Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım öyle bir yüzsüzlük yapmazlar sıkma canını eşinle kızınla bu zamanların keyfini çıkar.çok hızlı büyüyorlarmış
Çok acaip paronayak oldum. Deterjanaelim deyse bebeğe dokunmadan önce iki üç kere ellerimi yıkıyorum. Yine de elimde deterjan mi kaldı diye deliriyorum.

Gazzzzzz
3 ay sürüo diolar bide
3, 3 olmazsa 6, o da olmazsa 9 ama illa geçecek kuzummmm, saglikli olun yeter ki canim benim. Cok yorucudur eminim

Benim de alerji cildirtti bugun, yine basladi, ne guzel sakinlemisti, yüzüm gozum sis, 750defa hapşırdm, deli gibi kasiniyorum, burnm fik fik akiyo pofffff

Benim de gözler gitti son birkaç haftadır. Felaket kaşınıyor. Bir de kanlandı. Doktora da gitmedim :/ Aksırık tıksırığa hiç girmiyorum, fena. Bahar da değil bu neyin alerjisi anlamadım

Benim de gözler gitti son birkaç haftadır. Felaket kaşınıyor. Bir de kanlandı. Doktora da gitmedim :/ Aksırık tıksırığa hiç girmiyorum, fena. Bahar da değil bu neyin alerjisi anlamadım
Benim bahara degil her seye alerjim var, cok bile durdm ilac kullanmadan, yillardir full ilac 12 ay durmadan şimdi kullanamıyorum cok zorluyor. Ne guzel 2 ay rahat etmistim

Benim bahara degil her seye alerjim var, cok bile durdm ilac kullanmadan, yillardir full ilac 12 ay durmadan şimdi kullanamıyorum cok zorluyor. Ne guzel 2 ay rahat etmistim
Ben de genelde dört mevsim kullanıyorum da şu an öyle olamıyor maalesef. Tozdan mı oluyor anlayamıyorum. Benim gibi dört mevsim alerjik kimse de görmedim. Senin de öyle demek

Ben de genelde dört mevsim kullanıyorum da şu an öyle olamıyor maalesef. Tozdan mı oluyor anlayamıyorum. Benim gibi dört mevsim alerjik kimse de görmedim. Senin de öyle demek
Bilmiyorm ya, valla gına geldi. Toz, koku, polen, kesin yiyecek içeceklerden bsyler de vardir, deterjan vs her şeye. Valla yildim, gozumu acamiyom, agzimi kapayamiyom pifff

Bilmiyorm ya, valla gına geldi. Toz, koku, polen, kesin yiyecek içeceklerden bsyler de vardir, deterjan vs her şeye. Valla yildim, gozumu acamiyom, agzimi kapayamiyom pifff
Kokular benim kabusum. Corona yüzünden dezenfektanlar ve kolonyalara geçmeden önce ıslak mendili, el kremimi bile parfümsüz kullanıyordum. O zamanlar biraz daha rahattım. Son iki yıldır gümledik. Kolonyaya yapışık yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…