- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.141
Ucuz olanlarda vardaHee anladim asko. Ben evdeyim malum gezmeyide seviyoruz biz hani olursa inşallah alirim ben yuksek ihtimal. Ama pahali ya
Aldim askos bugun verdiler kargoya gelir 1 2 gune bakalimHemsirecik regl kabından aldnmı geldimi
Ya ben alirsam iyisini aliyim diyorum cunku 2. Bebegide isteriz biz. Oda kullanır bi tane begendim 3binUcuz olanlarda varda
İnsanın gözü merdecese gidio
Oyy bebelerin her asamasi bir arizaIyi vallaha ugrastiyor beni kac gündür dis cikicak galiba sende nasil cinsiyeti i kacirdim ben vallaha ama icime kiz doguyor sende
Renkleri cok cixmişAldim askos bugun verdiler kargoya gelir 1 2 gune bakalim Eki Görüntüle 2902143
Onun puseti cartı curtu vardırYa ben alirsam iyisini aliyim diyorum cunku 2. Bebegide isteriz biz. Oda kullanır bi tane begendim 3bin
Soylerim askos. Evet puseti var ama istersen almayabiliyorsun araba tek basina 2bin. Cok agir degil bide çift yönlü kullanılıyor ondan hosuma gitti. (Hala olmayan bebem icin begendigim arabayi anlatiyorumRenkleri cok cixmiş
Kullan bakalm bepenirsen bizede söyle
Onun puseti cartı curtu vardır
Oto koltuğu felan
kanki sen aldinmi bebene arabaOyy bebelerin her asamasi bir ariza
Sukur canim yolunda her şeybilemedin erkek
Aşkoş şu topikte en en en en umutsuz vaka bendim biliosn demi?Soylerim askos. Evet puseti var ama istersen almayabiliyorsun araba tek basina 2bin. Cok agir degil bide çift yönlü kullanılıyor ondan hosuma gitti. (Hala olmayan bebem icin begendigim arabayi anlatiyorum)
Canim benim sıkıntım engel olmadigi halde olmamasi yani bekliyoruz oyle sadece hani cozulecek bir sey olsa ama yokAşkoş şu topikte en en en en umutsuz vaka bendim biliosn demi?
Sebebsiz infettilite denilen bişey varCanim benim sıkıntım engel olmadigi halde olmamasi yani bekliyoruz oyle sadece hani cozulecek bir sey olsa ama yok
Hicbir sey yapmak istemiyorum artık cat diye olanlari gorunce uğraşasim gelmiyorSebebsiz infettilite denilen bişey var
Ve senin gibi milyonlarca bekleyen çift
Ne ilksin ne son.. Ama bu asla olmayacağı anlamına gelmior
Aksine cok şükür sorun yok
Aşılamamı denesen?
Bizimde sınavımız buHicbir sey yapmak istemiyorum artık cat diye olanlari gorunce uğraşasim gelmiyor
Hee anladim asko. Ben evdeyim malum gezmeyide seviyoruz biz hani olursa inşallah alirim ben yuksek ihtimal. Ama pahali ya
Neymiş araba bize de de ya ben bulamıyorum :/ İçime sinenler 7000-10000. Onları da alamayızYa ben alirsam iyisini aliyim diyorum cunku 2. Bebegide isteriz biz. Oda kullanır bi tane begendim 3bin
E bizi de görüyorsun. Uğraşasın gelsin işte. Benim de önümde eşinde morfoloji sorunu olduğu halde doğal yoldan hamile kalanlar vardı ama ne yapalım olmayınca olmuyor. Zorla mı yani. Önümüzde imkanlar var çok şükür değerlendirebiliyoruz. Bu tekniklerin olmadığı ya da deneyemeyeceğimiz şartlarda da olabilirdik. Bir de bu açıdan bakHicbir sey yapmak istemiyorum artık cat diye olanlari gorunce uğraşasim gelmiyor
Kraft Onyx kanka civilde indirim var pusetiyle birlikte 3bin . Haklısınız ama nebiliyim ya kocamda surekli gorevde yapsamda evde olmuyor adam bosa gidiyor her seyNeymiş araba bize de de ya ben bulamıyorum :/ İçime sinenler 7000-10000. Onları da alamayız
E bizi de görüyorsun. Uğraşasın gelsin işte. Benim de önümde eşinde morfoloji sorunu olduğu halde doğal yoldan hamile kalanlar vardı ama ne yapalım olmayınca olmuyor. Zorla mı yani. Önümüzde imkanlar var çok şükür değerlendirebiliyoruz. Bu tekniklerin olmadığı ya da deneyemeyeceğimiz şartlarda da olabilirdik. Bir de bu açıdan bak
Aşkoş benim psikolojim ve maddi durumum suan bunlara uygun degil maalesefBizimde sınavımız bu
Pes etmekle olmaz
Tüp bebek öcü değil valla..
Bizimkilerde halis mulis bebe işte yani
Maddi durum için bişi diemem ama senin yernde olsam mutlaka yolunu bulurdm kredi felanAşkoş benim psikolojim ve maddi durumum suan bunlara uygun degil maalesef
Hali hazırda bir kredimiz var sene basi bitecek bakalim ya nasip belki bidahaki aya giderim yine doktoraMaddi durum için bişi diemem ama senin yernde olsam mutlaka yolunu bulurdm kredi felan
Ama psikolojiye gelince tüp için psikolojim hiç hazır olmuo işin içine girene kadar
Sonrası çorap söküğü..
Humm bakayım buna bir. Kraft'ı pek tavsiye etmiyorlar ama yorumlarına bakmak lazımKraft Onyx kanka civilde indirim var pusetiyle birlikte 3bin . Haklısınız ama nebiliyim ya kocamda surekli gorevde yapsamda evde olmuyor adam bosa gidiyor her sey
Benim galiba en büyük avantajım her şeyin apar topar olması, doktorların bize "Daha fazla vakit kaybetmeyin, tüpe geçin" demesiydi. Yoksa ben de kendimi hazırlayamazdım muhtemelen. Hele eşim ohooo ona kalsa daha biz doğal yoldan denerdik hala. O benden daha da uzaktı hazır olmayaMaddi durum için bişi diemem ama senin yernde olsam mutlaka yolunu bulurdm kredi felan
Ama psikolojiye gelince tüp için psikolojim hiç hazır olmuo işin içine girene kadar
Sonrası çorap söküğü..
Bi git aşkoş.. Bş tedavi felan verir..Hali hazırda bir kredimiz var sene basi bitecek bakalim ya nasip belki bidahaki aya giderim yine doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?