- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.161
Süper olmuş.. İnan daha iyi olduBenim galiba en büyük avantajım her şeyin apar topar olması, doktorların bize "Daha fazla vakit kaybetmeyin, tüpe geçin" demesiydi. Yoksa ben de kendimi hazırlayamazdım muhtemelen. Hele eşim ohooo ona kalsa daha biz doğal yoldan denerdik hala. O benden daha da uzaktı hazır olmaya
Bak bakalim canim magazayada gidip denersin. Maddi olarakta soyle soyliyim surekli bir seylerin borcunu ödüyoruz cok bunaldim, kredi bitince bir tatil yapmak istiyorum once. Burada hem aileden uzak hem koca yok kendimi pek iyi hissetmiyorum son zamanlarda. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum o yuzden. Belki önümüzdeki ay bi gorunurum yine doktora ama gercekten icim almiyor artikHumm bakayım buna bir. Kraft'ı pek tavsiye etmiyorlar ama yorumlarına bakmak lazım
Tabii ki zor şartlar. Ben eşimle aynı evdeydim ama biz de ne sıkıntılar yaşadık. Ben sırf o sorunlardan dolayı sinir krizi geçirip çocuk yapmaktan vazgeçtim bir ara. Sonra hayat bizi aldı buralara getirdi. Maddiyat kısmında da şöyle düşün. Devlette de deneme imkanın var. Onu da istemezsen taksitle borçla şununla bununla bir yolunu bulabilirsiniz. Eşimin ablası ve eşi tedavi için arabalarını satmışlardı. Şimdi çocuk üç yaşında. İki tane de arabaları var. Hayat bir yerden alıyooor, bir yerden veriyor
İnşallah balusum İnşallahBi git aşkoş.. Bş tedavi felan verir..
Mucizen seninle olur
Tatil konusunda sonuna kadar haklısın. Ben artık tırlatmak üzereydim. Tüp bizim belimizi epey büktü. Yeni yeni toparlanıyorduk. 7 ay taksite girip gittik o tatile. Böyle sene içinde bir haftalık tatili ödeyenlerle dalga geçerdim "Paran yoksa tatile de gitme, sonra bütün sene o borcun stresine değer mi" diye ama bu da ihtiyaç ya. Vücut istiyor resmen. Gidin, ikinize de iyi gelir. Ev tutabilirsiniz illa şaşaalı bir tatil olmak zorunda değilBak bakalim canim magazayada gidip denersin. Maddi olarakta soyle soyliyim surekli bir seylerin borcunu ödüyoruz cok bunaldim, kredi bitince bir tatil yapmak istiyorum once. Burada hem aileden uzak hem koca yok kendimi pek iyi hissetmiyorum son zamanlarda. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum o yuzden. Belki önümüzdeki ay bi gorunurum yine doktora ama gercekten icim almiyor artik
Valla luks falan aramıyorum inan butun gun yatiyim denize gireyim kafiTatil konusunda sonuna kadar haklısın. Ben artık tırlatmak üzereydim. Tüp bizim belimizi epey büktü. Yeni yeni toparlanıyorduk. 7 ay taksite girip gittik o tatile. Böyle sene içinde bir haftalık tatili ödeyenlerle dalga geçerdim "Paran yoksa tatile de gitme, sonra bütün sene o borcun stresine değer mi" diye ama bu da ihtiyaç ya. Vücut istiyor resmen. Gidin, ikinize de iyi gelir. Ev tutabilirsiniz illa şaşaalı bir tatil olmak zorunda değil
Bana da doktor sıcakta fazla durma demişti. Günün yarısını odada geçiriyorduk güneş altında durmayayım diye. Ona rağmen o kadar iyi geldi ki. Sırf ortamın değişmesi, denizin kenarında oturmak bile iyi geldiValla luks falan aramıyorum inan butun gun yatiyim denize gireyim kafi
Darısı başımıza diyorumBana da doktor sıcakta fazla durma demişti. Günün yarısını odada geçiriyorduk güneş altında durmayayım diye. Ona rağmen o kadar iyi geldi ki. Sırf ortamın değişmesi, denizin kenarında oturmak bile iyi geldi
İnşallah hayırlısıyla ayarlayıp gidebilirsinizDarısı başımıza diyorum
Tatil bavulu hazırlıyorum fıstık
Oyyyyy yerim ben onu benim için de kokla annesiBeybim iyi masallah dönüyor emekliyor dis cikarma zamani geldi ugrasiyorum onunla iste
Duydum canım da emin olmadığım için almadım sahtesi falandir diyedayler dayler Paresilaaa Migren taşı diye bir şey varmış. Yeni öğrendim. Hamileler de kullanabiliyormuş. Buzdolabında bekletip kullanılabiliyormuş. Denemiş miydiniz?
Yorumlarına da baktım. Bayağı memnun kalmışlar gibi. Ablamda da var migren. Ona da yazdım şimdi baksın diyeDuydum canım da emin olmadığım için almadım sahtesi falandir diye
Hmmmm denemediğim o kaldıYorumlarına da baktım. Bayağı memnun kalmışlar gibi. Ablamda da var migren. Ona da yazdım şimdi baksın diye
Ben de ağrı olduğunda ilaç almamak için bundan alıp evde bulundursam mı diye düşündüm. Dışarıdan sürülen bir şey olduğu için çok da sıkıntı olmaz gibi geldi ama iyi araştırmak lazım tabiiHmmmm denemediğim o kaldı
Bu gidişle alacağım
Bebek arabasından bahsediyosan evet yevru, pierre cardin elite travel modelikanki sen aldinmi bebene araba
Evet, coook uzun zamandir var, hc bi poka yaramyo...dayler dayler Paresilaaa Migren taşı diye bir şey varmış. Yeni öğrendim. Hamileler de kullanabiliyormuş. Buzdolabında bekletip kullanılabiliyormuş. Denemiş miydiniz?
Disaridan surulen seyler normalde daha zararlı (ama bundan bahsetmiyorum). Deriden geçen zamazingolar vücutta bobrek gibi herhangi bir suzgecten geçmediği icin direkt kana karistigi icin daha dikkatli olunmalı yevru oyle diyollaaaa bilgin olsun.Ben de ağrı olduğunda ilaç almamak için bundan alıp evde bulundursam mı diye düşündüm. Dışarıdan sürülen bir şey olduğu için çok da sıkıntı olmaz gibi geldi ama iyi araştırmak lazım tabii
Ahanda denenmiş onaylanmış test edilmişBebek arabasından bahsediyosan evet yevru, pierre cardin elite travel modeli
Evet, coook uzun zamandir var, hc bi poka yaramyo...
Gule gule kullanin askos❤Bebek arabasından bahsediyosan evet yevru, pierre cardin elite travel modeli
Yillardir dogurmami beklemis gibiler hakkatenTatlı süt mü yapıyormuş? Bu insanlar seni niye bir salamadı gitti. Hep bu doğumu mu beklemişler ne yapmışlar?
Valla annemi ara ki bulasin. Yalvara yalvara getiriyoruz. Bana bi hafta baktı sagolsun ama sonrası yok. Tek kaldım.Aynısını annem banada yapıo evde hep kavga
Hadi yaa :/Bebek arabasından bahsediyosan evet yevru, pierre cardin elite travel modeli
Aa bunu bilmiyordum. İyi ki söyledinDisaridan surulen seyler normalde daha zararlı (ama bundan bahsetmiyorum). Deriden geçen zamazingolar vücutta bobrek gibi herhangi bir suzgecten geçmediği icin direkt kana karistigi icin daha dikkatli olunmalı yevru oyle diyollaaaa bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?