Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli.al benden de o kadar benimde kafam basmaz hiç buralar aktif değil artık pek..herkes nereye kayboldu

Aman ben doğum öncesi kiloma döndümde ne oldu sütüm az diye durmadan tatlı yediriyolar
Tatlı süt mü yapıyormuş? Bu insanlar seni niye bir salamadı gitti. Hep bu doğumu mu beklemişler ne yapmışlar?
Aynısını annem banada yapıo evde hep kavga

En güzeli.al benden de o kadar benimde kafam basmaz hiç buralar aktif değil artık pek..herkes nereye kayboldu
Kuzum gebe kalan doğuran gidio
Gebe kalıp doğurup gitmeyen birkaç kişiyiz
Gerisi gebe kalamayanlar sanki artk pes etmil gibiler
Benmde canm sıkılıo bu duruma

Yeni hobi edindim bebek arabasi bakıyorum shshshshshs gecen onume reklami cikti simdide olmayan bebeme hangi arabayi alirim diye kafa patlatiyorum help
Hahahhahaha kızzz pahalı heeeee
Benm herif mercedes dior
Ben almadm araba henüz
Almam sanırm

Hosbumdum beybiim

kiz kiloyu takma ben 89 gittim doguma somdi 75 oldum bile
Kız 214 günde sadece 14 kilomu verdin
Ben intihar ederm

Evet aşırı derecede pahali cidden. Niye almiyon kiz ben lazim olur diye düşünüyorum gezerken falan

Evet aşırı derecede pahali cidden. Niye almiyon kiz ben lazim olur diye düşünüyorum gezerken falan
Şöyleki şuan zaten gerek duymuorum daha cok küçük.. Bebek çantası var ona koyuyorum biyere çıkcaksam..
Sonra işe başlıacam ve pandemi artıyor
Annemde bende bi yere çıkmayı çıkarmayı düşünmüoruz..
Ee eşimde okullar açılınc gidiyor arabada onda..
O yüzden boşa almıym dedm
Gerek duyarsam uyguna olanlar var 300-400 idareten belki ondan alırım ama sanmıorm

Hee anladim asko. Ben evdeyim malum gezmeyide seviyoruz biz hani olursa inşallah alirim ben yuksek ihtimal. Ama pahali ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…