- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #206.381
Evet ya bayağı doğal durmuş gerçekten güzel yapmışlar. Bunu her yerde cesaret edip yaptıramaz insanGittiğim kuaförde yaptıklarını gördüm. Gayette iyi duruyor.İyi bir kuaför gerekiyor sanırım. Çünkü bu zamana kadar hiç yapamamislardi
Iki göbek atariz artik napalimE tabiiiii ahhdhshdhs piste el ele gelinir ve o ilk romantik dans baslar. Sunnet dugunu o esnada : ben ne alaka? Hsdhhdhd
Aynen kuzum her sey yolunda gider doktoru da onaylarsa bulundugum hastanede yapılıyor
Cooook datlis olmus, cok doğal, misssss
Nabicannnn, zevk almaya bak
Dogal olmus siritmiyor guzel bence beybimTeşekkür ederim canım farkediliyorsa ne güzel
Önceden çok boyadım. Saçımı berbat ettim artık saclarim tamamen beyaz olana kadar komple boya yokgüneşte daha belli olduğu için sanki denizde açılmış gibi duruyor.. doğallığı seviyorum
İnşallah canım herşey yolunda gidecek ve minnak prens sünnetini rahat olacak
Teşekkür ederim canım her zaman doğallıktan yanayım boyasam dahiilk baş test yaptı anam dedim bu ne sarı kesinlikle istemiyorum vs sonra cila yapinca he tamam yap o zaman dedim ama o kadar çok paket yaptı ki kendimi folyodan robot gibi hissettim
oldu :) o 40 günü gel bana sorOh yarasın. 40 oldu mu yaa
Anaaam maşallah. Dünyaya gelen büyüyor dedikleri böyle bir şey demek ki. Gerçi biz küçük hanımın totosunu göremedik henüz ama...oldu :) o 40 günü gel bana sor
Bir iki kere denedim aldım ağzımın payını.Evet ya bayağı doğal durmuş gerçekten güzel yapmışlar. Bunu her yerde cesaret edip yaptıramaz insan
Sağol canımın içiIki göbek atariz artik napalim
Dogal olmus siritmiyor guzel bence beybim
İyi yapmışsın. Ben de kesim konusunda oradan oraya her yeri deneyip bir türlü memnun da ayrılamıyordum. En sonunda bastım parayı düzgün bir yere gittim. Şimdi başka yere gitmek istemiyorum yine saçma kesimler görmemek için. Nereye gittin? Bizi de influence et.Bir iki kere denedim aldım ağzımın payını.
Sonra dedim parayı veren düdüğü çalariyi demişim ilk defa bir kuaförden mutlu ayrıldım. Artık yeni kuaförüm kesinlikle orası
Reklama girerİyi yapmışsın. Ben de kesim konusunda oradan oraya her yeri deneyip bir türlü memnun da ayrılamıyordum. En sonunda bastım parayı düzgün bir yere gittim. Şimdi başka yere gitmek istemiyorum yine saçma kesimler görmemek için. Nereye gittin? Bizi de influence et.dayler dayler hamile donu influence ediyordu, sen de kuaför et
Aa tahmin ettim bak o mu acaba diye ama bir türlü anlayamadım orayı. Öven de çok gömen de acaba şubeden şubeye mi değişiyorReklama girerlaf olur söz olur sizden uzak olurum
Ama acıbadem, Ataşehir, Nişantaşı, Florya vs yerleri var. Ben floryadakine gittim sende gitmek istiyorSAN Acıbadem ya da Ataşehir yakındır
Ben sadece floryadakine gittim ve çok memnun kaldım. Diğer yerler saçı çok cekistiriyor.. bunlar pamuk gibi davrandı. Her aşamayı anlattı. Misal saçımı soğuk suyla yıkadılar. Açıcı kullandığımiz için soğuk suyla yıkıyorum dedi ben sormadan...işte ben istemeden su getirdiler..vs vs dikkat ettim çalışanlardan biri sigara içmeye gitti. Müşteri koltuğa oturunca sigarayı hemen bırakıp işine döndü. Sorulara Güleryüz ile cevap verdiler. Ben memnun kaldım en azından FloryadakindenAa tahmin ettim bak o mu acaba diye ama bir türlü anlayamadım orayı. Öven de çok gömen de acaba şubeden şubeye mi değişiyor
Güzel iş çıkarmışlar zaten ya ama kuaför işleri zaten uzun sürüyor. Florya bana o kadaaaağr uzak ki bütün günümü yola ve kuaföre ayırmam lazım. Seni izlemeye devam ediyoruz o zamanBen sadece floryadakine gittim ve çok memnun kaldım. Diğer yerler saçı çok cekistiriyor.. bunlar pamuk gibi davrandı. Her aşamayı anlattı. Misal saçımı soğuk suyla yıkadılar. Açıcı kullandığımiz için soğuk suyla yıkıyorum dedi ben sormadan...işte ben istemeden su getirdiler..vs vs dikkat ettim çalışanlardan biri sigara içmeye gitti. Müşteri koltuğa oturunca sigarayı hemen bırakıp işine döndü. Sorulara Güleryüz ile cevap verdiler. Ben memnun kaldım en azından Floryadakinden
Bir gün o taraflarida arşınlarımGüzel iş çıkarmışlar zaten ya ama kuaför işleri zaten uzun sürüyor. Florya bana o kadaaaağr uzak ki bütün günümü yola ve kuaföre ayırmam lazım. Seni izlemeye devam ediyoruz o zaman
Dondu dondu ayvalikta tatildeyizBizi beğenmedi ahsjjsjs
Yoklama alalım bari
Miss Bride sen de ses ver
anonimbirbayan Kocan döndü mü köyünden?
Paresilaaa Tatil nasıl? Bize sıcak hava getir. Burası çok soğudu son 2-3 günde
İyi tatillleeeer 🏖🏝Dondu dondu ayvalikta tatildeyiz
Insallah canimmmTeşekkür ederim canım farkediliyorsa ne güzel
Önceden çok boyadım. Saçımı berbat ettim artık saclarim tamamen beyaz olana kadar komple boya yokgüneşte daha belli olduğu için sanki denizde açılmış gibi duruyor.. doğallığı seviyorum
İnşallah canım herşey yolunda gidecek ve minnak prens sünnetini rahat olacak
Teşekkür ederim canım her zaman doğallıktan yanayım boyasam dahiilk baş test yaptı anam dedim bu ne sarı kesinlikle istemiyorum vs sonra cila yapinca he tamam yap o zaman dedim ama o kadar çok paket yaptı ki kendimi folyodan robot gibi hissettim
El mecburIki göbek atariz artik napalim
Dogal olmus siritmiyor guzel bence beybim
El mecbur
Sirf bunun icin erkek yapicam bekleyin beni gdhshsh
Dört gözle bekliyoruz yap da gel. Yaparken üç kez üst üste kocanın soyadını geçir içinden. Unutma diye yazıyorumSirf bunun icin erkek yapicam bekleyin beni gdhshsh
Canım selam, kusura bakma bir raporlama dönemindeyiz geceli gündüzlü çalışıyoruz inan şimdi foruma girince gördüm yazdığını. Gözün aydın öyleyse kuzu, bana da senin gibi engel değil dedi. Galiba rahim pozisyon bozuklukları engel olmuyormuş dediğine göre doktorun. Çengel rahim nasıl oluyo internetten bakındım ama anlayamadım
Sende çekirdek ailenle güzel bir tatil yapacaksın en yakın zamanda
Dış güçler uğraştı. Gelmek istedi amma velakin emellerine ulasamadilarcanımın içi kocamla basbasayim
Canım bende yeni hsg çektirdim tüplerde sorun yok ama benim rahimde değişik çengel rahim diyorlar bana da çocuğa engel değil ya da düşüğe sebep değil dedi sadece birazcık farklı dedi. Ameliyat olmana gerek yok dedi
E tabii ki, ben alevli abiye seçtim bile
E tabii ki, ben alevli abiye seçtim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?