Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iki göbek atariz artik napalim
Dogal olmus siritmiyor guzel bence beybim

Evet ya bayağı doğal durmuş gerçekten güzel yapmışlar. Bunu her yerde cesaret edip yaptıramaz insan
Bir iki kere denedim aldım ağzımın payını.
Sonra dedim parayı veren düdüğü çalar iyi demişim ilk defa bir kuaförden mutlu ayrıldım. Artık yeni kuaförüm kesinlikle orası

Sağol canımın içi

Bir iki kere denedim aldım ağzımın payını.
Sonra dedim parayı veren düdüğü çalar iyi demişim ilk defa bir kuaförden mutlu ayrıldım. Artık yeni kuaförüm kesinlikle orası
İyi yapmışsın. Ben de kesim konusunda oradan oraya her yeri deneyip bir türlü memnun da ayrılamıyordum. En sonunda bastım parayı düzgün bir yere gittim. Şimdi başka yere gitmek istemiyorum yine saçma kesimler görmemek için. Nereye gittin? Bizi de influence et. dayler dayler hamile donu influence ediyordu, sen de kuaför et

Reklama girer laf olur söz olur sizden uzak olurum
Ama acıbadem, Ataşehir, Nişantaşı, Florya vs yerleri var. Ben floryadakine gittim sende gitmek istiyorSAN Acıbadem ya da Ataşehir yakındır

Reklama girer laf olur söz olur sizden uzak olurum
Ama acıbadem, Ataşehir, Nişantaşı, Florya vs yerleri var. Ben floryadakine gittim sende gitmek istiyorSAN Acıbadem ya da Ataşehir yakındır
Aa tahmin ettim bak o mu acaba diye ama bir türlü anlayamadım orayı. Öven de çok gömen de acaba şubeden şubeye mi değişiyor

Aa tahmin ettim bak o mu acaba diye ama bir türlü anlayamadım orayı. Öven de çok gömen de acaba şubeden şubeye mi değişiyor
Ben sadece floryadakine gittim ve çok memnun kaldım. Diğer yerler saçı çok cekistiriyor.. bunlar pamuk gibi davrandı. Her aşamayı anlattı. Misal saçımı soğuk suyla yıkadılar. Açıcı kullandığımiz için soğuk suyla yıkıyorum dedi ben sormadan...işte ben istemeden su getirdiler..vs vs dikkat ettim çalışanlardan biri sigara içmeye gitti. Müşteri koltuğa oturunca sigarayı hemen bırakıp işine döndü. Sorulara Güleryüz ile cevap verdiler. Ben memnun kaldım en azından Floryadakinden

Güzel iş çıkarmışlar zaten ya ama kuaför işleri zaten uzun sürüyor. Florya bana o kadaaaağr uzak ki bütün günümü yola ve kuaföre ayırmam lazım. Seni izlemeye devam ediyoruz o zaman

Insallah canimmm hahahaha o evre cok komik oluyor ama sonu şahane olmus bakkkk

El mecbur

Canım selam, kusura bakma bir raporlama dönemindeyiz geceli gündüzlü çalışıyoruz inan şimdi foruma girince gördüm yazdığını. Gözün aydın öyleyse kuzu, bana da senin gibi engel değil dedi. Galiba rahim pozisyon bozuklukları engel olmuyormuş dediğine göre doktorun. Çengel rahim nasıl oluyo internetten bakındım ama anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…