Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görümcen gelsin de kendisi kalsın
eşim gidince biraz rahat ederim inşallah. sürekli mızıl mızıl ağlıyo kız da sabaha kadar uğraştırıyo. sütüm de çoğalmadı daha o kadar. iki saatte bir beslemeye çalışmaktan mama emzirme alarmı kurmaktan uykusuzluğumu bile düşünemiyorum.
doktor en son geçen hafta sarılığı azalmış ekstra bişey yapmanıza gerek yok demişti ama sanki biraz sarılığı arttı gibi geliyo bana. benim psikolojim mi bozuldu bilmiyorum. Götürcem yine birkaç güne.

Daha doğumun ikinci gününde herkese sütün yok diye yaymış biri, kim olduğunu çözemedim. Hala süt tavsiyesi veren var. Kayınpederim bile süt soruyo, nasıl ikna edebilirim sütüm olduğuna. Yavaş yavaş çoğalıyo ama var yani.
Biri sorunca çıkartıp gösteresim geliyo yeminle

Çişim geldi tutamıyorum

Açıp göstersen utanırlar mı acaba. Bazen insanların densizliklerini yüzlerine vurmamak için zor tutuyorum kendimi. Ağız ishali olmuş gibiler. İnsan bir laf etmeden önce bir tartar bu laf nereye gidecek diye ama yok. Eşin gidince bunlar salacak mı seni bari?

Böyle sessiz kalırsa sanmam Miss Bride sabır taşı olsa çatlar

En azından eşimin tarafı salar diye umuyorum. Bi umut.

Ah neler oldu bunlar ne ki. Öyle şeyler yaşadım ki kızlar şu 15 günde. Süt meselesi bunların yanında hiç bisey benim için. Nelere sustum huzursuzluk çıkmasın diye.
Susunca sen huzursuz oluyorsun bu kadar susma bence az sesin çıksın sana da yazık yeni doğum yapana böyle davranılmamalı ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…