Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelinliğim mi kalmış Allasen
3 saatte bir mama veriyorum. Iki saatte bir emziriyorum. Alarmdan saat takibinden gözüm pörtledi.
Neden bu kadar dakiksin? :)

Seansımız mı gelmiş. Ben de çok doluyum. Kendimi tutuyorum çizgimi bozmamak için ama ne kadar daha tutabilirim bilmiyorum
Çizgiden anlamıo benimkiler..
Seninkiler anlıosa dayan
Neynn varrrr

Hepinizi çok özledim
ama artık giremiyorum buralara, hala olmaması moralimi bozuyor, buraya girmeyince unutuyorum bazen. Ara ara gelip bakıyorum yazmasamda
Kurbam olsunlar
Üzülmeyin ya.. Siz üzülünce bende üzülüorm...
Biz niye burdayız sizin için burdayız kıyamam
Kendini nasıl iyi hissedeceksen cukom..
Biliorum cnkü o duyguyu.. Olmadıkça üzülüo insan.. Yıpranıor...
Ama olacak öyle yada böyle olacak..
Aşılama deniecenmi

Hepinizi çok özledim
ama artık giremiyorum buralara, hala olmaması moralimi bozuyor, buraya girmeyince unutuyorum bazen. Ara ara gelip bakıyorum yazmasamda
Canım bizde seni özledik...
Benim de olmadı henüz.. benimde arada kayışlar kopuyor ama sağolsun arkadaşlar hep destekler
Sırf iyi günde değil kötü gunumuzde de beraber olalım
Matmazel gitti o da kötü oluyor diye sirinca girmiyor belki baloncugun doğum yaptığından bile haberleri yoktur ki ne kadar sevinirlerdi ne kadar mutlu olurlardı... En zor zamanlarda beraberdik senle de öyle gitme, gel ... Senin de güzel haberini oynaya oynaya kutlayalım...

Şakamı? cnm bebek o bebek.. Robot değilki
Saatleri tek tek alarm yapip kaydetmis. Giderken her yere tek tek not kagitlari yapistirmis. Kapinin arkasinda kapiyi iki kere kilitle yaziyo. Oturma odasında odayı sık sık havalanır yaziyo. Buzdolabında hergün propolisini al, bol su iç günde en az üç litre yaziyo gülüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…