- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.241
Amin kuzum hepimizin hakkında hayirlisiHakkında hayırlısı olsun nurum
Evet paylaştılar da ben bakmadım suprise olsunKitapçıkları mı paylaşmışlar? Sağda solda şu kadar yaptım diye yazmış millet. Ben mi yanlış anladım
Hadi bağalımEvet paylaştılar da ben bakmadım suprise olsun
Ne ilacıBal0ncuk olive bluto'dan haber var mı? Temmuz sonunda tedaviye başlayacaktı noldu acaba
Bu arada kızlar ben ilaç olayını sordum. Sağlık Bakanlığı tebliğinden dolayı ücretli/ücretsiz fark etmeksizin ilaç paylaşımı yapmak yasakmış. Sizin de haberiniz olsun
Tüplü dalıştan elimde kalanları birine vereyim istiyorum, acaba yasak mı diyordum da sen o kısmı kaçırdın zaar.Ne ilacı
Hee kacirmisim bi ara giremiyodum siteye o ara konustunus demek.Tüplü dalıştan elimde kalanları birine vereyim istiyorum, acaba yasak mı diyordum da sen o kısmı kaçırdın zaar.Bal0ncuk meşazla sor dedi. Sordum, yasakmış
Yeni yav daha dün mü önceki gün mü neydiHee kacirmisim bi ara giremiyodum siteye o ara konustunus demek.
Hee anladim kanka ama okumamisim soryYeni yav daha dün mü önceki gün mü neydi
Sen naptın nasıl oldum kuzum ben pek giremedimHee anladim kanka ama okumamisim soryat çöpe napcan mecbur
Iyiyim askos kocam yok 11 gundur psikolojim bozuk sadece gsgsgsgs normaldede iyi degil zaten biliyonuzSen naptın nasıl oldum kuzum ben pek giremedim
Son kullanma tarihine kadar tutayım da yine. İçim elvermiyor. Bir tane iğne ucuna 1,5 tl verdik. Artmışlar ilaçla beraber. Çevremde ihtiyacı olan biri olursa öyle veririm belkiHee anladim kanka ama okumamisim soryat çöpe napcan mecbur
Ahahhsjs deli ya. Ne zaan gelecek kocan? Ona büyük süfrizler hazırlaIyiyim askos kocam yok 11 gundur psikolojim bozuk sadece gsgsgsgs normaldede iyi degil zaten biliyonuz
Onlari atma kiz lazim olurlarSon kullanma tarihine kadar tutayım da yine. İçim elvermiyor. Bir tane iğne ucuna 1,5 tl verdik. Artmışlar ilaçla beraber. Çevremde ihtiyacı olan biri olursa öyle veririm belki
Yarin inşallah uzamazsaAhahhsjs deli ya. Ne zaan gelecek kocan? Ona büyük süfrizler hazırla
"Kocamı gerin verin bana" diye bağır. Öyle daha etkili olabilirYarin inşallah uzamazsahazır ve nazir bekliyorum biraz daha gelmezse cama cikip kocaaam diye bağıracam
Vermirler ya bihtik yeminle ☹☹ sok 1 senedir cok zorlaniyoruz bu gorevlerden. Izin gununde vakit geçiremiyoruz zir zir arayip çağırıyorlar hic olmadi zorla piknik ayarliyorlar aşırı sinir oluyorum"Kocamı gerin verin bana" diye bağır. Öyle daha etkili olabilir
Piknik ne lan?! Zaten görevde yüzlerini göremiyorsunuz. Bir de sosyalleşmeye mi gidiyorlar. Kelepçele adamı gelince, salma bir yereVermirler ya bihtik yeminle ☹☹ sok 1 senedir cok zorlaniyoruz bu gorevlerden. Izin gununde vakit geçiremiyoruz zir zir arayip çağırıyorlar hic olmadi zorla piknik ayarliyorlar aşırı sinir oluyorum
Yine mi göreve gittiIyiyim askos kocam yok 11 gundur psikolojim bozuk sadece gsgsgsgs normaldede iyi degil zaten biliyonuz
Ahh yaram icerdePiknik ne lan?! Zaten görevde yüzlerini göremiyorsunuz. Bir de sosyalleşmeye mi gidiyorlar. Kelepçele adamı gelince, salma bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?