- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #205.421
Aynen cnm kuru tutarsnDoğru diyorsun kuru tuttukça sıkıntı olmaz yazıyor o yüzden çiş yaptığı an değişirim sanırım. Tabiki imkan varsa en iyisini almak mantıklı lenamız her şeyin iyisini hak ediyor prenses gız
Bugn eşim beyin ailesine itafen paylaşıorm
Çok doğru tespit amma
Aylarrrr geçsedeeeeeeÇok doğru tespit amma
Sabır sabır ya sabır belki de akıllanır
Gelinliğim mi kalmış AllasenMiss Bride kızzz hala miss bride die arıorm bende nie çkmıo dedm sonradan dank etti
Artık sen gelinim değilmisin
Seansımız mı gelmiş. Ben de çok doluyum. Kendimi tutuyorum çizgimi bozmamak içinBugn eşim beyin ailesine itafen paylaşıorm
Güldüğüme bakmayn delireceğuumm
Neden bu kadar dakiksin? :)Gelinliğim mi kalmış Allasen
3 saatte bir mama veriyorum. Iki saatte bir emziriyorum. Alarmdan saat takibinden gözüm pörtledi.
Çizgiden anlamıo benimkiler..Seansımız mı gelmiş. Ben de çok doluyum. Kendimi tutuyorum çizgimi bozmamak içinama ne kadar daha tutabilirim bilmiyorum
Kurbam olsunlarHepinizi çok özledim
ama artık giremiyorum buralara, hala olmaması moralimi bozuyor, buraya girmeyince unutuyorum bazen. Ara ara gelip bakıyorum yazmasamda
O o muMiss Bride kızzz hala miss bride die arıorm bende nie çkmıo dedm sonradan dank etti
Artık sen gelinim değilmisin
Bugn eşim beyin ailesine itafen paylaşıorm
Güldüğüme bakmayn delireceğuumm
Seansımız mı gelmiş. Ben de çok doluyum. Kendimi tutuyorum çizgimi bozmamak içinama ne kadar daha tutabilirim bilmiyorum
❤❤Kıyamam sana aşkoş...
Allah yardımcıları olsun
Sağ salim gidip gelsinler inşallah
İyi geceler
Ayy keşke
Her zaman kapım açık kuzum
Canım bizde seni özledik...Hepinizi çok özledim
ama artık giremiyorum buralara, hala olmaması moralimi bozuyor, buraya girmeyince unutuyorum bazen. Ara ara gelip bakıyorum yazmasamda
Kocam çizelge yapmış.Neden bu kadar dakiksin? :)
Çizgiden anlamıo benimkiler..
Seninkiler anlıosa dayan
Neynn varrrr
Saatleri tek tek alarm yapip kaydetmis. Giderken her yere tek tek not kagitlari yapistirmis. Kapinin arkasinda kapiyi iki kere kilitle yaziyo. Oturma odasında odayı sık sık havalanır yaziyo. Buzdolabında hergün propolisini al, bol su iç günde en az üç litre yaziyoŞakamı?cnm bebek o bebek.. Robot değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?