Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce yazmıştım canım, simdi yine guncelleyeyim, ben incia catlak kremi kullanıyorum ve tamamen doğal, asiri terlememe ragmen de aşırı kalıcı, catlaga cok meyilliyim, daha onceden çatlaklarim da var ona ragmen henuz catlamadim bilgin olsun. Karnima goguslerime yukarı ic ve dis bacak kismina, yani catlamaya meyilli yerlere suruyorum
Bundan 4-5 gün önce teyzem bebek görmeye geldi, çok kez herkesi uyarmama rağmen engelleyemedim bi anda çocuğu öptü. Şimdi covid pozitif çıkmış. Deliriyorum kızlar...
Nasil bir kafa ya nasil yaniii! Offf valla parayla veriyolar bunlari
Bende sizleri özledim bir dakika bakıp çıkıyorum
Migren krizlerim tavan

Neeeeeee
Bizsiz miiiiiiiii Nurzfr
Canimmm cok gecms olsunn, başladı mi uzun süre devam ediyor benim de yaa
Kızlar fetal dna testi çıktı. Normal çıkmış dedi doktor. Size de haber vereyim dedim. Doktor bayağı geç yazdı da ailelerle falan konuş et derken buraya ancak girebildim

Amin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi hala
Cok cok mutlu oldum kuzummm, bak gordn mu iyi cikacak dedik ama simdi sen napcan, siradaki stresi kuşancan kesin

Amin kızlar inşallah. Rahat bir nefes alabildim cidden ne zormuş böyle beklemek. Fetal dna yapınca taramalara gerek yok demişti doktor. Erkekmiş. Şok etkisi geçmedi hala
Annaammm bir prensss geliyor

İnanırım... Doğumhanede lena doğduğunda
Doktor mucize bebek doğdu gözümüz aydın dışarı haber salın dedi
O an konuşabildiğim tek şey
Hocam lena iyimi?
Offff
Ağlattınz beni

Ohhh çok şükür canım bir pasamiz daha oluyor
Hala inanamıyorum hala. Hep birlikte yanıldık. "İnşallah erkek olur" diye dua eden ve bu yüzden kavga ettiğim annem dışında hepimiz kız sanıyorduk
Cok cok mutlu oldum kuzummm, bak gordn mu iyi cikacak dedik ama simdi sen napcan, siradaki stresi kuşancan kesin
Bulantılarım neden birden azaldı? Bir şey mi oldu? diye gece başladım bile
Annaammm bir prensss geliyor
Hala inanamıyorum erkek olduğuna. Tedaviye ilk başlayacağımız zaman bir sürü hamile vardı çevremde ve hepsi kızdı. Ben de pembe bir battaniye örmeye başladım. Kızım olursa diye, olmazsa da o doğacak kızlardan birine hediye ederim diye düşündüm. Sonra tedavi ağır gelince bıraktım örmeyi. Hamile kalırsam devam ederim dedim. Sonra dedim ki cinsiyet belli olsun öyle öreyim ve o battaniye öyle yarım kaldı şaka gibi. Evlenmeden yıllar önce bile hep kızım olur sanıyordum böyle garip bir his. Hala inanamıyorum erkek olduğuna
Gözün aydın nealimm❤❤
Sağ olasın reyiz

Gözün aydın nealimm❤❤
Aşkoşşşşşş

Bal0ncuk um bu çocuğun göbek bağı düştü ama dün azcık kanayıp kurudu. Sende de oldu mu
Bende kanama olmadı cnm ama kuruduysa dert etme bişey olmaz
Ama şöyle.. Ben düştüğü gün ve ertesi gün betadin sürmüştüm hemen kurusun die
Sonra yıkamıştm

ayyy gülesim geldi yazdıklarına
Benim cadıyı vereym sana
2 gn snra geri getirirsen almam ama

Bundan 4-5 gün önce teyzem bebek görmeye geldi, çok kez herkesi uyarmama rağmen engelleyemedim bi anda çocuğu öptü. Şimdi covid pozitif çıkmış. Deliriyorum kızlar...
Ya sadece bildirimdeki mesajlara bakıyorum. Dayler'in alıntısında gördüm de sinirlerim hopladı. Kendi insanımızdan kendimizi korumaya çalışıyoruz. Bu kadar olmaz ya. Bana da sürekli "Ben kaparsam ilaç kullanamam" dememe rağmen "Çok takıyosun yeaa" diyorlar

Ablamın kızını alayım diyorum. Hazır yapılmış, büyütülmüş. Üstünde emeğim de var, bana da ablamdan daha çok benziyor
Bende hep oğlum olacak derdim
Yani şöyle kız cocklarını cok severm erkekleri sevemezdim eskiden
Bana derlerdiki sırf bu yüzden oğlun olur die..
Sonra tüpe başladğmda ilginç bi şekilde hep oğlum olsn istedm
Aslanda ilginç değil, babasına aşık bir kızım babamın adını koyaym die cok istedm
Gebe kaldktan snra yatarken hep erkek die hissetm
Etrafmdakilerde şekle bakp oplun olcak dedi
Ama doktor kız diyince gümm

Erkek çocuğa isim bulmak çok zor yaa
Kızlar öyle değil. Çok güzel seçenekler var

Maşallah topiğimizin erkeğine taramanın gerek kalmamasına sevindim
Bende hep oğlum olcak derdim rüyamda hep erkek bebiş gördüm hep öyle hissettim etrafımda da erkek bence denildi eşimde erkek diyip durdu sonuç kız ne hissediliyorsa tersi çıkıyor sanırım
katran yağı aldım canım işe yaramazsa ondan alayım bari sağol

Heh bak nurtopu gibi dert. Hadi bakalım neden azaldi hay Allah ajsjsjsjsjdj. Benim hic olmadi, napcaz simdi
Biz hep kizimiz olabilir aslinda ya, ne tatlı olur vs demiştik. Sonra uzun zaman gecince, fark etmez aslinda hepsi tatli dedik, sonra daha hamile kaldigim gibi kesinlikle erkek hissediyorum dedim. Tuttu

Nasılsın cancağzımm

Erkek çocuğa isim bulmak çok zor yaa
Kızlar öyle değil. Çok güzel seçenekler var
Ben babamın adını koycaktm die rahattm.. Kızımın adını eşim koyfu
Anlaşmamız böyleydi
Senin aklında isim varmı
Ama kız cocuğu cidden başka oluor..
Çok cimcime oluorlar..
Giysi seçeneği cok..
Renkli renkli cıvıl cıvıl.. Süsle püsle

Htırlarsan bende sana oğlan olacak demiştim

Şükür bu halimizede sen nasilsin annelik nasil gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…