- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.401
Off ki ne offYeğenim dün gece parkta düşmüş. Dudağı patlamış. Bütün gece acilde tetkikleri yapılmış. Dikiş atılmış falan. Dudak kocaman şiş. Anneme gelmişlerdi sabahtan. Bütün gün annemdeydim. Yeni çıktım daha
Kalbem yanındayız biz beyazımKeskem bir kız kardeşim olaydı taştan olaydı yanlızlık çok zormuş
Kıyamam sana.. Sefan olsn paremKalacaz tabiiii davul çalacaz
Acayip eğleniyorum amma size de vakit ayırıyorum
Çok çok çok geçmiş olsunYeğenim dün gece parkta düşmüş. Dudağı patlamış. Bütün gece acilde tetkikleri yapılmış. Dikiş atılmış falan. Dudak kocaman şiş. Anneme gelmişlerdi sabahtan. Bütün gün annemdeydim. Yeni çıktım daha
Hamile de değilim eğlencenin dibine vuruyorumOff ki ne off
Cok cok geçmiş olsun nealim
İyimi inşallah şuan
Kalbem yanındayız biz beyazım
Kıyamam sana.. Sefan olsn parem
Hamile kalda vuramaÇok çok çok geçmiş olsunşu an nasıl
Hamile de değilim eğlencenin dibine vuruyorum
Off ki ne off
Cok cok geçmiş olsun nealim
İyimi inşallah şuan
Sağ olun kızlar. Şiş gittikçe artınca telrar acile gittiler bu akşam. Antibiyotikli krem vermiş. Şurup olan antibiyotiğin etkisi de 48 saatte ancak gösterecekmiş etkisini. O yüzden şu an şişmeye devam etmesi normalmiş. Korkuyor hala haliyle. Bir de birileri görüp dehşete düştükçe panikledi iyice kuzum. Doktor "İyileşmeye başlamış bile merak etme" demiş de biraz sakinleşti öyleÇok çok çok geçmiş olsunşu an nasıl
Kısa sürede toparlar inşallah kuzucuk yaSağ olun kızlar. Şiş gittikçe artınca telrar acile gittiler bu akşam. Antibiyotikli krem vermiş. Şurup olan antibiyotiğin etkisi de 48 saatte ancak gösterecekmiş etkisini. O yüzden şu an şişmeye devam etmesi normalmiş. Korkuyor hala haliyle. Bir de birileri görüp dehşete düştükçe panikledi iyice kuzum. Doktor "İyileşmeye başlamış bile merak etme" demiş de biraz sakinleşti öyle
İnşallah inşallahKısa sürede toparlar inşallah kuzucuk ya
Hayirlis olsun gülooom isim düsündünüz müOyy bebelerin her asamasi bir ariza
Sukur canim yolunda her şeybilemedin erkek
Ben iyim güllüüüppm sen nasilsin naptin nettin isler nasilTatil bavulu hazırlıyorum fıstık
Prenses napıyor sen napiyorsun
Oyyyyy yerim ben onu benim için de kokla annesisen nasılsın
Duydum canım da emin olmadığım için almadım sahtesi falandir diye
Sag ol canim, aklimizda bsyler var ama bakalimHayirlis olsun gülooom isim düsündünüz mü
Oooyyy oyyyy yirim yirrrrrrrAnnemi uyutmadığıma göre ayak üstüne ayak atıp keyif yapabilirim dio
Ne etsin
Gecmis olsunYeğenim dün gece parkta düşmüş. Dudağı patlamış. Bütün gece acilde tetkikleri yapılmış. Dikiş atılmış falan. Dudak kocaman şiş. Anneme gelmişlerdi sabahtan. Bütün gün annemdeydim. Yeni çıktım daha
Sağ olasın. Geçecek inşallahGecmis olsun
Ay sağolasın kafa karışıklığımı giderdinCnm normal ped normal doğum için bilemem ama sezeryanda yetmez ilk günler.. Depend yada hasta bezi almanı tavsiye ederim hasta bezide depend gibi..
Depend sızdırma yapabilior hasta bezi dhaa korunaklı.. Ama ben depend almıştm ve memnun kaldm bende sızdırma olmadı.. Gayet rahattm.. 1 kutu depend yetio hatta İlk 3 gün depend kullandım sonra normal pede geçtim.. Arttı depend..
Bebek bezine gelince baya gidio bebek bezi mesela ben 210lu prima premium care aldm 1 numara.. Bebeğim 3280 doğdu bende indirindeyken 4tane 70li 1 numara aldım büyük geldi, doğunca 3 kutu 0 kullandık 1 e geçtm..
Şuan bugn tam 1 aylık oldu 3 kutu 0
3 kutu 1 bitti
3*40=120
3*70=210 toplam 330 tane harcadım şimdiye kadar
İlk 1 ay cok bez gidiyor.. Özellikle ilk 15 gün.. Bebeğin pişik olmasın diye sık değiştirmek gerek.. Ben şuana kadar pişik problemi yaşamadım cok şükür..
Ama sleepynin 1 numarası primaya göre daha küçük diyorlar iyice araştır
Bem senin yerinde olsam karar kıldıysam alırdım.. Doğunca duruma göre yol çizerdim
Şuanlık yeter.. Bebeğinde bezi kabul edip etmieceğini görmüş olursun hemde..
Şampuan ve bebek yağı aldım ben.. Piyasada şuan mustela popüler... Ama ben mustela almadm...
Çocuk doktoru arkadaşımın tavsiyesi ile Bübchen aldım.. Alman markası ve almanyada kuzenlerm var onlarada sordum cok iyi dediler.. Aldığıma pişman olmadım cok memnunum.. Bittikçe alacam
Prima biraz pahalı evet ama ben cilt konusunda hassasım özellikle kız bebek olunca pişik felan önemliAy sağolasın kafa karışıklığımı giderdinmaşallah anasının babasının parasına kıymış bezlerini su gibi bitirmiş prima bana biraz tuzlu geldi ben sleepy 210luyu alıyım o zaman yetmezse yine alıyım.depend de alayım..evet sleepy 2 numara alıcam 1 baya küçükmüş..bübchen markasını gördüm o da iyimiş sebamed de düşündüm ona da bakayım karar veriyim sipariş vericem hepsini almayı bitirip içim rahat oturmak istiyorum.sanki şimdi doğacak da hiçbir şeyi hazır değilmiş gibi geliyor
Sabah oldu demi..Günaydın güzeller hayırlı cumalarımız olsun
Canımın içi sen yokkene bir kimyasal geçirdim. Bir ay oldu hsg çektireli. Regl geldi. Hsg sonrası hamile kalamayanlardanimBen iyim güllüüüppm sen nasilsin naptin nettin isler nasil
Doğru diyorsun kuru tuttukça sıkıntı olmaz yazıyor o yüzden çiş yaptığı an değişirim sanırım. Tabiki imkan varsa en iyisini almak mantıklı lenamız her şeyin iyisini hak ediyor prenses gızPrima biraz pahalı evet ama ben cilt konusunda hassasım özellikle kız bebek olunca pişik felan önemli
Ama sleepyde iyi diolar... Birazda senin elinde.. illa bez dolsun die bekleyen anneler var yada çiş yaptı KKsını yapmadı die değişmeyenler..
Bem her uyandığında değiştim ve pişik kremi sürdüm sorun yaşamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?