Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper olmuş.. İnan daha iyi oldu

Bak bakalim canim magazayada gidip denersin. Maddi olarakta soyle soyliyim surekli bir seylerin borcunu ödüyoruz cok bunaldim, kredi bitince bir tatil yapmak istiyorum once. Burada hem aileden uzak hem koca yok kendimi pek iyi hissetmiyorum son zamanlarda. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum o yuzden. Belki önümüzdeki ay bi gorunurum yine doktora ama gercekten icim almiyor artik

Tatil konusunda sonuna kadar haklısın. Ben artık tırlatmak üzereydim. Tüp bizim belimizi epey büktü. Yeni yeni toparlanıyorduk. 7 ay taksite girip gittik o tatile. Böyle sene içinde bir haftalık tatili ödeyenlerle dalga geçerdim "Paran yoksa tatile de gitme, sonra bütün sene o borcun stresine değer mi" diye ama bu da ihtiyaç ya. Vücut istiyor resmen. Gidin, ikinize de iyi gelir. Ev tutabilirsiniz illa şaşaalı bir tatil olmak zorunda değil

Valla luks falan aramıyorum inan butun gun yatiyim denize gireyim kafi

Tatil bavulu hazırlıyorum fıstık
Prenses napıyor sen napiyorsun
Beybim iyi masallah dönüyor emekliyor dis cikarma zamani geldi ugrasiyorum onunla iste
Oyyyyy yerim ben onu benim için de kokla annesi sen nasılsın
dayler dayler Paresilaaa Migren taşı diye bir şey varmış. Yeni öğrendim. Hamileler de kullanabiliyormuş. Buzdolabında bekletip kullanılabiliyormuş. Denemiş miydiniz?
Duydum canım da emin olmadığım için almadım sahtesi falandir diye

Disaridan surulen seyler normalde daha zararlı (ama bundan bahsetmiyorum). Deriden geçen zamazingolar vücutta bobrek gibi herhangi bir suzgecten geçmediği icin direkt kana karistigi icin daha dikkatli olunmalı yevru oyle diyollaaaa bilgin olsun.

Bebek arabasından bahsediyosan evet yevru, pierre cardin elite travel modeli

Evet, coook uzun zamandir var, hc bi poka yaramyo...
Hadi yaa :/
Bebek arabasını denediniz mi bu arada? Neye baksam bir falsosu çıkıyor. Her şeyi düzgün olanlar aşşşşırı pahalı
Aa bunu bilmiyordum. İyi ki söyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…