmiş acaba. Ya ben yeni bebegi olan birine hayatta gitmem suan. Tasinma telasim vardi pek kisi gelmedi. Evde olsam cok misafir gelirdi. Çocuk doğduktan sonra taşındığıma sükrettim.
Eşimin annesi tüm lohusalık sürecini burnumdan getirdi. Onla uğraşmak bile yorucuydu açıkçası.
Ayberk'le Aybars'ı bilmiyordum. Benim bildiğim popik isimler Kuzey, Yaman, Ayaz, Yamaç, Batı, Batu, Çağıl. Çok zor be isim bulmakAyberk aybars atlas vs vs vs
Artk öğk ya
Daha bugün geçtik. Ne olduğunu ben de anlamadım vallaBen öz kuzenimin ikizlerini görmeye gitmedim. Bu sene mayısta doğdular. Hiçbirimiz gitmedik hatta ailece. Biraz büyüdüklerinde apartman kapısının karşısına gittik balkondan gösterdiler. 3 aylık olduklarında da evin kapısından gördük, yine içeri girmedik. Yazık günah zaten minicikler. Corona olmasa bile bir şey bulaştırabilir dışarıdan gelen insan. O zaman bile çok dikkat ederdim ben fazla dokunmazdım. İnsanlar şuurunu kaybetmiş sanırım bu pandemi yangınında yenidoğan görmeye gitmek ne ya. Siz kendi evinize geçtiniz mi bu arada?
Ayy evet ayaz kuzey güney bnlarda varAyberk'le Aybars'ı bilmiyordum. Benim bildiğim popik isimler Kuzey, Yaman, Ayaz, Yamaç, Batı, Batu, Çağıl. Çok zor be isim bulmak
Lenam napıyor kuzumAyy evet ayaz kuzey güney bnlarda var
Ama batı çağıl buralarda duymadm pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?