- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.261
İnşallah yaa uzamaz görev suresi11 gundur yok ya
Sözde 1 haftalik gorevdiİnşallah yaa uzamaz görev suresi
Eve hapset adamı olmicak bu böyleSözde 1 haftalik gorevdi
Bi tarafını kiricam goreve gidemesin bidahaEve hapset adamı olmicak bu böyle
Hahahh o daha mantıklı bacağını kır üç ay evde yatsınBi tarafını kiricam goreve gidemesin bidaha
Şartlar beni buna zorluyorHahahh o daha mantıklı bacağını kır üç ay evde yatsın
AhhhhHiçbir şey. Hamileyken de ancak akıl veriyordu. Kendisinde bir şeyleri değiştirmesi gerektiğini fark etse artık keşke. Hem bebeğe hem şu kıza bir faydası dokunacak o zaman
Püüü derhal o bekar komutanı baş göz etme operasyonu başlat. Bir taşla iki kuşAhh yaram icerdeneymis tim kaynasmasiymis cunku gorevde 10 gunde kaynasamiyorlar. Bu piknik deniz olaylari bekar komutan gelince basladi. Cani sıkılıyor zaar habire adamlari toplama derdinde evlensede kurtulsak zorunlu tutuyorlar gitmeyince laf söylüyorlar. Sirf komutan diye ozel hayatimiza bile mudahil oluyorlar
Ahhhhicimden neler geçiyor da !!! Dilerim akli basina gelir ama nasil bilmiyorum
Sevgilisi almanciymis orda olan biri postalasin su kizi artikPüüü derhal o bekar komutanı baş göz etme operasyonu başlat. Bir taşla iki kuş
Bi tarafını kiricam goreve gidemesin bidaha
Caniler safına Nur da katıldı. Bunlar bize de kıyar benden demesiHahahh o daha mantıklı bacağını kır üç ay evde yatsın
Sebebimiz var amaCaniler safına Nur da katıldı. Bunlar bize de kıyar benden demesi
Sevgilisi almanciymis orda olan biri postalasin su kizi artik
Valla artık görülenler den sonra iş için ya da birileri için fedakarlık yapamam doğrusu tek fedakârlığı kendime yaparım geri kalan da da önüme geçeni keserimCaniler safına Nur da katıldı. Bunlar bize de kıyar benden demesi
Bu kız hemşire reyizi de geçmiş. Seni bu hale getirenler utansın Nur beeeValla artık görülenler den sonra iş için ya da birileri için fedakarlık yapamam doğrusu tek fedakârlığı kendime yaparım geri kalan da da önüme geçeni keserim
Yav sen adamsin❤anonimbirbayan Sayfanın Evropa şubesi. Gelirken getirsin kızı da. Bak bütün sorunlar ikisi bir arada şeklinde çözülüyor görüyorsun
Valla sormaBu kız hemşire reyizi de geçmiş. Seni bu hale getirenler utansın Nur beee
Yuru beeeValla sormaartık para kazanan gelin olduğum için KV yemeğe çağırdı yani bu demek oluyoki herkes çıkar dünyasında oğlunu yemeğe çağırmak için gelininin para kazanmasını bekleyen insanlarla dolu etrafım o yüzden gereğinde fazlaca bencil olmaya karar verdim
Yemek masasında paraları çıkar yüzlerine saç. "Sen bağa kredi kartı mı veriyordun???" deValla sormaartık para kazanan gelin olduğum için KV yemeğe çağırdı yani bu demek oluyoki herkes çıkar dünyasında oğlunu yemeğe çağırmak için gelininin para kazanmasını bekleyen insanlarla dolu etrafım o yüzden gereğinde fazlaca bencil olmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?