- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.221
Çocukken niye esmerim diye ağlardım şimdi esmerlesmek için 40 takla atıyorumAmin amindemek ki hassas tenlisin iyi etmişsin güle güle kullan
aman boşver sen arkadaşlık görevini yapıp yazmışsın onların ayıbı olsunkalan sahalar bizimdir
Kendi tenin en güzelidir benceÇocukken niye esmerim diye ağlardım şimdi esmerlesmek için 40 takla atıyorumsağol canım
Çocuk doktoru önemli. Kadın doğumcu da önemliydi ama onunla dokuz ayda işin bitti, artık başka doktora geçebilirsin. Çocukta bebeklikten bir başlıyorsun, büyüyene kadar aynı doktorda devam etmek istiyorsun. Hastalık kaydı kuydu, ilaç alerjisi şusu busu her şeyini o doktor takip etmiş oluyor. Sana da çocuğa da büyük rahatlık olur. O yüzden memnun değilsen baştan değiştir. Düzgün iletişim kurabileceğin ve güvenebileceğin birini bul. Mama yetmiyorsa yetmiyordur. Sütün az geliyor olabilir ya da zaman geçtikçe bebeğin ihtiyacına yetmeyebilir. Bunları bırak doktorun takip etsin. Kadın doğumcu gibi bununla başladım bununla devam edeyim gibi düşünme derimElli kere dedim ki bu cocuk bu mama miktarıyla doymuyo azaltma. Doktor azalt dedi ama sütün normal geldigini varsayarak soyledi. Anlamadi.
Onlar fasa fiso, psikolojin icin neler yapiyor? Yemek markette var, getir yemek sepeti vs de getirir. Baba olarak eş olarak neler yapiyor. Yargilamak disinda..Sana ye diye onu aldim ic diye sunu aldim bunu aldim falan. Adamin icinden başka biri çıktı resmen hayretle izliyorum. Bi de ikinci çocukmuş.
Hiçbir şey. Hamileyken de ancak akıl veriyordu. Kendisinde bir şeyleri değiştirmesi gerektiğini fark etse artık keşke. Hem bebeğe hem şu kıza bir faydası dokunacak o zamanOnlar fasa fiso, psikolojin icin neler yapiyor? Yemek markette var, getir yemek sepeti vs de getirir. Baba olarak eş olarak neler yapiyor. Yargilamak disinda..
Sosyal mesajım hakkında nie düşünceleriniz ykŞu kendini doktordan daha zeki sanan milletimize hayranım gerçekten...
Tamam evet bazı doktorlarla frekansımız vs tutmayabilir.. Teşhisleri iyi olmayabilir...
Ama doktor korun diyosa vardır bildiği..
Dinlemeyip gebe kalıp sonra ah ah vah vah diyenlere acıyorum gerçekten...
Cehalet zor iş
Ayyy Allah korusun öyle yapmamKendi tenin en güzelidir benceBen de öyle esmer olmak isterdim büyüyünce anladım ki bana hiç yakışmıyor Hintlilere dönüyorum Allah’ın bir bildiği varmş bir akrabamız küçükken esmer olmak için yüzüne kola sürüp güneşe çıkmıştı sonra her tarafı yara bere olmuştu garibimin
Hataya mi gelem kuzum tamam ders bitsin geliom
Sosyal mesajım hakkında nie düşünceleriniz yk
KeşkeeeeeeeHataya mi gelem kuzum tamam ders bitsin geliom
Herkesn hayatına kimse karışamaz diosn
O dayı da iyiydi bakHerkesn hayatına kimse karışamaz diosn
İnşallahhhhhhh okul yolu düz giderBelki atanır gelirim neme lazım
Aklıma ilk o geldiO dayı da iyiydi bak
Bilmem ben yaptım ama bakalım ÖSYM ile aynı sonuçları bulabildik miİnşallahhhhhhh okul yolu düz gider
Nasıldı alan?
Aklıma ilk o geldi
Hakkında hayırlısı olsun nurumBilmem ben yaptım ama bakalım ÖSYM ile aynı sonuçları bulabildik mi
Kitapçıkları mı paylaşmışlar? Sağda solda şu kadar yaptım diye yazmış millet. Ben mi yanlış anladımBilmem ben yaptım ama bakalım ÖSYM ile aynı sonuçları bulabildik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?