Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off ki ne off
Cok cok geçmiş olsun nealim
İyimi inşallah şuan

Keskem bir kız kardeşim olaydı taştan olaydı yanlızlık çok zormuş
Kalbem yanındayız biz beyazım

Kalacaz tabiiii davul çalacaz

Acayip eğleniyorum amma size de vakit ayırıyorum
Kıyamam sana.. Sefan olsn parem

Çok çok çok geçmiş olsun şu an nasıl
Off ki ne off
İyimi inşallah şuan

Kalbem yanındayız biz beyazım

Kıyamam sana.. Sefan olsn parem
Hamile de değilim eğlencenin dibine vuruyorum

Off ki ne off
İyimi inşallah şuan
Çok çok çok geçmiş olsun şu an nasıl
Sağ olun kızlar. Şiş gittikçe artınca telrar acile gittiler bu akşam. Antibiyotikli krem vermiş. Şurup olan antibiyotiğin etkisi de 48 saatte ancak gösterecekmiş etkisini. O yüzden şu an şişmeye devam etmesi normalmiş. Korkuyor hala haliyle. Bir de birileri görüp dehşete düştükçe panikledi iyice kuzum. Doktor "İyileşmeye başlamış bile merak etme" demiş de biraz sakinleşti öyle

Kısa sürede toparlar inşallah kuzucuk ya

Annemi uyutmadığıma göre ayak üstüne ayak atıp keyif yapabilirim dio
Ne etsin
Oooyyy oyyyy yirim yirrrrrrr
Gecmis olsun

Ay sağolasın kafa karışıklığımı giderdin maşallah anasının babasının parasına kıymış bezlerini su gibi bitirmiş prima bana biraz tuzlu geldi ben sleepy 210luyu alıyım o zaman yetmezse yine alıyım.depend de alayım..evet sleepy 2 numara alıcam 1 baya küçükmüş..bübchen markasını gördüm o da iyimiş sebamed de düşündüm ona da bakayım karar veriyim sipariş vericem hepsini almayı bitirip içim rahat oturmak istiyorum.sanki şimdi doğacak da hiçbir şeyi hazır değilmiş gibi geliyor

Prima biraz pahalı evet ama ben cilt konusunda hassasım özellikle kız bebek olunca pişik felan önemli
Ama sleepyde iyi diolar... Birazda senin elinde.. illa bez dolsun die bekleyen anneler var yada çiş yaptı KKsını yapmadı die değişmeyenler..
Bem her uyandığında değiştim ve pişik kremi sürdüm sorun yaşamadm

Doğru diyorsun kuru tuttukça sıkıntı olmaz yazıyor o yüzden çiş yaptığı an değişirim sanırım. Tabiki imkan varsa en iyisini almak mantıklı lenamız her şeyin iyisini hak ediyor prenses gız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…