- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.381
Yok kiz iyiyim ya sinirim geçti
10 saat uyuyup uykumu alamayan ben, şimdi 4 saat uyuyunca acayip dinç kalkıyorum. Çünkü mecburum.İnsan cok mutlu oluo demi
Lenoş napiyor
Umutsuz vaka olarak değilDemi.. Topiğin en umutsuz vakası olarak ben bu haldeyim..
Hadi topiği geçtim... Bebeğini alacaz dedikleri gün hala kulaklarımda çınlıor...
Allah kinseye yaşatmasın
Ben hamileliğimi yaşayamadm.. Rabbim hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin parem
Annemi uyutmadığıma göre ayak üstüne ayak atıp keyif yapabilirim dioLenoş napiyor
Şurda kaç kişi kaldınız ki..Umutsuz vaka olarak değil
Yaşadığın zorlu hamilelik sürecinden fıstık en başından en sonuna kadar bir hamilelikte olumsuz ne varsa yaşadın. Ama kızın senin gibi güçlü ve inatçı çıktı iyi ki de öyle çıktı
Yok bacıö ne uyuması valla oğlanı banyo yaptırdım kocam şehir dışından gelio daha yolda iş başa düşştü kemiklerim ağrıyor valla bacaklarım
Sen böyle anlatınc gülesim gelioYok bacıö ne uyuması valla oğlanı banyo yaptırdım kocam şehir dışından gelio daha yolda iş başa düşştü kemiklerim ağrıyor valla bacaklarım
Ne gülüyon ki aşk olsun valla perişanım kaç gündür yanlızSen böyle anlatınc gülesim gelio
Sonra ilerde başıma gelir die korkup susuorm
Dinimiz aminHshshsjshs yok yok gelmez kimse
Ne gülüyon ki aşk olsun valla perişanım kaç gündür yanlız
Allah kımsenin başına kırık vermesin kimseye düşmanıma da 3 ay olacak ben benden geçtim
Yerim senin tontişko bacaklarını yav ısısrırırımAnnemi uyutmadığıma göre ayak üstüne ayak atıp keyif yapabilirim dio
Ne etsin
Yeğenim dün gece parkta düşmüş. Dudağı patlamış. Bütün gece acilde tetkikleri yapılmış. Dikiş atılmış falan. Dudak kocaman şiş. Anneme gelmişlerdi sabahtan. Bütün gün annemdeydim. Yeni çıktım daha
Keskem bir kız kardeşim olaydı taştan olaydı yanlızlık çok zormuşKıyamam bacımmmm
Keşke yakın olsak
Geçmiş olsun canım Hemen geçsin bebelere bişey olmasınYeğenim dün gece parkta düşmüş. Dudağı patlamış. Bütün gece acilde tetkikleri yapılmış. Dikiş atışmış falan. Dudak kocaman şiş. Anneme gelmişlerdi sabahtan. Bütün gün annemdeydim. Yeni çıktım daha
Kalacaz tabiiii davul çalacazŞurda kaç kişi kaldınız ki..
Gebe kalın kutlama yapalım
Derin bir oh çekelim
Valla dilimden düşmüosunuz
Siz gebe kalana kdar gitmiecem burdan
Zorla gebe kalacaksnz
Çok sağ ol. Amin inşallah. Gerçekten çocuklara bir şey oldu mu insan daha bi fena oluyorGeçmiş olsun canım Hemen geçsin bebelere bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?