Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk olive bluto'dan haber var mı? Temmuz sonunda tedaviye başlayacaktı noldu acaba

Bu arada kızlar ben ilaç olayını sordum. Sağlık Bakanlığı tebliğinden dolayı ücretli/ücretsiz fark etmeksizin ilaç paylaşımı yapmak yasakmış. Sizin de haberiniz olsun

Vermirler ya bihtik yeminle ☹☹ sok 1 senedir cok zorlaniyoruz bu gorevlerden. Izin gununde vakit geçiremiyoruz zir zir arayip çağırıyorlar hic olmadi zorla piknik ayarliyorlar aşırı sinir oluyorum
Piknik ne lan?! Zaten görevde yüzlerini göremiyorsunuz. Bir de sosyalleşmeye mi gidiyorlar. Kelepçele adamı gelince, salma bir yere

Piknik ne lan?! Zaten görevde yüzlerini göremiyorsunuz. Bir de sosyalleşmeye mi gidiyorlar. Kelepçele adamı gelince, salma bir yere
Ahh yaram icerde neymis tim kaynasmasiymis cunku gorevde 10 gunde kaynasamiyorlar. Bu piknik deniz olaylari bekar komutan gelince basladi. Cani sıkılıyor zaar habire adamlari toplama derdinde evlensede kurtulsak zorunlu tutuyorlar gitmeyince laf söylüyorlar. Sirf komutan diye ozel hayatimiza bile mudahil oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…