- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.101
Yaz günü üşütmek bana hastır zatiÜşütmüşsün bence sen..
Ankara gazozu varya cok iyi geliyor gaz cıkarmaya
Ben gaz sıkışması yaşadğmda ondan içiorm kuzum
Dene istersen
Kızzz hem hamilesin hem hamarart..
Ben oturmaktan yatmaktan aldm aldm kilo.. Şimdide veremiorm duba gibiyim
Yok bulutum
Hiç bişi etmiecem
Benim kafa basmıo o tarz işlere
Kuzum çengelli iğneyle şöyle bi sağına bir soluna birer diş sarımsak takıoruz
Her sbaah yeniliyoruz
Benm kızla aramda kan uyuşmalzğı var
Sarılık ihtimalimiz aşırı yüksek
Bize iyi geldi
Ama dedikleri gibi batıl inançta olabilir
Çamaşır katlamaca
Cok büyük dertAmannn dert ettigin o olsun bee, sağlıklı ol da verirsin yavru, kilo dediğin nedir ki? Ben de ufak tefek yapabiliyorum valla cok bsy yaptigim soylenemez. Biraz is bol dinlenme gibi düşün
Yk kuzum klima felan normal yaniYaz günü üşütmek bana hastır zati
1 ayÇamaşır katlamaca1 ay sonra cikicakmis ya , sen napion
Bıktım yeminleCok büyük dert
Elbiselerime ağlayarak bakıorm
Yk kuzum klima felan normal yani
Bendede oluodu
1 ay
Koca 1 ay
30 gün
Merhaba Türkiye...
Iyi beybisu napalim aynı ben bildiğin gibiSelam kizlar napiyorsunuz nasilsiniz ne var ne yok
Ti allammm, eee normal degil mi daha yeni dogurdun. Kac kilosun allasennnCok büyük dert
Elbiselerime ağlayarak bakıorm
Yk kuzum klima felan normal yani
Bendede oluodu
1 ay
Koca 1 ay
30 gün
Merhaba Türkiye...
İyidir seni sormali bebisle keyfin nasilSelam kizlar napiyorsunuz nasilsiniz ne var ne yok
AkmoşşşşşşSelam kizlar napiyorsunuz nasilsiniz ne var ne yok
Utanırım söylememTi allammm, eee normal degil mi daha yeni dogurdun. Kac kilosun allasennn
Ya bi gitttt, abartiyorum demiyosun da shahdhshAkmoşşşşşş
Özledik yaa... Hoşgeldin
Utanırım söylemem
Valla abartmıormYa bi gitttt, abartiyorum demiyosun da shahdhsh
Kendine kendine toplum baskısı yapan bir lohusa. Delirdin zaar? Kızım tadını çıkarsana şu günlerin. Kilo yapışıp sabit kalan bir şey değil sonuçta. Daha dikişlerin taze. İstesen de egzersiz vs yapamazsın. Yani zorlarsan yaparsın da sağlıklı bir şey değil. Biraz zaman ver kendine. Toparlanınca yavaş yavaş hareketlere, yürüyüşe başlarsın. Göbeğine de korse kullanırsın sıkmasına dayanabilirsen. Yine dikişlerini bekle tabii. Şu an zarar verebilirUtanırım söylemem
Kendine kendine toplum baskısı yapan bir lohusa. Delirdin zaar? Kızım tadını çıkarsana şu günlerin. Kilo yapışıp sabit kalan bir şey değil sonuçta. Daha dikişlerin taze. İstesen de egzersiz vs yapamazsın. Yani zorlarsan yaparsın da sağlıklı bir şey değil. Biraz zaman ver kendine. Toparlanınca yavaş yavaş hareketlere, yürüyüşe başlarsın. Göbeğine de korse kullanırsın sıkmasına dayanabilirsen. Yine dikişlerini bekle tabii. Şu an zarar verebilir
Berfu akıllısına da doktoru şu anda olmaz demişti ama o fotoğraflar için hunharca spor yaptı dikilişlerle. Bana çok tehlikeli geliyor. Dışarıdaki dikişler geçse bile içeridekilerin iyileşmesi zaman alıyor. Ve-rir-sin. Zaman ver kendine. Birazcık da boğazdan kesersin. Şimdi doğru zaman değil bunlar içinen nefret ettiğim şey kilo almak
Cnkü halalarıma çekmişim
Kilo aldm mı veremiorm ve hetkes sürekli doğumdan verirsin dedi dedi
Veremeyince psikoloji pert oldu tabi
Evet zaten dikişlerim alındığı gn doktoruma sordum spor yapabilirim demiiiiiiiiiiiii???
Pardon? Ne sporu dedi
3 ay bişry yok.. Ama yürüyüş yapabilirsm dedi onuda ben sevmiorm
Yürüyerek kilo neymm veremiom gari
Ben verdiğimde sen kilolarndan dem vurursan hesaplaşacam senleBerfu akıllısına da doktoru şu anda olmaz demişti ama o fotoğraflar için hunharca spor yaptı dikilişlerle. Bana çok tehlikeli geliyor. Dışarıdaki dikişler geçse bile içeridekilerin iyileşmesi zaman alıyor. Ve-rir-sin. Zaman ver kendine. Birazcık da boğazdan kesersin. Şimdi doğru zaman değil bunlar için
Ben 56 kiloya çıktığımda göbeğimden eğilip ayakkabımı bağlayamıyorum diye isyan ediyordum. Hamile karnıyla naparım bilmem ama benim yaptığımı sen yapma işte. Diyetle miyetle veremedim o kiloları sonra istediğimden daha fazlasını hep hastalıklarla verdim. Sonra normal insan görünümüne kavuşmak istediğim için almak istediğim halde alamadım. Hayırlısını istemek lazım. Yapamayacağın bir şey yok. Şimdi istesen de zorlayamazsın kendini bari şu güzel günleri kendine zehir etme. İlla ki vereceksin yani zamanı gelince. Kendin de biliyorsun bunuBen verdiğimde sen kilolarndan dem vurursan hesaplaşacam senle
Gerçi ben istisnaym aşırı kilo aldm ayağa kalkmam yasak die
54 kilo gencecik bakımlı kadındımBen 56 kiloya çıktığımda göbeğimden eğilip ayakkabımı bağlayamıyorum diye isyan ediyordum. Hamile karnıyla naparım bilmem ama benim yaptığımı sen yapma işte. Diyetle miyetle veremedim o kiloları sonra istediğimden daha fazlasını hep hastalıklarla verdim. Sonra normal insan görünümüne kavuşmak istediğim için almak istediğim halde alamadım. Hayırlısını istemek lazım. Yapamayacağın bir şey yok. Şimdi istesen de zorlayamazsın kendini bari şu güzel günleri kendine zehir etme. İlla ki vereceksin yani zamanı gelince. Kendin de biliyorsun bunu
Yav ne alakası var. Bal gibi bir kız getirdin dünyaya. Hem de ne zorluklarla. Oturdun keyiften yedin yattın da öyle mi kilo aldın? Cık cık cık54 kilo gencecik bakımlı kadındım
Şimdi yaşlı teyze
Kaçsın soyle beklyomValla abartmıorm
Cık cık ckkYav ne alakası var. Bal gibi bir kız getirdin dünyaya. Hem de ne zorluklarla. Oturdun keyiften yedin yattın da öyle mi kilo aldın? Cık cık cık
Kaçsın soyle beklyom
Cnm bilmiorm.. Sitede demi..İlaçları para karşılığı olmadan göndermek de yasak mı? Bilginiz var mı? Tedaviden iğne, enjektör ve iğne ucum kaldı da işine yarayacak birine göndereyim istiyorum ama emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?