- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.121
Evet. Doğru dedin sorayımCnm bilmiorm.. Sitede demi..
Kazene msj at mutlaka cvp verir
İyi düşünmüşsün
Tatlı süt mü yapıyormuş? Bu insanlar seni niye bir salamadı gitti. Hep bu doğumu mu beklemişler ne yapmışlar?Aman ben doğum öncesi kiloma döndümde ne oldu sütüm az diye durmadan tatlı yediriyolar
En güzeli.al benden de o kadar benimde kafam basmaz hiçÜşütmüşsün bence sen..
Ankara gazozu varya cok iyi geliyor gaz cıkarmaya
Ben gaz sıkışması yaşadğmda ondan içiorm kuzum
Dene istersen
Kızzz hem hamilesin hem hamarart..
Ben oturmaktan yatmaktan aldm aldm kilo.. Şimdide veremiorm duba gibiyim
Yok bulutum
Hiç bişi etmiecem
Benim kafa basmıo o tarz işlere
Kuzum çengelli iğneyle şöyle bi sağına bir soluna birer diş sarımsak takıoruz
Her sbaah yeniliyoruz
Benm kızla aramda kan uyuşmalzğı var
Sarılık ihtimalimiz aşırı yüksek
Bize iyi geldi
Ama dedikleri gibi batıl inançta olabilir
Beybim iyi masallah dönüyor emekliyor dis cikarma zamani geldi ugrasiyorum onunla isteBıktım yeminle
Iyi beybisu napalim aynı ben bildiğin gibisende ne var ne yok beybim nasil
Iyi vallaha ugrastiyor beni kac gündür dis cikicak galiba sende nasil cinsiyeti i kacirdim ben vallaha ama icime kiz doguyor sendeİyidir seni sormali bebisle keyfin nasil
Oyy oyyBeybim iyi masallah dönüyor emekliyor dis cikarma zamani geldi ugrasiyorum onunla iste
Inshallah dualarimdasiniz hep uzun zamandir giremiyorum ama hep aklimdasiniz ... adminimiz ne yapiyorOyy oyyahh ne guzel ya buyuyusunu izlemek darisi basimiza❤
Hosbumdum beybiimAkmoşşşşşş
Özledik yaa... Hoşgeldin
Utanırım söylemem
Hepimiz biraktigin gibiyiz iste bekliyoruz zamanimiziInshallah dualarimdasiniz hep uzun zamandir giremiyorum ama hep aklimdasiniz ... adminimiz ne yapiyor
Hayirlisi güloom ee peki doktor vs bi gleismeler var miHepimiz biraktigin gibiyiz iste bekliyoruz zamanimizi
Paris hsg çektirdi bi sorunu yok şükür. Denemelere basladi. Ben gitmiyorum doktora olursa olur diye bekliyorum gsgsgsgHayirlisi güloom ee peki doktor vs bi gleismeler var mi
Aman ben doğum öncesi kiloma döndümde ne oldu sütüm az diye durmadan tatlı yediriyolar
Aynısını annem banada yapıo evde hep kavgaTatlı süt mü yapıyormuş? Bu insanlar seni niye bir salamadı gitti. Hep bu doğumu mu beklemişler ne yapmışlar?
Kuzum gebe kalan doğuran gidioEn güzeli.al benden de o kadar benimde kafam basmaz hiçburalar aktif değil artık pek..herkes nereye kayboldu
Hahahhahaha kızzz pahalı heeeeeYeni hobi edindim bebek arabasi bakıyorum shshshshshs gecen onume reklami cikti simdide olmayan bebeme hangi arabayi alirim diye kafa patlatiyorum help
Kız 214 günde sadece 14 kilomu verdinHosbumdum beybiim
kiz kiloyu takma ben 89 gittim doguma somdi 75 oldum bile
Evet aşırı derecede pahali cidden. Niye almiyon kiz ben lazim olur diye düşünüyorum gezerken falanAynısını annem banada yapıo evde hep kavga
Kuzum gebe kalan doğuran gidio
Gebe kalıp doğurup gitmeyen birkaç kişiyiz
Gerisi gebe kalamayanlar sanki artk pes etmil gibiler
Benmde canm sıkılıo bu duruma
Hahahhahaha kızzz pahalı heeeee
Benm herif mercedes dior
Ben almadm araba henüz
Almam sanırm
Kız 214 günde sadece 14 kilomu verdin
Ben intihar ederm
Şöyleki şuan zaten gerek duymuorum daha cok küçük.. Bebek çantası var ona koyuyorum biyere çıkcaksam..Evet aşırı derecede pahali cidden. Niye almiyon kiz ben lazim olur diye düşünüyorum gezerken falan
Hee anladim asko. Ben evdeyim malum gezmeyide seviyoruz biz hani olursa inşallah alirim ben yuksek ihtimal. Ama pahali yaŞöyleki şuan zaten gerek duymuorum daha cok küçük.. Bebek çantası var ona koyuyorum biyere çıkcaksam..
Sonra işe başlıacam ve pandemi artıyor
Annemde bende bi yere çıkmayı çıkarmayı düşünmüoruz..
Ee eşimde okullar açılınc gidiyor arabada onda..
O yüzden boşa almıym dedm
Gerek duyarsam uyguna olanlar var 300-400 idareten belki ondan alırım ama sanmıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?