- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #204.761
Bende sizleri özledim bir dakika bakıp çıkıyorum
Migren krizlerim tavan
Neeeeeee
Bizsiz miiiiiiiiiNurzfr
Kızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim
Daha önce yazmıştım canım, simdi yine guncelleyeyim, ben incia catlak kremi kullanıyorum ve tamamen doğal, asiri terlememe ragmen de aşırı kalıcı, catlaga cok meyilliyim, daha onceden çatlaklarim da var ona ragmen henuz catlamadim bilgin olsun. Karnima goguslerime yukarı ic ve dis bacak kismina, yani catlamaya meyilli yerlere suruyorumDaha var alırsın ama bence yavaştan başla toptan almayı seviyorsan bir iki ay daha bekle istersen
hadi ya tüh üzdün benibebek yağı sürüyorum duş sonrası.her gün sürdüğüm bir krem yok gerçi krem sürsem de durmaz ki sürekli ter içindeyiz.katran yağı her şeye iyi geliyor dedi eşim belki geçirir mi ki deneyip yazayım buraya
Nasil bir kafa ya nasil yaniii! Offf valla parayla veriyolar bunlariBundan 4-5 gün önce teyzem bebek görmeye geldi, çok kez herkesi uyarmama rağmen engelleyemedim bi anda çocuğu öptü. Şimdi covid pozitif çıkmış. Deliriyorum kızlar...
Canimmm cok gecms olsunn, başladı mi uzun süre devam ediyor benim de yaaBende sizleri özledim bir dakika bakıp çıkıyorum
Migren krizlerim tavan
Neeeeeee
Bizsiz miiiiiiiiiNurzfr
Kızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim
Cok cok mutlu oldum kuzummm, bak gordn mu iyi cikacak dedikAmin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi hala
Aminnn insallahhhhh, azalsın bitsin gitsin yangınlar, kötülüklerrrGüzel bi cumartesi olsun
Annaammm bir prensss geliyorAmin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi hala
İnanırım... Doğumhanede lena doğduğundaBen de 2300 gr. doğmuşum. Sarılık olmuşum atlatamamışım, doktora götürmüşler, doktor yapacak birşey kalmamış deyip eve göndermiş. Bayağı bayağı ölecek diye bakmışlar yani. Ama Allah ol deyince her şey mümkün.
Gözün aydın nealimm❤❤Amin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi hala
Hala inanamıyorum hala. Hep birlikte yanıldık. "İnşallah erkek olur" diye dua eden ve bu yüzden kavga ettiğim annem dışında hepimiz kız sanıyorduk
Ohhh çok şükür canım bir pasamiz daha oluyor
Bulantılarım neden birden azaldı? Bir şey mi oldu? diye gece başladım bileCok cok mutlu oldum kuzummm, bak gordn mu iyi cikacak dedikama simdi sen napcan, siradaki stresi kuşancan kesin
Hala inanamıyorum erkek olduğuna. Tedaviye ilk başlayacağımız zaman bir sürü hamile vardı çevremde ve hepsi kızdı. Ben de pembe bir battaniye örmeye başladım. Kızım olursa diye, olmazsa da o doğacak kızlardan birine hediye ederim diye düşündüm. Sonra tedavi ağır gelince bıraktım örmeyi. Hamile kalırsam devam ederim dedim. Sonra dedim ki cinsiyet belli olsun öyle öreyim ve o battaniye öyle yarım kaldı şaka gibi. Evlenmeden yıllar önce bile hep kızım olur sanıyordum böyle garip bir his. Hala inanamıyorum erkek olduğunaAnnaammm bir prensss geliyor
Sağ olasın reyizGözün aydın nealimm❤❤
AşkoşşşşşşGözün aydın nealimm❤❤
Bende kanama olmadı cnm ama kuruduysa dert etme bişey olmazBal0ncuk um bu çocuğun göbek bağı düştü ama dün azcık kanayıp kurudu. Sende de oldu mu
Hala inanamıyorum hala. Hep birlikte yanıldık. "İnşallah erkek olur" diye dua eden ve bu yüzden kavga ettiğim annem dışında hepimiz kız sanıyorduk
Bulantılarım neden birden azaldı? Bir şey mi oldu? diye gece başladım bile
Hala inanamıyorum erkek olduğuna. Tedaviye ilk başlayacağımız zaman bir sürü hamile vardı çevremde ve hepsi kızdı. Ben de pembe bir battaniye örmeye başladım. Kızım olursa diye, olmazsa da o doğacak kızlardan birine hediye ederim diye düşündüm. Sonra tedavi ağır gelince bıraktım örmeyi. Hamile kalırsam devam ederim dedim. Sonra dedim ki cinsiyet belli olsun öyle öreyim ve o battaniye öyle yarım kaldı şaka gibi. Evlenmeden yıllar önce bile hep kızım olur sanıyordum böyle garip bir his. Hala inanamıyorum erkek olduğuna
Sağ olasın reyiz
Ya sadece bildirimdeki mesajlara bakıyorum. Dayler'in alıntısında gördüm de sinirlerim hopladı. Kendi insanımızdan kendimizi korumaya çalışıyoruz. Bu kadar olmaz ya. Bana da sürekli "Ben kaparsam ilaç kullanamam" dememe rağmen "Çok takıyosun yeaa" diyorlarBundan 4-5 gün önce teyzem bebek görmeye geldi, çok kez herkesi uyarmama rağmen engelleyemedim bi anda çocuğu öptü. Şimdi covid pozitif çıkmış. Deliriyorum kızlar...
Ablamın kızını alayım diyorum. Hazır yapılmış, büyütülmüş. Üstünde emeğim de var, bana da ablamdan daha çok benziyorayyy gülesim geldi yazdıklarına
Benim cadıyı vereym sana
2 gn snra geri getirirsen almam ama
Bende hep oğlum olacak derdimAblamın kızını alayım diyorum. Hazır yapılmış, büyütülmüş. Üstünde emeğim de var, bana da ablamdan daha çok benziyor
BalusummmAşkoşşşşşş
Bende kanama olmadı cnm ama kuruduysa dert etme bişey olmaz
Ama şöyle.. Ben düştüğü gün ve ertesi gün betadin sürmüştüm hemen kurusun die
Sonra yıkamıştm
ayyy gülesim geldi yazdıklarına
Benim cadıyı vereym sana
2 gn snra geri getirirsen almam ama
Erkek çocuğa isim bulmak çok zor yaaBende hep oğlum olacak derdim
Yani şöyle kız cocklarını cok severm erkekleri sevemezdim eskiden
Bana derlerdiki sırf bu yüzden oğlun olur die..
Sonra tüpe başladğmda ilginç bi şekilde hep oğlum olsn istedm
Aslanda ilginç değil, babasına aşık bir kızım babamın adını koyaym die cok istedm
Gebe kaldktan snra yatarken hep erkek die hissetm
Etrafmdakilerde şekle bakp oplun olcak dedi
Ama doktor kız diyince gümm
MaşallahAmin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi hala
Bende hep oğlum olcak derdim rüyamda hep erkek bebiş gördüm hep öyle hissettim etrafımda da erkek bence denildi eşimde erkek diyip durdu sonuç kızBende hep oğlum olacak derdim
Aslanda ilginç değil, babasına aşık bir kızım babamın adını koyaym die cok istedm
katran yağı aldım canım işe yaramazsa ondan alayım bari sağolDaha önce yazmıştım canım, simdi yine guncelleyeyim, ben incia catlak kremi kullanıyorum ve tamamen doğal, asiri terlememe ragmen de aşırı kalıcı, catlaga cok meyilliyim, daha onceden çatlaklarim da var ona ragmen henuz catlamadim bilgin olsun. Karnima goguslerime yukarı ic ve dis bacak kismina, yani catlamaya meyilli yerlere suruyorum
Nasil bir kafa ya nasil yaniii! Offf valla parayla veriyolar bunlari
Canimmm cok gecms olsunn, başladı mi uzun süre devam ediyor benim de yaa
Cok cok mutlu oldum kuzummm, bak gordn mu iyi cikacak dedikama simdi sen napcan, siradaki stresi kuşancan kesin
Heh bak nurtopu gibi dert. Hadi bakalım neden azaldi hay Allah ajsjsjsjsjdj. Benim hic olmadi, napcaz simdiHala inanamıyorum hala. Hep birlikte yanıldık. "İnşallah erkek olur" diye dua eden ve bu yüzden kavga ettiğim annem dışında hepimiz kız sanıyorduk
Bulantılarım neden birden azaldı? Bir şey mi oldu? diye gece başladım bile
Hala inanamıyorum erkek olduğuna. Tedaviye ilk başlayacağımız zaman bir sürü hamile vardı çevremde ve hepsi kızdı. Ben de pembe bir battaniye örmeye başladım. Kızım olursa diye, olmazsa da o doğacak kızlardan birine hediye ederim diye düşündüm. Sonra tedavi ağır gelince bıraktım örmeyi. Hamile kalırsam devam ederim dedim. Sonra dedim ki cinsiyet belli olsun öyle öreyim ve o battaniye öyle yarım kaldı şaka gibi. Evlenmeden yıllar önce bile hep kızım olur sanıyordum böyle garip bir his. Hala inanamıyorum erkek olduğuna
Sağ olasın reyiz
Biz hep kizimiz olabilir aslinda ya, ne tatlı olur vs demiştik. Sonra uzun zaman gecince, fark etmez aslinda hepsi tatli dedik, sonra daha hamile kaldigim gibi kesinlikle erkek hissediyorum dedim. TuttuBende hep oğlum olacak derdim
Nasılsın cancağzımmBalusummm
Ben babamın adını koycaktm die rahattm.. Kızımın adını eşim koyfuErkek çocuğa isim bulmak çok zor yaa
Kızlar öyle değil. Çok güzel seçenekler var
Ama kız cocuğu cidden başka oluor..Maşallahtopiğimizin erkeğine taramanın gerek kalmamasına sevindim
Bende hep oğlum olcak derdim rüyamda hep erkek bebiş gördüm hep öyle hissettim etrafımda da erkek bence denildi eşimde erkek diyip durdu sonuç kızne hissediliyorsa tersi çıkıyor sanırım
katran yağı aldım canım işe yaramazsa ondan alayım bari sağol
Htırlarsan bende sana oğlan olacak demiştimHeh bak nurtopu gibi dert. Hadi bakalım neden azaldi hay Allah ajsjsjsjsjdj. Benim hic olmadi, napcaz simdi
Biz hep kizimiz olabilir aslinda ya, ne tatlı olur vs demiştik. Sonra uzun zaman gecince, fark etmez aslinda hepsi tatli dedik, sonra daha hamile kaldigim gibi kesinlikle erkek hissediyorum dedim. Tuttu
Şükür bu halimizedeNasılsın cancağzımm
Ben babamın adını koycaktm die rahattm.. Kızımın adını eşim koyfu
Anlaşmamız böyleydi
Senin aklında isim varmı
Ama kız cocuğu cidden başka oluor..
Çok cimcime oluorlar..
Giysi seçeneği cok..
Renkli renkli cıvıl cıvıl.. Süsle püsle
Hatırlıyorum canım, isin ilginci baska ihtimali dusunmedim bile o kadar bi eminlikHtırlarsan bende sana oğlan olacak demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?