- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.061
Umarım öyle bir yüzsüzlük yapmazlar sıkma canını eşinle kızınla bu zamanların keyfini çıkar.çok hızlı büyüyorlarmışKeşke. Hiçbirşey olmamış gibi gelip otururlar iki gün sonra be kuzum.
Aşı karşıtları çalışıyor1 ay öncekimi
Çok acaip paronayak oldum. Deterjanaelim deyse bebeğe dokunmadan önce iki üç kere ellerimi yıkıyorum. Yine de elimde deterjan mi kaldı diye deliriyorum.Umarım öyle bir yüzsüzlük yapmazlar sıkma canını eşinle kızınla bu zamanların keyfini çıkar.çok hızlı büyüyorlarmış
Ti allammmm, cok mu ugrasmislar bulmak icin ahshhs of yaaaYa 1 ay onceki mesajım şikayet edilmis saka gibi
İşsizlik işte naparsinTi allammmm, cok mu ugrasmislar bulmak icin ahshhs of yaaa
Oooo erkenciyiz bulutumGünaydın
MaşallahAşı karşıtları çalışıyor
O kadar vakitleri dolu doluTi allammmm, cok mu ugrasmislar bulmak icin ahshhs of yaaa
Hç iyi değilimmmm hiççççNaber yavrularrrrr
Ne guzel valla o kafalardan ben de istiyomOooo erkenciyiz bulutum
Maşallahyemeyip içmiolar
O kadar vakitleri dolu dolu
Sen düşün
Hç iyi değilimmmm hiçççç
Kendime isyan şarkısını armağan ediorm
GazzzzzzNe guzel valla o kafalardan ben de istiyom
Noldu yevrummmm
3, 3 olmazsa 6, o da olmazsa 9 ama illa geçecek kuzummmm, saglikli olun yeter ki canim benim. Cok yorucudur eminimGazzzzzz
3 ay sürüo diolar bide
Benim de gözler gitti son birkaç haftadır. Felaket kaşınıyor. Bir de kanlandı. Doktora da gitmedim :/ Aksırık tıksırığa hiç girmiyorum, fena. Bahar da değil bu neyin alerjisi anlamadım3, 3 olmazsa 6, o da olmazsa 9 ama illa geçecek kuzummmm, saglikli olun yeter ki canim benim. Cok yorucudur eminim
Benim de alerji cildirtti bugun, yine basladi, ne guzel sakinlemisti, yüzüm gozum sis, 750defa hapşırdm, deli gibi kasiniyorum, burnm fik fik akiyo pofffff
Benim bahara degil her seye alerjim var, cok bile durdm ilac kullanmadan, yillardir full ilac 12 ay durmadanBenim de gözler gitti son birkaç haftadır. Felaket kaşınıyor. Bir de kanlandı. Doktora da gitmedim :/ Aksırık tıksırığa hiç girmiyorum, fena. Bahar da değil bu neyin alerjisi anlamadım
2 günlük oğlanı havuza getirdik bacım adamın beli iptal bizi asker gibi çalıştırıyor
Ben de genelde dört mevsim kullanıyorum da şu an öyle olamıyor maalesef. Tozdan mı oluyor anlayamıyorum. Benim gibi dört mevsim alerjik kimse de görmedim. Senin de öyle demekBenim bahara degil her seye alerjim var, cok bile durdm ilac kullanmadan, yillardir full ilac 12 ay durmadanşimdi kullanamıyorum cok zorluyor. Ne guzel 2 ay rahat etmistim
Bilmiyorm ya, valla gına geldi. Toz, koku, polen, kesin yiyecek içeceklerden bsyler de vardir, deterjan vs her şeye. Valla yildim, gozumu acamiyom, agzimi kapayamiyom pifffBen de genelde dört mevsim kullanıyorum da şu an öyle olamıyor maalesef. Tozdan mı oluyor anlayamıyorum. Benim gibi dört mevsim alerjik kimse de görmedim. Senin de öyle demek
Kokular benim kabusum. Corona yüzünden dezenfektanlar ve kolonyalara geçmeden önce ıslak mendili, el kremimi bile parfümsüz kullanıyordum. O zamanlar biraz daha rahattım. Son iki yıldır gümledik. Kolonyaya yapışık yaşıyorumBilmiyorm ya, valla gına geldi. Toz, koku, polen, kesin yiyecek içeceklerden bsyler de vardir, deterjan vs her şeye. Valla yildim, gozumu acamiyom, agzimi kapayamiyom pifff
Bende bendeBen de genelde dört mevsim kullanıyorum da şu an öyle olamıyor maalesef. Tozdan mı oluyor anlayamıyorum. Benim gibi dört mevsim alerjik kimse de görmedim. Senin de öyle demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?