- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.041
İnşallah ya kan verdim daha çıkmadı shshshs çatlicam
eşim gidince biraz rahat ederim inşallah. sürekli mızıl mızıl ağlıyo kız da sabaha kadar uğraştırıyo. sütüm de çoğalmadı daha o kadar. iki saatte bir beslemeye çalışmaktan mama emzirme alarmı kurmaktan uykusuzluğumu bile düşünemiyorum.Görümcen gelsin de kendisi kalsın
Daha doğumun ikinci gününde herkese sütün yok diye yaymış biri, kim olduğunu çözemedim. Hala süt tavsiyesi veren var. Kayınpederim bile süt soruyo, nasıl ikna edebilirim sütüm olduğuna. Yavaş yavaş çoğalıyo ama var yani.Neblem tahmin yürüttüm. Bir de böyle isyan eder gibi söyledi. "Şu bak yaa karnı hiç çıkmamış" diye. Yastık koyup gezeyim olmadı. Üff bizim sülale felaket kalabalık ve herkes birbirine yakın oturuyor. Kimsenin evine gitmiyorum, eve de kimse gelmiyor ama annemi kapıdan görmek için uğrayınca mutlaka birileriyle karşılaşıyorum. Bir de bir düğüne gittim geçenlerde. Herkes akıl veriyor, herkes. Doktordan iyi biliyorlar
Kıyamam sana cnm minik
Çişim geldi tutamıyorumBuna rağmen sabahın 4ünde işin ne
Cnmmmm N Neal yakışıklk prensi görde gel.. Kocaman olmaya başlayacak yavaş yavaş
Kuzum benmki kolik bebe değil.. Sadece gaz sancısı oluor.. Gaz sancısı oluncada sinirlenior.. Hırslı bir bebe.. Rahatlığa alışık, tahammül edemior ağlıor
Sırtını sıvazlayınca susuo pırtlıo
Ama 4-5saat boyınca sırt sıvazlamak ölüm oluo tabi
Heeee o meseleeeeeeÇişim geldi tutamıyorum
Günde 10 ltsu içiyorum dr hala bol su diyorHeeee o meseleeeeee
Suyunda fazlası zarar bilion demiGünde 10 ltsu içiyorum dr hala bol su diyorÇıldıracağım adam eve su taşımaktan fıtık oldu hala su çiş nasıl bir haldayım bir bilsen
eşim gidince biraz rahat ederim inşallah. sürekli mızıl mızıl ağlıyo kız da sabaha kadar uğraştırıyo. sütüm de çoğalmadı daha o kadar. iki saatte bir beslemeye çalışmaktan mama emzirme alarmı kurmaktan uykusuzluğumu bile düşünemiyorum.
doktor en son geçen hafta sarılığı azalmış ekstra bişey yapmanıza gerek yok demişti ama sanki biraz sarılığı arttı gibi geliyo bana. benim psikolojim mi bozuldu bilmiyorum. Götürcem yine birkaç güne.
Açıp göstersen utanırlar mı acaba. Bazen insanların densizliklerini yüzlerine vurmamak için zor tutuyorum kendimi. Ağız ishali olmuş gibiler. İnsan bir laf etmeden önce bir tartar bu laf nereye gidecek diye ama yok. Eşin gidince bunlar salacak mı seni bari?Daha doğumun ikinci gününde herkese sütün yok diye yaymış biri, kim olduğunu çözemedim. Hala süt tavsiyesi veren var. Kayınpederim bile süt soruyo, nasıl ikna edebilirim sütüm olduğuna. Yavaş yavaş çoğalıyo ama var yani.
Biri sorunca çıkartıp gösteresim geliyo yeminle
Amin canım benim de 24 gün sonra 2 yıl bitiyorKıyamam sana cnm minik
Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin
Ben 3 yıl bekledim biliosun
Böyle sessiz kalırsa sanmamAçıp göstersen utanırlar mı acaba. Bazen insanların densizliklerini yüzlerine vurmamak için zor tutuyorum kendimi. Ağız ishali olmuş gibiler. İnsan bir laf etmeden önce bir tartar bu laf nereye gidecek diye ama yok. Eşin gidince bunlar salacak mı seni bari?
En azından eşimin tarafı salar diye umuyorum. Bi umut.Açıp göstersen utanırlar mı acaba. Bazen insanların densizliklerini yüzlerine vurmamak için zor tutuyorum kendimi. Ağız ishali olmuş gibiler. İnsan bir laf etmeden önce bir tartar bu laf nereye gidecek diye ama yok. Eşin gidince bunlar salacak mı seni bari?
Ah neler oldu bunlar ne ki. Öyle şeyler yaşadım ki kızlar şu 15 günde. Süt meselesi bunların yanında hiç bisey benim için. Nelere sustum huzursuzluk çıkmasın diye.
Susunca sen huzursuz oluyorsun bu kadar susma bence az sesin çıksın sana da yazık yeni doğum yapana böyle davranılmamalı ne bileyimAh neler oldu bunlar ne ki. Öyle şeyler yaşadım ki kızlar şu 15 günde. Süt meselesi bunların yanında hiç bisey benim için. Nelere sustum huzursuzluk çıkmasın diye.
Yapıp yapıp sonra gelip özür dilediler.Susunca sen huzursuz oluyorsun bu kadar susma bence az sesin çıksın sana da yazık yeni doğum yapana böyle davranılmamalı ne bileyim
Ne anlamı varsaYapıp yapıp sonra gelip özür dilediler.
Ya 1 ay onceki mesajım şikayet edilmis saka gibi
Keşke. Hiçbirşey olmamış gibi gelip otururlar iki gün sonra be kuzum.Ne anlamı varsaözürleri kendilerinin olsun çok şükür kimse yok da kafan rahat şimdi gelen olursa açma kapıyı
1 ay öncekimiYa 1 ay onceki mesajım şikayet edilmis saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?